Ko se cime bavi/bavio? Vidim da su killaz i luka.l veskaci. I ja vrlo dugo rekreativno veslam u Zvezdi - u poslednje vreme slabo stizem, ove godine nisam ni jednom izasao na vodu (a i vodostaj je blesav)... Pored veslanja, praktikujem jos i ronjenje i biciklizam. Nekada sam trenirao aikido, al' su mi doktori zabranili, a i nisam se bas pronasao u tome.
A da zaboravio sam i vaterpolo,sad nista odradim po neku kati malo ragibavanje i udaranje po "dzaci" a i popnem se uz po neku stenu onako laganu,kosarku do 12te godine i bio dobar talenat,ali propao sam u svim sportovima jbg,sta ces slaba mi bila rakija
Aa, vidi ga kolega, isti style, pre nekoliko godina, par godina redovno. Idem ulicom i gledam kako bih najlakse zvekno nekog, deformacija
Heh... Plivanje dugo dugo i karate uporedo, sa ćalcem, veslanje mada je kratko trajalo , trenirao sam čak i tenis al početkom osnovne i brzo odustao ... i standardno, teretana i izjedanje piroški, jogurta i ponude u duff-u. Al', ni toga nema u zadnje vreme ...u šta ste mogli i da se uverite
Znači stvari koje sam ozbiljno i dugo trenirao su plivanje i karate.
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Eh ja sam tri godine u veslackom klubu Crvena Zvezda bio inventar, trenirao sam rekreativno od 1998-2001, bio sam bukvalno po ceo dan na Adi 4-5 dana u nedelji, nekada sam znao da zaspim od umora u teretani na strunjaci, 2001. sam bio pomocni trener za rekreativce, eh bilo je to lepo studentsko doba kada sam imao vremena, onda je dosla devojcica pa posao pa ostale obaveze i za veslanje vise nije bilo vremena. Sad posto sam ostao bez devojcice mozda ako mi vreme dozvoli dodjem do kluba i izadjem na vodu. Inace sad kad stignem odem ponekad u teretanu, a bicikla je obavezna kada dodje lepo vreme.
Onda se znamo, sigurno... Pripreme, SB Jadran, Kotor?
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Comment