Moj kum ima kompletno umrežen sistem za hladjenje, grejanje i provetravanje sa kompjuterskim upravljanjem.Raznih senzora ima na sve strane a u svakoj prostoriji(i garaže) može da se potpuno autonomno podešava temperatura i ostali parametri.Čak se i roletne same spuštaju kada brzina vetra dostigne odedjenu brzinu.Bukvalno sam mu uzimao dušu zbog ovog provetravanja jer je kućerinu(800 m2) toliko izolovao(poliuretan 10 cm) i zadihtovao da je na kraju morao da izvodi poseban sistem za ventilaciju kako bi imao vazduha u objektu.Čista glupost!Stvar je toliko komplikovana da mu više treba inženjer elektrotehnike ili informatike nego ložač(figurativno)!Sa dotičnim likovima je u medjuvremenu(iz nužde) postao prijatelj!
Mene konkretno zanimaju klima uredjaji(uredjaj) koji bi zadovoljio potkrovlje površine 16 m2.Voleo bih da mi oni koji se razumeju u ovu problematiku daju savet, mislim, koji uredjaj i kolike snage.Naravno da bih ga koristio i za grejanje te prostorije!Da li Midea ima na ponudi tako male modele?
Mene konkretno zanimaju klima uredjaji(uredjaj) koji bi zadovoljio potkrovlje površine 16 m2.Voleo bih da mi oni koji se razumeju u ovu problematiku daju savet, mislim, koji uredjaj i kolike snage.Naravno da bih ga koristio i za grejanje te prostorije!Da li Midea ima na ponudi tako male modele?
Comment