Kucni ljubimci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gt nebojsa
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 348
    • Preljina,Cacak

Hvala ljudi...
    @mishio:
    Ne kupiraju se oni vec odavno.
    A ker mora da bude pozitivno ocenjen da bi se koristio za priplod-pise tako u rodovniku.To i nije neki problem,izvedes ga na bilo koju izlozbu gde ce ga oceniti i to je to.
    @AlexRS:
    Hvala.Slagacemo se mi odlicno...
    @mario:
    Moze na pp,iz vise razloga;ponajvise zbog nacina na koji sam dosao do odgajivaca-preporuka,ne oglas.
    @Sapcanin:
    Slagao bi se odlicno...bio bi glavni...
    Salim se,ne znam koliki je vucjak.Rot je miran,ali tvrdoglav i dominantan,bar neko moje iskustvo.Ja trenutno mece navikavam na macke,i solidno nam ide;imam skroz blesave macke-ne boje se kerova,Dik je rastao sa njima,smeo sam da ga ostavim cak i sa malim macicima.
    Da uporedimo:

Toyota Čačak

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Super je malisa, ima dobar stop, cini mi se. Bice lep pas.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

kakav šećerko

Comment

• Sasha
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 4126
          • Novi Sad

E bas mi je drago sto si nasao pravo stene
          Neko je pitao za ocenu, ocenu mozes da dobijes i u kinoloskom savezu, ne moras ici na izlozbu. Tako je bilo pre desetak godina, mozda se sada nesto i promenilo, nisam aktivan par godina i nisam u toku.
          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Sapcanin
            CBC Senator XXL
            • 13.12.2006
            • 317
            • BG
            • Peugeot

Moram i ja nabaviti jednog...
            2 komada mi je malo, treba mi jedan meda da plasi komsije
            Poljoprivredne masine

Comment

• BaneT
              CBC Senator XXL
              • 09.12.2005
              • 562
              • Beograd

preslatko čudovište, nema šta, nego jer zna neko nekoga ko drži nemačke ovčare. Papiri nisu bitni...dosta sam kao klinac radio sa njima a još malo pa ću da ogradim plac pa bi za jedno mesec-dva uzeo štene...kako se uopšte kreću cene. Uzeo bi mužjaka.

Comment

• DVD Pandja
                CBC Član
                • 28.08.2006
                • 17
                • Zemun, GG

Evo i ja malo da se pohvalim... jest da je naslov ROT ali ne verujem da cu da skliznem u off
                Evo da vidite moje tele... em sto sam se ponovio sa novo vozilo... em sto sam se ponovio sa novo tele...
                Inace... tele je 9 maja napunilo godinu dana... ima 45 kila....i zove se shlepica... jerbo me je vukao shleper kad sam isao da je uzmem....
                ima jedno plavo oko.. a drugo kesten... i nemojte da zamerite sto je musava ovde... pojela je blatnjave cizme
                Da ne zaboravim... sorta iliti marka teletine je StaroEngleski ovcar Bob tail... sa tim sto po novim pravilima .. ima rep

Ja sam tvoja zlatna želja i ispuniću ti ribicu tri puta!
                SAAB 9000 S Turbo i Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited
                Sta ces lepse od te spojke ima li sta bolje? IMA To isto ali novo

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Bs je luda. Gotivim tu rasu, samo znam da su stenad dosta skupa.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

Bob tail .

Secam se devedesetih bio je jedan na banjici, lutalica, pa kad se uceba jadan sav u dredove. Ali kakav je flegma bio .
                    Mada zeznuto ako ga ne znate, a on nedefinisano prilazi, ne vide se ni oci, ni rep, ne znas da li je srecan ili napada.

Jednom ga je neko o****o na keca, to je bio prizor .

p.s. hehehe meda je ko slika, mogao bi da uradi neku tv reklamu

Comment

• DVD Pandja
                      CBC Član
                      • 28.08.2006
                      • 17
                      • Zemun, GG

Ma razmisljao sam.... ali nemam vremena pored mog posla... jos mi samo treba da tele vodam po reklamama
                      I onako me zenske startuju zbog nje.. pa mi je i to dovoljno
                      Inace je stvarno je dobrica.. i stvarno ne znas (ne vidis) da li hoce da se mazi ili da napadne... ali je rasa takva da ako je kucevni pas.. nikada nece da napadne dok gazda ili ovce nisu ugrozene ...
                      Cak imam i staforda u dvoristu.. i sklanja se od njega..da ga ne bi povredila... ali kad se dovate.. onda je to cudo....mada je to samo igra...
                      Mozete da je uvek videti u gradu u crvenom SAAB-u 9000 sa glavom kroz prozor

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Moja Berta ili kako je mi zovemo "Beki"!

Kada ta tvoja lutka od kučeta malo poraste mogu da se igraju!
                        Vidim da si mu ostavio rep.Lično sam više pristalica "bez"!
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• DVD Pandja
                          CBC Član
                          • 28.08.2006
                          • 17
                          • Zemun, GG

Tetak... ako si mislio na mene i moje mi tele ondak mozem da ti recem da je tele vec prestiglo svoju velicinu... pa me malo brine zbog ocenjivanja.... (zato je i zovem tele) .... tako da je vec velicine odraslog rota, a ako ne i malo veca....
                          A sto se tice repa.... i ja sam vise pristalica guzatih bobova... ali je od 2000 u jevropi i od 2002 kod nas uvedeno pravilo da ne mora da se sece mladuncima rep, a i da je cak pozeljno da budu sa repom sem u slucajevima da nisu radni psi.. tj oni koji gi cuvaju ovce...
                          Prva bobika (Andja) mi je bila bez repa.. dok je druga (Debela +) i ova sada Pizza, sa repom... i mogu da ti kazem da ih lepo nose.....
                          I jos da dodam da je super socijalizovana... i da voli da se igra sa drugim psima, decom i pogotovo odraslima... koji imaju volje zelje i srpljenja da se maltretiraju sos nju

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Klinci su pali na teme kada su videli tvog psa.Zaista je lep.
                            U vezi moje Beki, pokušao sam da ostavim repić neko vreme i nije mi se uopšte svidelo, tako da sam joj seckanje(rad sa posebnom gumicom na repu) radio u poslednjem momentu.
                            Ona je takodje jako dobra i kod žene u firmi(servis i prodaja akumulatora) voma često boravi ispod radnog stola i kada neko nešto donese, nema nikakvih problema, medjutim kada stranka krene sa robom vani, odmah reaguje.Jedan čikica je onako uplašen zapitao, da ne treba možda da joj pokaže fiskalni račun!

Comment

• DVD Pandja
                              CBC Član
                              • 28.08.2006
                              • 17
                              • Zemun, GG

Xaxaxaxaxaxa bas sam se nasmejao za fiskalni
                              Beka ceka PDV da vidi da li je placen
                              Nego kako se ona ponasa prema drugim zenkama... s obzirom da je Pizza isto zenka... doduse odrasla beba.... i nije nimalo agresivna.. ali voli da izaziva druge pse da se igraju... glava dole **** gore
                              Ako hoces.. poslacu jos Pizzinih slika... i kad je bila beba i sada... ima ih na tone...

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Ma, Beki je kao mače.Problem je samo što često nije svesna svoje veličine i pokušava da se ušalta u nečije krilo kao kada je bila štene!
                                Svakako baci par fotki tvoje bebice!

Comment

Working...
                                X