Sta biste radili sa parama koje biste dobili na lotou?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

ma najbolje je da se sve popije!
    ma otvoris usta i legnes ispod cisterne
    www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Kupio Loto listiće za sve novce
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

I sta ces ako dobijes?
        Bolje batali,pokvarice te tol`ke pare,ko ce ovim ljudima plin da ugradjuje kako treba,mrzice te da pises "Vesti iz nesvesti"...
        Snacices se valjda,dabogda dobio!

Comment

hmm..

platila bih pripreme za akademiju umetnosti u pragu; kupila bih stan od maximum 100 kvadrata u centru praga, blizu akademije; stavila bih novac u neku sigurnu banku.. sredila bih onog camara iz 1979 i jednu mantu.. kupila bih neka dva dobra aparata. neshto kao dva hasselblada. imala bih predobar komp sa svim originalnim adobovim programima.. zatim bih zavrshila fakultet, ne bih spominjala sve te pare, zivela bih pristojno.. u zaboravila sam da bi tjaletu dala da uzme kol'ko novca treba da sredi ovu jadnu firmu koju ima, i da bi mu kupila svu planinarski opremu koja mu treba..

i otishla bih na dve nedelje na ibizu, i otishla bih na tibet.. i u nevadu..

a kad zavrshim NY akademiju filma i fotografije u pragu, otishla bih u USA na specijalizaciju, ali ne bih tamo ostala.. kupila bih ovog shelbyja GT 500 , a dotad bi vetj uveliko u prodaji bio i ovaj dodge challenger concept 2009 i mislim da bih ga uzela.. i HemiPanteru i tih godina bih vetj pochela da postajem poznati fotograf i boleo bi me 'rac za novac na rachunu, jer bih pochela da zaradjujem svoj. onda bih se jednom vratila u srbiju, ako je josh bude, i udala se za jednog baneta i sa njim imala ono nashe dogovoreno troje dece: vuka, vida i enu.. ali to je daleko. za pochetak treba uplatiti loto, zar ne??

i obishla bih sve usa rollercoastere =]

Comment

• nikolapanic
            CBC Senator XXL
            • 16.10.2005
            • 657
            • Petrovac

Kupio bih 3-4 stana i opremio tako da mogu da se izdaju za pristojnu lovu i ostavio matorima i burazeru da uzimaju rentu od toga.Sredio bih potkrovlje kuce da imam gde da prespavam i gledao da to iznese manje od 500 000 evra a ono do 500 000 evra bih dao takodje mojima da troskare i kupuju neke sitnice.Ostalih 1 500 000 evra bih ulozio u svajcarsku banku s tim da mi odobre svajcarske radne papire,orocio bih ih i podizao kamatu ponekad i lepo se spakovao i "zapalio" iz ove hebene zemlje.Otisao bih u Svicu da se bavim istim poslom koji radim i ovde,a moji bi takodje ziveli lepo od rentiranja( da ne moram da im saljem pare mesecno).Ako mi ne bi upalilo da odem u inostranstvo,eeeee tada bih takodje ulozio 1 500 000 evra u neku banku,radio ovde posao koji i sad radim,a jedina razlika bi bila ta sto bih kupio tenk i parkirao ga gde hocu i kad hocu( da i murija a i lopovi mogu da me u'vate za ....prst) i ponasao se kao "stoka" koju svakog dana srecem kako voze kola i rade sta im je volja!!!
            Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Durango
              CBC Senator XXL
              • 01.02.2006
              • 590
              • Zemun, Srbija

Kupio bih G-Classu, a ostatak para bih dao Devojci!
              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• astrafan
                CBC Senator
                • 08.05.2005
                • 221
                • BG - PA

Pravac Nemacka po josh Opel-a (naravno astri), ovde jedna garaza i pocetak tuning&stylinga...... pa bi drage moje kolege organizovao Car Tuning & Stylig Show na Batajnici..... na kojem bi ulaz bio besplatan i za posetioce i za takmicare....... a pobednik bi dobio novi auto.... pod mogucnoscu da svoj ostavi kod mene....... u galeriji..... malo sam kenj*o al sta ces...... MASTA MOZE SVASTA
                .. just fun, nothin more..

Comment

Working...
                X