A sto se tice ove nase utakmice, pateticno smo igrali kao i obicno....al smo imali super navijanje, jel ste culi koliko su bili glasni?
Svetsko prventstvo u fudbalu
Collapse
X
-
-
-
Danas vise ni jedna manifestacija,niti jedan dogadjaj moze da prodje a da nema nepravilnosti,smestanja i sl.Kako se ne nadje neko pametan da sankcionise ono sto se juce desilo na utakmici Nemacka-Argentina?Morao je domacin da pobedi po svaku cenu!I posle demokratija!!!Pomenuo sam ja vec da je demokratija za sve ali nisu svi za nju!!!Kako bih sankcionisao onog sudiju,mesec dana bi on bio pod "teskim sankcijama".
Rusa koji je podelio 15 zutih i 4 crvena kartona,vratili kuci,a ovaj derpe ce verovatno suditi i finale.Kad rekoh derpe,mozda je stvarno taj lobi preuzeo i primat u sportu?Katastrofa!!!!!!!!Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Kako sam juče uživao dok je ona naša "mala" obradjivala(uprkos pristrasnosti sudija) gospodjicu Williams(valjda se tako piše).E to je bila borba!
Što se tiče SP voleo bih da u finalu zaigraju Francuska i Nemačka.To bi bio rat!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Comment
-
-
ne slazem se sa tobom 206
#1 italijani su totalno odstupili od njihovog stila igre na ovom svetskom prvenstvu forsirajuci napadacki tip.
#2 ko prati fudbal primetio je da su veceras italijani igrali tromo (za razliku od meca sa npr. nemackom kad su leteli po terenu u produzecima), pa statistika kaze da su italijani odigrali zbog tih produzetaka cak skoro jedan dodatni mec, dok to francuzima nije bio problem.
#3 francuzi su ocajno krenuli sa prvenstvom, sa dva neresena meca, dok su na drugoj strani italijani igrali kontinuirano i efikasno
a ovo za zidana, kao isprovocirao ga je materaci...ma daj gde je profesionalizam, mogao je to iskulirati. kao da je u tom trenutku sa kruske pao...
a jedini razlog zbog cega je francuska mozda trebala da osvoji cup je slag na tortu zidanovom oprostaju...
Comment
-
-
-
Ja sam iskreno navijao za Francuze. Italijani jesu bolji ali su tokom celog prvenstva folirali, provocirali i jajarili za razliku od Francuza koji su igrali čisto. Jesu i najspremnija reprezentacija a i ponisten im je cist go zbog ofsajda koga nije bilo. Zidan, jeste profesionalac i pogresio je ali treba imati specijalne zivce za igru sa zabarima. Po meni steta za Francuze i za Zidana, ali sta cete nije lako kad se gubi.
Comment
-
-
Originally posted by HermesSta mislite, kom je teze, Zidanu ili Trezegeu?
Comment
-
Comment