u Subotici po centru redovno operishe neki lik, oko 45 godina .... naime josh kada sam tek pre 5 godina doshao na studije, sedim u parku i prilazi mi lik i nabija mi papiric pred nos .... ajd da prochitam, vrag me nanese..... Kad ono pishe " Ja sam gluvonem, pomozite mi da kupim specijalizaovane udzbenike da bi se mogao obrazovati" ... ajde sazalim se i dam mu neku kintu ..... posle toga u narednih ovih 5 godina konstantno ga vidim kako drugima isti taj papiric nabija pred nos ....
Inache, nedam ni kinte svima koji mogu da rade, i deci .... mnogi mi to zameraju , ali kad im objasnim da iza nekog ugla je tog deteta majka i otac koji nece da dignu guzicu i idu rade u njivu ( chak sam i to radio, sva chetiri raspusta u sredjoj skoli ) ili samnom sa devetog sprata da vrshe iseljene stana, bez lifta ( preko studentske, jebg studentima uvek para treba
) onda necu da dam ..... vazno da je napravio njih 10-oro i da ih tera da jure prolaznike da im daju pare ! Jednostavno ne treba uchiti decu da dolaze tim sredstvima do para!
A sa druge strane, starima, invalidima kad god sam u prilici uvek neshto ostavim!

Inache, nedam ni kinte svima koji mogu da rade, i deci .... mnogi mi to zameraju , ali kad im objasnim da iza nekog ugla je tog deteta majka i otac koji nece da dignu guzicu i idu rade u njivu ( chak sam i to radio, sva chetiri raspusta u sredjoj skoli ) ili samnom sa devetog sprata da vrshe iseljene stana, bez lifta ( preko studentske, jebg studentima uvek para treba

A sa druge strane, starima, invalidima kad god sam u prilici uvek neshto ostavim!
Comment