Kucni ljubimci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gt nebojsa
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 348
    • Preljina,Cacak

Tazz,
    ne znam sta da kazem...
    stvarno mi je zao...Znam kako ti je
    I kada pas ugine,tuga je velika,a tek kad ga otruju...treba tu stoku sto truje pse POLOMITI!
    Toyota Čačak

Comment

• nik2yu
      CBC Senator
      • 19.11.2007
      • 298
      • belgrade

Sta da ti kazem drugo druze sem da mi je zao.
      Meni se isto desilo 2006. kad su mi otrovali labrador retrivera starog 11 godina, koji nikad nikome nista nije lose skrivio, jer kao sto i sam znas, retriveri jednostavno obozavaju ljude.
      naredna dva dana sam isao po kraju sa baseball palicom i trazio ih, a dzabe
      Kad si ljudi debili
      Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

Bila policija, Drugari moji iz Krim. Tehnicke sluzbe... uzeli kao neke uzorke, zvao sam drugare iz Zandarmerije, iz brigade.... svi mi kazu... naci ce ga... a svi ti drugari znaju VIKa od kad je bio stene od 3 meseca... i svi do jednog su strasno potreseni... Njihova deca bre su se igrala sa njim, jahala ga... vukla za usi i tako... nemam reci... kad god vidim njegovu sliku krenu mi suze... Bukvalno kao da mi je Deo mene otrgnut... kao da je deo mene otishao...

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Jadnicak

Kod trovanja kuche mnogo pati, pricao mi je veterinar kako to izgleda... Uzasno

Comment

• eto tako
            CBC Član
            • 05.11.2008
            • 66
            • Montenegro-Podgorica

Drug tazz,zao mi je i znam kroz sta prolazis jer su i meni otrovali kolija prije par godina ... Sad imam zlatnog retrivera od 7 mjeseci i bices prvi koji ce dobiti stene ako zelis !!!

a ovako je izgledao kada su ga djeca koja prolaze mojom ulicom isarala flomasterima ... mrcenik vise ne izbaca glavu kroz kapiju ...

''Sve se vraca sve se placa''

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

Prijatelju mnogo ti hvala, ali sad ne znam da li cu imati opet zivitinju... Na mestu gde je sahranjen, macak TOZA koji je pritom crne boje i bili su nerazdvojni par, ko black&white, se ne pomera vec 2 dana, lezi na grobu i ni kisa mu ne smeta... Imao sam kao mali sarplaninca kojeg je matori kad je imao 8 meseci odperjao na aerodrom jer je bio vojni pilot, pa je poginuo sa 1.5 godinom... Zena je imala nemackog ovcara 13 godina... Brate mnogo boli... Kako da Tari objasnim zasto nema VIKA? Zasto ga je neki cika koji ima manjak daski u glavi otrovao... Hvala na ponudi, kad se slegne malko ovo, i kad budes imao stence, videcemo...

Comment

• TAZZ
                Banovan
                • 30.05.2005
                • 1409
                • NBGD,SERBIA

ewo nekih slikica Vika... Toze...

Comment

• miQzma
                  CBC Član
                  • 31.07.2007
                  • 97
                  • Beograd,Mirijevo

Nista,druze,kad ti saznas ko je ostavi adresu ovde.Mozda se spotakne nocu kad seta.Kod mene u ulici znaju da cu sve da ih pobijem ako mi se psu nesto desi.I kad im psi zalutaju kod mene u dvoriste i moj ih pas davi,tuku samo svoje pse dok ih razdvoje.Za bijenje mog psa vracam istom alatkom.Sta bih ti rekao,imao sam dobar pristup na pocetku,pa je moj pas omiljen u drustvu .Pre nego sto uzmes drugog psa olomi ti,lepo,onog ko ti je otrovao ovog i da vidis kako paze da mu na senku ne stanu.Sazaljevao bih sa vama,ali kod mene preovladava osecanje besa u ovakvim situacijama.Nema opravdanja za podmukle ljude.

Originally posted by Sheta_Junior
                  50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• Vucko_Alfista
                    CBC Senator
                    • 04.04.2008
                    • 219
                    • Niš
                    • Alfa 166

Zalosno,postoji mnogo skotova na ovom svetu! Mislim sta im je smetao retriver! Moji rodjaci imaju retrivera mala deca ga zezaju svaki dan,nisam nikada primetio da je zalajao....stvarno mnogo dobrocudan pas! Ali eto nadje se debil.... Ma nemam izraz za takve ljude

Comment

• reaper_HGT
                      CBC Senator XXL
                      • 05.09.2007
                      • 888
                      • Beograd

druze sta da ti kazem mnogo mi je zao, i ja sam izgubio ljubimca nedavno znam kako ti je. . . .
                      sto kaze miQzma ostavi ti adresu, ima nas koji bi posetili skota

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Sta reci...

Samo da pozelim tim debilima istu sudbinu....
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• StudentBGD
                          CBC Senator XXL
                          • 18.12.2007
                          • 1027
                          • Beograd

Tazz, stvarno mi je zao zboh tvog gubitka. Nikada necu razumeti te umove koji smisle tako nesto....

Da probam malo da razveselim temu. Buvara moje devojke, ne podnosi kishu i sneg!!!

Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Kolja
                            CBC Član
                            • 07.02.2006
                            • 50
                            • Novi Pazar

Steta,ne mogu da shvatim te mozgove nikako.Treba ga posetiti svakako...Evo da i ja okacim sliku mog "brata", inace rasa je petit basset griffon vendeen...Star 8 godina,uzet u Subotici kao tromesecno stene...Veoma redak pas...Inace ima pedigre,valjda su mu roditelji bili sampioni Madjarske i Jugoslavije pre ne znam tacno koliko godina...Evo slika...

Prva slika je uradjena kad je tek uzet,a ova druga valjda pre neku godinu...

Comment

• milan_g1
                              CBC Senator XXL
                              • 07.02.2007
                              • 863
                              • Karaburma

E do qrca, Tazz znam kako ti je, mi smo dva meseca bili bolesni kad nam je uginuo dzukac. Ja pekinezere nisam mogao da smislim dok sestra nije donela jednog. Stvarno je cudo koliko se dzkac navikne na nas i mi na njega... Uginuo je sa malo vise od godinu dana, bas se namucio jadnik, veterinar kaze da je bio bolestan, uginuo je mojoj sestri na rukama, malo pre toga je obisao sve nas, kao da je dosao da se pozdravi, i otisao u cosak na kraju dvorista...

A ovo je Vukosava iz mladjih dana

i malo matorija
                              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• wuchkica
                                CBC Senator XXL
                                • 18.04.2008
                                • 709
                                • Bgd-Cerak
                                • Metla :)

Nemam ovde bolju sliku, jbg.
                                Ruski terijer, svega 2 u srbiji (i to muškarčine)

Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

Working...
                                X