Jos za tehnicku robu postoji problem. Sva tehnicka roba mora biti atestirana i to RSO i atest za bezbednost. Neckerman nikada nije imao tih problema i troskova.
Metro sta i za koliko kupujemo
Collapse
X
-
-
Originally posted by djukicSto se tice Metroa razvoj dogadjaja je sledeci:
Ispostavilo se da poreska uprava za sada maltretira samo one koji su kupovali robu za dalju prodaju a nisu je knjizili u poslovnim knjigama. E sad kako znaju ko je kupovao za dalju prodaju: Jednostavno pogledaju koliko je trenerki kupio jer pedeset sigurno nije za sopstvene potreve isto tako rade i sa ostalom robom... Videcemo danas stize fax iz Metroa...
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSSlazem se sa djukicem, ne moze tako da funkcionise kao sto je Neckermann do sada. racunica je vrlo jasna, njmu ovim nacinom koji je koristio zagarantovana je zarada od 23,6% (kroz izbegavanje placanja carine+PDV koji ide na manju osnovicu). Kad takav produkt dodje na trziste, ima ogromnu prednost nad konkurentima....i na dugi rok ih ubija.
.
Kada budu registrovali firmu u Srbiji i kad budu platili carinu i PDV nama, cena ce vam biti ista kao sto je bila i do sada.
Drzava se i buni zbog toga, sto za robu koja se prodaje ovde, neko drugi uzima dazbine.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
pa sta sad? ..znaci ko ima firmu on moze da kupi sebi trenerku ili koznu jaknu ili bilo sta svejedno i da kaze da mu je to za licne potrebe?
i da neplati porez,a ja ako kupujem moram da platim....
nema veze dal je jedna ili 50 komada...ako je i jedna a nije osnovno sredstvo za rad,mora i na tu jednu da plati porez...pa cak i da je osnovno sredstvo...nemoze da kupuje svaki dan po jednu...
ma shupalj je zakon samo tako.
u sustini otvoris firmu i neplacas porez maltene na nista
u ovoj zemlji samo lopovcine zive... a i van ove zemlje.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Egone zaboravljas sitnicu da se PDV vraca na izlasku robe iz hrvatske. Znaci oni oduzmu PDV a zemlja u koju se uvozi roba trebalo bi da dodaju isti...
Comment
-
-
Zoranbg> Svi placamo PDV bilo da imas firmu ili nemas. Ako je roba za dalju prodaju mozes da odbijes PDV.
Medjutim ako je roba za potrosnju u okviru firme onda se to jos dodatno oporezuje porezom na dobit ili porezom da dohodak gradjana.
Normalno ovo gre se podrazumeva ako robu kupljenu u metrou knjizis regularno.
Ako neknjizis onda neplacas dodatni porez (od 14% odnosno 20%).
Medjutim ako neknjizis onda rizikujes da dobijes i kaznu u iznosu do 3 miliona dinara...
Comment
-
-
Znaci sve preko 20E mora da se carini. Slobodan uvoz bilo cega jos uvek vazi.
da, naravno da moze da se placa carina, ova drzava deklarativno tvrdi da zeli EU, da zeli integraciju (ekononsko pravno) u svet u potpunosti, da zeli pristup STO, itd...mnogo navodnih zelja.
podizanje carinskih barijera nije korak u tom smeru.
davno, u SFRJ bescarinski limit je bio 100 US dolara i to je i onda smatrano mizerno malo.
danasnjih 20 eura bez carine je porazno malo za kupovinu robe/usluge.
ocekivao sam da ove ili naredne godine drzava dalje liberalizuje uvoz (recimo skidanjem zabrana sa automobila) recimo do nivoa da 500 evra bude bez carine vec samo uz PDV, kao deo procesa tranzicije ka sporazumu o pridruzivanju EU.
ovako, bi kao u EU (gde nema carina) a dalje povecanje raznih limita..volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
heinz, znam ali sa ovim to nece (ili mozda hoce ?) moci prakticno da se ostvari, posto u limit ulaze i transportni troskovi pa ce zbir knjiga (CD, sta god) + transport mozda preci tu normu od 20,00 eura i eto carine a onda i PDV na zbir robe i carine kao zajednicke poreske osnove.
recimo da kupim knjigu koja kosta 9.99 eura, transport air mailom kosta 15 evra, ukupno je 24 eura pa ce na svih tih 24 biti placena carina i pdv...i prakticno se gubi "slobodan" uvoz.
uskoro cemo saznati i kako ce se carina ponasati u tumacenjima, tvrdo ili ce umeti i da zazmuri, nadam se.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Nemoze nekerman da privredjuje u Hrvatskoj a da zivi od Srbije
legalno je, radi i funkcionise sirom sveta pa sto ne bi moglo (i) u Srbiji.
Srbija ima carinsku uniju i sa Makedonijom, BiH, Rumunijom, Rusijom, Bugarskom (i drugima valjda).
recimo sasvim legalno moze Reno da privredjuje u Rumuniji i proizvodi Daciu Logan i BEZ carine prodaje u Srbiji.
ili fabrike cigareta bez carine uvoze primarni duvan iz Mk.
itd...
mozda je tesko domacoj privredi zbog konkurencije ali morace da se navikne da su prosla vremena trzisne izolacije a samo je pitanje vremena (i pregovora sa EU i STO) kada ce se carine ovakve kakve su sada ukinuti potpuno.
kontra primer, Zastava uvozi Fiat Punto i pri tome ne placa ama bas nikakvu carinu a nismo u carinskoj uniji sa EU (tj Italijom).
jer tu drzava nije zakinuta ?
ili, Zastava je domaca pa jos drzavna firma pa za nju zakoni ne vaze a Neckermann privatna pa strana firma a to je vec stetno samo po sebi...da ih oteramo da ne smetaju domacima (trgovcima) ??
Delta/Maxi vs Metro- slucajnost tek u nivou marzivolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
E, sad, kapiram da ti je bilo super da 20+ godina kupujes robu bez carine od stranih firmi...ali kod domacih, kao sto je Neckermann SCG, ne smes to da radis....jer vacaris drzavu indirektno.
Nadam se da ce taj nacin koji spominjes da ode u istoriju
jeste, bilo mi je super. i tako sam kupovao -kataloski- i dok sam boravio u drugim zemljama u svetu...sasvim normalan nacin trgovine uobicajene sirom planete. nista niti novo niti lokalno i primenjuje se decenijama..
izgleda da se ne razumemo, Srbija i Hrvatska medjusobno nemaju carinu na medjusobni promet prema ugovoru. Neckermann SCG i Necekerman Hrvatska su jedna te ista firma, istop carinsko podrucje, ista domaca roba (ima takav tretman).
kao kada ti u Nemackoj kupujes robu iz Italije- nema carine i ima tretman domace robe. placa se samo PDV (nemacki) i nema govora o carini, umanjenju carine ili posledicno umanjenju PDVa na carinu...
ne vacarim drzavu ni direktno ni indierktno- ona naplacuje PDV i potpisala je ugovore sa odredjenim zemljama o becarinskom prometu.
to vazi i za gradjane i za firme (niti firme ne placaju carinu pri uvozu iz Hrvatske- vidi primer koji sam dao za Logana iz Rumunije).
drzava je dobrovoljno prihvatila da se ukljuci u svet medjunarodne trgovine i pravila kakva tamo vaze, a jedno od pravila je i da domace firme ne mogu beskonacno i neograniceno da uzivaju blagodeti carinske zastite radi usled nedostatka konkurentnosti.
bilo nekada, danas to vise prosto nije moderno u Evropi, a nasa drzava na recima hoce u punopravno clanstvo u EU i totalno ukidanje svih carina za robu iz EU.
domace firme i trziste ce morati pre ili kasnije da se uklope u veci sistem i liberalna pravila- milom ili silom, potpuno sam ubedjen.
tih 100 eura sam dozivljavao kao relikt socijalizma i uopste ostatak nekadasnjih ogranicenja iz doba stabilizacija, depozita i inih izmisljotina drzave kako da (naivno) spreci trgovinu.
kapiram ja da drzava ima manje prihoda od carine, samo kapiram i drugu stranu- uz nove carine ce i roba kod Neckermanna poskupeti, to ce se prebaciti na krajnjeg kupca naravno, bice veca krajnja prodajna cena, inflacije ce dobiti koji indeksni poen u porastu, druge firme ce moci da odrze abnormalne marze kao i do sada i bice sve veci jaz cene jedne te iste robe u Srbiji i u EU (nasem okruzenju).
jednoga dana kada se probudimo skapiracemo da zatvaranje ekonomije dovodi do usporavanja razvoja i da se sve vise razlikujemo od okruzenja.
a EU je na nasim granicama, svuda oko nas prakticno bezcarinska zona.
verovatno ja ne razumem finese, ali vidim jasno da unutar EU sistem carina je odavno proslost i da EU ima vrlo opipljiv opsti razvoj ekonomije.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
egone, u pravu si potpuno ali...
pre jedno 3 godine ucestvovao sam u razgovorima oko izgradnje regionalnog centra Neckermann-a za ceo Balkan i preseljenju komplet svega iz Varazdina za Beograd, tacnije Dobanovce.
pruga, aerodrom, Sava, raskrsnica puteva- idealno mesto.
postoji predvidjeno zemljiste za to, tamo je i Carina trebala da predje sa Kvantasa, i silni neki planovi.
ne znam zasto je propalo, sada su tamo samo 2 medjunarodna povelika speditera (oba iz Slovenije), zemljiste je ostalo prazno.
ko je kriv ovoj drzavi sto nije sposobna da uredi sistem tako da privlaci investicije- pa bi onda iz Dobanovaca odlazila roba u Hrvatsku ( i okolne zemlje) a prihodi od poslovanja bi islu ovoj drzavi.
niko nam ne brani da napravimo bolje uslove stranim firmama da operacije prebace u Srbiju, i veci deo od poslovanja ostane ovde.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
I opet posesa loncice. Neradi se o Carini radi se o PDV-u. Neckerman i slicni izbegavali su placanje PDV-a. Samim tim su bili direktno povlasceni za 18%.
Reno Dacia prodaje logana bez carine ali sa PDV-om
Ja se neslazem sa ukidanjem 100EUR-a bez carine. Ali se zalazem za direktnu kontrolu i kaznjavanje Neckermana i slicnih...
Comment
-
Comment