Svetsko prventstvo u fudbalu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Ma jadan on sve ga je unistio trebao je tu barabu u glavu da razvali,Materazzi je 0 od coveka,nikakav sportsman,al sta ces kad su talicni

Comment

• TheDoctor
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 299
      • Keekendah City, Dukesland

m atrebali su ko u hokeju da se malo popi*kaju i lepo se vidi ko je veca ****
      www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Dragan
        CBC Veteran
        • 18.09.2005
        • 184
        • U blizini Novog Sada

Ivvan je u pravu, trebao ga je zategnuti u glupacu, da ni on ne nastavi utakmicu.
        Zar je normalno da ti neko psuje sve po spisku a ti da cutis.Jedno pitanje za forumase:Ko od vas ne bi postupio kao Zidan da je na njegovom mestu kojim slucajem.

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Ajde stavite glasanje

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2006/0 ... 06006.html
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Rendjo
              CBC Senator XXL
              • 26.06.2006
              • 340
              • Zadar HR

Originally posted by Sasha
              Jedan italijanski sajt je angažovao stručnjaka za čitanje sa usana koji je posle višečasovnog pregledavanja televizijskog snimka otkrio šta je Materaci tačno rekao Zidanu. Razgovor je vođen na italijanskom jeziku:

- Zidan: ?Prestani da me vučeš za dres?.

- Materaci: ?Umukni, jeb... Dobijaš samo ono što si zaslužio?.

- Zidan: ?Da, da. U pravu si?.

- Materaci: ?Svi zaslužujete isto, jeb... muslimani, sinovi terorističkih kur..?.

Izvor iz francuske reprezentacije dodao je da je Materaci davao ?bolesne? komentare na račun prvog Zidanovog trenera Žana Ferada, koji je preminuo pred početak SP Takođe, Bi-Bi-Si je preko svojih kontakata otkrio da je centarhalf ?azura? Zidanovoj porodici poželeo ?užasnu smrt?.

Kako bi vi odreagovali.....ja sam 100% na Zidanovoj strani,a i pored svega Zi-Zu ostaje za mene drugi najbolji igrac svih vremena,odmah posle velikog Dijega!
              Ma da...sad su se još umiješali čitaći s usana(sa 10 mrazličitih verzija psovki) i još kojekakvi drugi ljubitelji kung-fu nogometa da bi pokušali opravdati ono što se opravdati ne može.Pa da bi mu to opsovao na bilo kojem jeziku svijeta treba mu bar 2-3min da to izgovori Trebaju mu oduzeti zlatnu kopačku da pokažu trajni primjer budučim naraštajima sportaša da nitko neće biti amnestiran zbog nesportskog ponašanja na utakmici.A Zizzu je pravi test za te mjere represivnosti tj trebaju dokazati da se to neće tolerirati nikome pa ni njemu.Pa kolko bi Zidanne igrao da čuje kako se ovdje časte naši igraći..a on takva osječajna dušica pa ga lola zvekne.U nekoj drugoj situaciji bi ga shvatio ali ovdje se radi o predstavi koju gleda milijune ljudi
              koji su se poistovjetili sa herojem koji brani čast Arapa i sl..I to mu nije prvi takav ispad.Kapa dolje Zidaneu kao nogometašu i virtuoze ali mu je i ovo palac dolje(bar od mene).Što bi bilo kad bi svatko od nas izgubio kontrolu i udario službenike na šalteru,ili u prometu,ili..ja bih si mogao dati oduška bar 3put dnevno ali eto..tako se ne živi,ne radi i ne komunicira sa ljudima..i prema tome svatko od nas može bit divljak ali smo ipak strpljiv i donekle civiliziran svijet.Njega još i mogu razumjeti ali vas koji to opravdavate ne

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ma ja ga ne branim, svakako da bi bilo lepše isklempati neke dosadnjakoviće koji te dave ali nije red, bar ne pred ljudima
                Ja samo naglašavam da je onaj pao ko da ga je udario simplon expres. Pa nema ni milimetar nazad, nema teturanja unazad, samo nogice odjednom u vazduh i tres na ledja.

Isto kao mito, koje dao kriv, ko je uzeo kriv...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Rendjo
                  CBC Senator XXL
                  • 26.06.2006
                  • 340
                  • Zadar HR

Ja mislim da ga je u glavu onako pogodio da bi mu je raspolovio Nije to bio slab udarac..ako ga je namjerio udariti sigurno ga nije blago dotaknuo.

Comment

• dfast
                    CBC Senator XXL
                    • 26.05.2005
                    • 1302
                    • Hoofddorp NL /Bgd

Po meni, neka ga je udario, Zidana ionako neki ne vole sa udarcem ili bez, a oni koji ga vole ne prave razliku.
                    Kada bi svi dobijali po zasluzi kao Materaci ovaj svet bi bio mnogo bolji.
                    Sto se tice zlatne kopacke, ... da je nastavio da ga mlati dok je bio na travi, ne bi mu dao tu nagradu, ovako je sve bilo fer i korektno.

Comment

• Nenad
                      CBC Senator XXL
                      • 06.01.2005
                      • 1364
                      • BBgd/Mow

http://youtube.com/watch?v=EAKNw5wazVA& ... =materazzi
                      Boost or bust...

Comment

• Rendjo
                        CBC Senator XXL
                        • 26.06.2006
                        • 340
                        • Zadar HR

Originally posted by dfast
                        Po meni, neka ga je udario, Zidana ionako neki ne vole sa udarcem ili bez, a oni koji ga vole ne prave razliku.
                        Kada bi svi dobijali po zasluzi kao Materaci ovaj svet bi bio mnogo bolji.
                        Sto se tice zlatne kopacke, ... da je nastavio da ga mlati dok je bio na travi, ne bi mu dao tu nagradu, ovako je sve bilo fer i korektno.
                        Materrazi je dobio što je htio a to je isprovocirati ovoga jer je znao da ima kratak fitilj što je za posljedicu imalo ispadanje Francuza.Taj potez je samo ocrtao nemoč Francuza da igrom okrenu rezultat.Pa poznato je da su nogometaši obična goveda koji samo znaju pod******ti i psovati jedne druge inače ne bi bili nogometaši

Comment

• dfast
                          CBC Senator XXL
                          • 26.05.2005
                          • 1302
                          • Hoofddorp NL /Bgd

Materaci
                          http://youtube.com/watch?v=fGJ4grSnN38& ... =materazzi

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

http://www.bmw.tv

Comment

• Red Beast
                              CBC Veteran
                              • 18.06.2005
                              • 102
                              • NBGD/45 Garaza: Nissan Patrol Y60 Custom, Lada Niva Custom, Nissan X-Trail 2.2, BMW E30*B27

German version:

French version:

Italian version:

American version:

Hollywood version:

Comment

Working...
                              X