Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

u Subotici po centru redovno operishe neki lik, oko 45 godina .... naime josh kada sam tek pre 5 godina doshao na studije, sedim u parku i prilazi mi lik i nabija mi papiric pred nos .... ajd da prochitam, vrag me nanese..... Kad ono pishe " Ja sam gluvonem, pomozite mi da kupim specijalizaovane udzbenike da bi se mogao obrazovati" ... ajde sazalim se i dam mu neku kintu ..... posle toga u narednih ovih 5 godina konstantno ga vidim kako drugima isti taj papiric nabija pred nos ....

Inache, nedam ni kinte svima koji mogu da rade, i deci .... mnogi mi to zameraju , ali kad im objasnim da iza nekog ugla je tog deteta majka i otac koji nece da dignu guzicu i idu rade u njivu ( chak sam i to radio, sva chetiri raspusta u sredjoj skoli ) ili samnom sa devetog sprata da vrshe iseljene stana, bez lifta ( preko studentske, jebg studentima uvek para treba ) onda necu da dam ..... vazno da je napravio njih 10-oro i da ih tera da jure prolaznike da im daju pare ! Jednostavno ne treba uchiti decu da dolaze tim sredstvima do para!

A sa druge strane, starima, invalidima kad god sam u prilici uvek neshto ostavim!

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

najnovija fora:
      *likovi se stekuju u kaficu pored javnog parkinga
      *majstor koji naplacuje ode da se osvezi malo
      i krece akcija
      *kad stigne auto oni se cimnu odmah i pokazuju gde je prazno mesto
      *koliko?
      *kolko date. leto je pa je parking besplatan, mi smo tu non stop pa cemo da vam cuvamo kola.
      *50, 100, 200. i strogo sve upozoravaju da bez obzira sto je dz, parking je samo sat vremena
      *vrati se majstor posle pola cuke sa pauze
      *ovaj se iscima i kaze ovi su novi: izbroji i uredno plati svima svi dobiju racune. resto u dzep

svi znaju za njih i ne moze im niko nista. kad se majstor iscima na jedan kraj parkinga eto njih na drugom kraju.

ubijaju se od para. pogotovo sto stranci ladno daju i 500, 1000...

e pa neverovatno!
      .

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Ima ih raznih,ali najace mi je bilo kad je neka ciganka startovala moju kevu: Daj neki dinar da si kupim leba....Moja keva izvadi 10din.koliko je imala sitnisa u dzepu i da joj,kad ova gulanferka napadne nju u fazonu idi ti pa kupi leba za 10 kinti

Startuje mene riba neka(narkomanka) i trazi ne znam tacno 100-200din. za gorivo,nestalo im bas sad.....a ja bio sa devojkom koja je tako laka na tudje tuzne face. I ja narkomanci kazem aj pali medjutim moja devojka pocne tu da je sazaljeva i jos pred njom ajde dajoj nema smisla sad da ostane bez auta...Ja popizdeo i reko ajmo zajedno do pumpe i platicu racun koliko sipas,pa kad je pocelo znas prvo moram da se vratim po ortaka,pa sa njim da odemo kod nekog njegovog druga...ma reko teraj se u p.m. i ti i benzin sad cu da ti otmem i to malo para sto imas mamicu ti narkonsku

A sto se tice cigancica na semaforu,obavezno im dam 10-20-50 dindzi samo auto da nepipaju
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

@dekideki Što se ti?e "parkira?a" u NS ih imaš oduvek na prometnim mestima, pokazuju iz daljine gde imaš mesto, objasne sve na?ine pla?anja parkinga (ko nezna)... standardne ekipe godinama na istim mestima, matore alkose puste da uzmu za pivo i odmah teraju sa svog reona, biznis je to.

@mb12 I to sa papiri?ima je posao, i ako mi je tu najpoštenija jedna žena koja prodaje priveske, a ne papiri? koji još uzme nazad, radnim danima i zimi je po NS kafi?ima, leti vikendom sam je vi?ao u BG, a naravno da je celu sezonu u CG.
          Imao sam slu?aj sa njom da smo se u 3 dana videli u tri razli?ita kraja sveta, tre?i dan je u Petrovcu na moru samo mahnula i prošla dalje.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• shadow
            CBC Senator XXL
            • 23.09.2005
            • 555
            • Beograd

Originally posted by dekideki
            najnovija fora:
            *likovi se stekuju u kaficu pored javnog parkinga
            *majstor koji naplacuje ode da se osvezi malo
            ...
            Cekaj, naplacuju besplatan parking? Ili naplacuju 200din tamo gde je parking 25din? I sta ako platis SMS-om parking?
            My crew is all fired up
            Y'all better just wise up

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

ma ne naplacuju nego - "daj sta das mi cemo da ti pazimo na kola"...

zvanicno - nije prevara. ako neces naravno ne das ali cik im ne daj. uvek postoji sansa da nahebes. to su parkinzi koji se ne placaju SMS-om vec keshom... a Beograd pun ljudi koji su prvi put tu, sa kolima su naravno i ubili bi za parking.

ma ja kad idem u centar parkiram u garazu iskljucivo, ili idem busem - brze stignes i zavrsis to sto si posao i uopste ne brines sta ti je s kolima.
              .

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

I ja parkiram u nekoj od onih velikih garaza pa malo prosetam...
                Ljudi nemam nista protiv cigosa(na rasnoj, verskoj itd. osnovi) ali su stvarno nepopravljivi i zato ih ne volim u mojoj blizini...
                Sto kazu ako procenim da nekom stvarno treba kinta i da ne moze da je zaradi jer je invalid i sl. dacu mu kolko mogu ali ove fejkove sto 'oce 'leba bez motike cu da krenem da bijem, i njih i ove sto valjaju kirby(jer smaraju jako) i one sektase(ne ove sa 75icama ) i sve redom...

Comment

• shadow
                  CBC Senator XXL
                  • 23.09.2005
                  • 555
                  • Beograd

Pa to je klasicno reketiranje onda
                  My crew is all fired up

Comment

• Eon
                    Moderator
                    • 10.03.2005
                    • 4225
                    • Beograd-NBG-44
                    • Superb 2.0 4x4 DSG

Kao fora bolje da im dam neku kintu na parkingu, nego da mi uniste auto dok je tu parkiran... To je bre reket najgore vrste... I jos si dobar sa njima....

Mada sam ja 2x toliko bio izritiran, da se cela okolina zgrozila mojim ponasanjem... Sve diraj, ali mene zaobidji, zdravlja radi...

Nervira me kada pokusavaju da mi operu stakla, sacuvaju auto na parkingu, pokazuju gde da se parkiram, pa cak i hoce da mi operu auto sa koficom od eurokrema do pola pune prljavom vodom...
                    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Da dignem malo temu .
                      Vidjao sam ranije naslov ovog toppica a tek sad sam ga iscitao celog.Sve 3 strane,jer sam veceras oko 22:30 imao "situaciju" ...
                      LM,parkirao sam u centru,ispred marketa i ostavio gospodju unutra.U povratku,prilazim Alfi.Iza mene parkiran neki Kadet i dvojica se,kao rastaju,jedan ulazi u Kadeta a drugi prilazi meni.Pocinje sa pricom,"Zdravo,da te zamolim neshto,znas,sramota me je malo,neprijatno mi itd..Znas,idem iz Velikog Gradista za Beograd,inace sam iz Beograda.Imao sam neke nezgodacije i probleme uzput.Da li bi mogao da mi pozajmis kintu,bar za 5 litara plina,samo da se dovucem do BGa?"Dok je slagao pricu,odmeravao sam ga.Lik,nekih 35-40 god.,relativno pristojan.Dok je pricao,rukom pokaze na auto prekoputa.Tu stoji neka Vektra A,na BG table.Gledam njega,gledam auto,mislim se dal je fol ili shta ... On nastavlja,"Vratio bih ti sledeci put nekako,relativno cesto idem za Gradiste,pa prolazim kroz PO."Gledam ga,mislim se,mozda je stvarno lik u nekom shitu.Padaju mi napamet razni momenti tipa,pozajmljivanja rezervnog tocka na putu,cimanja goriva iz rezervoara ...Mislim se i neki djavo me tera da se mashim budjelara.Vadim 200 kinti i dajem uz komentar "Evo,to ti je blizu 5L plindze,snadji se dalje,ako me nefolirash".Lik me gleda belo,uzima kintu i,ono"Ee,kako ja da ti vratim ovo?Jel radis negde blizu,zivis mozda negde blizu,shta znam ... ?".Ja ga gledam,razmisljam da neispadnem bash totalni ovan(odavanjem nekih bitnih licnih podataka),rekoh "Ma nem' pojma kako cesh ...",on ce "Ma daj,reci ...".Opet ga gledam,tripujem se,ako je vacarenje,uzeo bi kintu i otisao;da je neshto krupnije,mislim nema shanse ipak,previse je slucajna situacija,mozda je i cela prica istinita.Ipak je 22:30h radnim danom relativno gluvo doba za jednu provinciju tipa POa,mozda je stvarno covek u nevolji.Pride,kopka me i radoznalost,bi li se stvarno javio.Kazem mu "Nishta,daj zapishi moj mobilni,pa se javi onda".Lik napravi korak ka Vektri,pa nazad i ladno vadi fon iz dzepa(tipa 50-ak €) i belezi ime i broj u imenik(gledao sam).(Hint,broj mi je prepaid,sa kioska,nigde nije registrovan sa mojim podacima.)Napokon se rastajemo,ulazim u Alfu i palim a zena 'oce da me ubije.Kaze,nisam normalan,cula je kroz prozor kako je lika onaj sa Kadetom verbalno pocastio najstrasnije pre mog dolaska.I odlazimo "sa mesta zlocina".
                      Eto,nisam neki da mi se prosipa ali nisam bas ni za tih 200 kinti.Shta mislite,da li sam uradio dobro delo ili ispao b00dalchina ?

Bas me zanima vashe misljenje a inace nedajem raznoraznim prosjacima jer sam uglavnom nailazio na zabusante,prevarante i neradnike koji se time bave.Imao prilike sa stavljanjem kartica "Gluvonem bla,bla" na sto u kaficu a kasnije te iste vidjao u jasnim i glasnim konverzacijama.
                      Jedini pozitivan primer me zadesio pre nekih 6-7 godina,u nekom kaficu na Zemunskom keju.Dve devojke dele one kartice "Gluv bla,bla" ali pishe neshto "ako biste bili ljubazni kupiti privezak i tako pomoci Savez ...".Privezak po ceni kao sada 20-30 kinti.Mozda nisam lepo opisao ali to sam video kao trud da neko sa fizickom manom pomogne sebi i zaradi relativno poshteno a netrazi neciju milostinju.Dao sam neshto tipa 100 kinti sada i,joshuvek negde cuvam gumiranog Homera Simsona.

Comment

• milan_g1
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2007
                        • 863
                        • Karaburma

Meni su jednom na sred ulice zakacili znacku cini mi se Sv. Petke, uzeli mi zadnje pare sto sam imao!!! I to sam krenuo da kupim halo karticu da zovem devojku! Naivna ****** nego bila zgodna devojka, ljubazna, cas mi izvuce pare, a posle sam je psovao kad sam video da mi je ostala rupa od znacke na gumiranoj jakni!!!

Od tad su me milion puta sreli sa decjim bojankama i raznoraznim knjizicama, neka hvala...

jednom mi se desilo da ostanem bez goriva, cale mi "krao" kola a nije sipao, stao mi auto na sred puta, zvao sam ortaka, dosao po mene, otisli do pumpe pa na pivo... Za sve postoji resenje
                        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• mugos
                          CBC Senator XXL
                          • 18.09.2007
                          • 555
                          • BG/sada Novi Beograd

Uzbrdica na Čukaričkoj padini zadnji semafor, prilazi ciga oko 10 godina i traži pare. "Beži mali nemam" a on meni "Kume znaš li ti pošto je šoferka!?!?" Kad ga nisam spakovao u gepek...
                          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Flavio....ok si postupio...samo nisi trebao da mu dajes br. ne zato sto moze nesto da uradi....nego vec ako si se odlucio da mu pomognes, dalje te ne zanima nista i kada je rekao kako da ti vrati...kazes ma ne treba.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• shadow
                              CBC Senator XXL
                              • 23.09.2005
                              • 555
                              • Beograd

Meni su jednom na sred ulice zakacili znacku cini mi se Sv. Petke, uzeli mi zadnje pare sto sam imao!!! I to sam krenuo da kupim halo karticu da zovem devojku! Naivna biiiip! nego bila zgodna devojka, ljubazna, cas mi izvuce pare, a posle sam je psovao kad sam video da mi je ostala rupa od znacke na gumiranoj jakni!!!
                              Nisam razumeo kako te je odradila? Jel moze malo detaljnije?

Uzbrdica na Čukaričkoj padini zadnji semafor, prilazi ciga oko 10 godina i traži pare. "Beži mali nemam" a on meni "Kume znaš li ti pošto je šoferka!?!?" Kad ga nisam spakovao u gepek...
                              Pa tuda ja cesto prolazim....uuuu...strasno....sta si uradio?
                              My crew is all fired up

Comment

• Dragon
                                CBC Senator XXL
                                • 15.11.2006
                                • 963
                                • Beograd

Mene uvek pogodi kad vidim da mator covek prosi. Ti ljudi jedva stoje, na hladnoci i vrucini...jad i beda. Uvek im dam po 10, 20 kinti, ali samo njima...
                                Jednom me u Kraljevu neki lik prepoznao, kao treba mu za gorivo, dete mu bolesno, a ja ne znam ko je. Ista prica, vraticu ti, ovo, ono, i dadoh mu na kraju. Ako on moze dete da pominje...nemam pojma, strasno.
                                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
                                X