Policija pendrecila Trance-ere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Sve bi ja to
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Skyline GT-R
      CBC Senator XXL
      • 13.02.2005
      • 806
      • Chicago - My Kind Of Town

Sad sam pogledao snimke... Neznam...strasno.

Ne mogu da verujem da zbog par ljudi (ako i jeste tako kao sto kazu - da je par momaka psovalo miliciju) , oni BRUTALNO batinaju devojke i momke koji pojma nemaju o cemu se radi.
      Mafijasi, kriminalci i ostali sitni sljam svakodnevno pravi probleme i s*anja po klubovima i nikom nista...a onda neizivljena STOKA dodje i brutalno prebije neduzne momke i cure.

Da , ja sam trance-er, slusam iskljucivo trance vec 10 godina, ali to nije razlog sto sma besan zbog ovoga sto se desilo.Nebitno je da li je to hip-hop zurka, metal, trance ili neki koncert - pustiti 6 ili 7 timova oklopljenih policajaca - da upadne na zurku gde su ljudi dosli da slusaju muziku i da se zabavlaju - da batina kog stigne...pa KO je taj sto je to odobrio.Ko je ta STOKA, ko je taj monstrum.U kom veku se nalazi ta smrdljiva i propala Srbija.I dokle misli da tako ide...Jel ima tu zakona..bilo cega.Moze li neko da se pozali.O cemu se radi..dobijes razbijenu glavu, razbijene zube, dozivis traumu od POLICIJE (koja bi trebalo da te STITI)ni kriv ni duzan..mislim ovakav jedan akt, masovnog brutalnog prebijanja..i STA.Nikom nista..jel tako.PA ****M ti tu zemlju...
      Na toj zurci sam mogo i ja da budem..sa drustvom i curom..i sta..da me ta gamad smrdljiva policista unakazi - ZASTO!Zato sto nam je cela zemlja degenericna...Kako bih voleo da uhvatim decu tih smrdljivaca, da ih pustim u jednu prostoriju i da im sve i jednu kost polomim...po mogucstvu na njihove oci...

Kakva propala i zaostala zemlja jbt Kakvi umobilnici vode zemlju...

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Bez obzira na sve, ipak ne znam čemu ovaj tred. Stvar je uobičajena u ovoj zemlji. U stvari, ovoga puta situacija je bolja nego inače - javnost, mediji i policija reagovali su onako kako treba. Nadam se da će se nešto izroditi iz tih reakcija.

Ne može ništa na silu i preko noći, ako posle ovoga neko bude snosio posledice (bilo oni koji su izazvali reakciju policije, bilo oni policajci koji su reagovali, pretpostavljam, preko svojih ovlašćenja), biće dobro.

Comment

• Skyline GT-R
          CBC Senator XXL
          • 13.02.2005
          • 806

Uobicajena stvar?I sta..to ce tako da bude?...do kad?...u danasnje vreme takva izivljavanja?Izvini..ali ovde su takve stvari nezamislive.Da udje cela brigada u klub i da mlati kog stigne tek tako.Zna se kako se (i sta) radi CAK i ako se nesto desi - udjes, vidis sta je problem, legitimises, privedes..sta god.A ne da odvaljujes 500-600 ljudi pendrecima bez razloga.
          Dok god se tako nesto zaboravi za 24h, takve stvari ce da nasatvljaju da se desavaju.

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Originally posted by Skyline GT-R
            Uobicajena stvar?I sta..to ce tako da bude?...do kad?..
            Dao sam odgovor u drugom pasusu.

A što se tiče zezanja u USA i zezanja u Srbiji, uvek pre biram ovo zezanje u Srbiji ...

Comment

• alt+64
              CBC Senator XXL
              • 27.02.2006
              • 571
              • bgd

Izvini..ali ovde su takve stvari nezamislive
              Ufff...mnogo dugo si tamo.
              Zamisli da si sljam, koji zivi na vr' brda u nekoj vukojebini. Jak si ko svinja, al ne znas kako to da iskoristis.Uvek si hteo da budes kriminalac al si previse glup da bilo sta postignes na tom planu. Onda, jednog dana dodje neki baja, i ponudi ti da dodjes u grad(eeej GRAAAD) da tamo zivis, a povremeno da mlatis neke demonstrante izdajnike...ti naravno pristanes, radis to sto ti kazu, sto se vise istices vise te cene, nagradjuju i manja je sansa da te jednog dana vrate na tvoje brdo.

Onda se neke stvari promene...nema vise demonstracija, i ti jadan, izgubljen ne znas sta da radis. Ostaje ti jedino da, najbolje sto umes, radis jedino sto si u zivotu naucio, i da se nadas da se nikada niko nece setiti da te vrati na doticno brdo.

El sad malko jasnije

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Originally posted by Bane?

A što se tiče zezanja u USA i zezanja u Srbiji, uvek pre biram ovo zezanje u Srbiji ...
                Ako pod zezanjem podrazumevas lomljenje ruku,nogu i pomeranje bubrega onda se ti mnogo cudno zezas
                Bavi se onda Ultimate fight-om zdravije je!

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806

Originally posted by Bane?
                  Izmedju Fice i porsche-a ti biras ficu.Izmedju vile i supe ti biras supu.Provod i mogucnost provoda je NEUPOREDIV sa Amerikom.A na sve dodaj mogucnost desavanja kao u ovom klubu.Ti si PRVI covek koji je ovako nesto izjavio.Ali..ok, ukusi su razliciti Ima nas raznih

@Alt+64

Od sve muke i besa..slatko si me nasmejao.Da...malo jasnije sad.

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Ajd' ne zanosite se svakakvim pricama, policija je SVUGDE ista. Svugde. I svi redom biju, sa razlogom ili bez.

Nasa policija prebije par transera ili koga god vec, sa razlogom ili bez, oni ce to uvek raditi jer su jaci.

Francuska policija ubije par klinaca i posle nedeljama ratuje sa pola Pariza i Francuske.

Americka policija urnise crnce u neredima po LA 80-tih godina.

I tako dalje...

O cemu se ovde prica?

Policija svugde radi isto, zloupotrbljava vlast, i ne vidim nista preterano specificno u ovoj prici za nasu policiju, ista je ko i svaka bilo gde drugde. Nesto i ne verujem uvek i 100% u te novinarske pric da je policija gazila sve bez razloga...dovoljno je da ulete u masu, pa par puta zakace nekog neduznog, ili im neko dobaci nesto sa strane, dobije po njusci i onda policija kriva...Uvek ima 2 strane medalje, ne branim ja nikog, ali uvek nekako policija bije bez razloga, i to uvek jadnike koji nikad nista nisu krivi. A kad se bije onda se BIJE, i policija tako radi, nema "prebila nas policija malo", policija uvek prebija puno, to i jeste poenta prebijanja. Sta znaci pojam "pomeranja bubrega i preteranog prebijanja"? To mi nije jasno...kad krene batinanje, onda se ne gleda ni koga ni zbog cega ni koliko, ili bezis, ili budes prebijen ili se uopste ne nadjes u situaciji da budes bijen...prosto.

Ja nekako pre mislim da se jadni i neduzni uvek nekako nadju na mestu kad policija krene da prekoracuje ovlastenja vise nego obicno, i uvek su jadni i neduzni kad dobiju batine...Ne govorim da ponekad neduzni i ne stradaju, naravno da je i to cesto slucaj, ali se takodje cesto i desi da policija intervenise onako kako mora u datoj situaciji a posle se to predstavlja kao prekomerna sila, krivci se predstavljaju kao dobri gradjani ili neduzni...

Ima tu svega, uvek, i svaki put.
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• dfast
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2005
                      • 1302
                      • Hoofddorp NL /Bgd

Stvar je u tome da odnosi policije i gradjana jos nisu legli kako treba. Policija je dosla na poziv obezbedjenja i bila izlozena raznoraznom verbalnom pljuvanju kao sto to dolikuje kada se negde pojave. Pretpostavljam, mlada ekipa u klubu podgrejana dobrom atmosferom i picem je nasla sebi zabavu u tom momentu. Zatim sledi drugi poziv, koji kaze, nedolicno i devijantno ponasanje u klubu, akcija neophodna radi smirivanja strasti. Posledice svega su ipak samo batine i rane koje ce brzo da zacele, malo nesrecnih okolnosti za one koji nisu nista skrivili, zbog veceri u kome policajci nisu imali mnogo posla na drugim stranama pa su dosli u punom broju.
                      Ovde gde trenutno boravim je slicno, ali nema mnogo price niti se dize prasina oko necega. Sve je jasno definisano. Obezbedjenje diskoteka je nenaoruzano ali nosi pancire zbog vatrenog oruzja a i zbog nozeva. Na ulazu je pregled normalna stvar i naoruzan ne mozes uci. Pored jasno vidljivog obezbedjenja tu je i ono skriveno, momci koji osmatraju, i oni koji deluju. Kada obezbedjenje proceni da ne moze izaci na kraj sa problemom zove se policija koja resava tj odvodi problem. Obezbedjenje diskoteke ima pravo da fizicki izbaci onoga koji pravi nered, ako se nerednik ne urazumi opet se zove policija koja ga odvodi. Razlika je samo u tome sto se postuje svaciji posao. Sto se tice policije, i ja im j.bem mater (JMP) redovno jer me redovno olade po dzepu, ko sto Dora JMP, ali onda kad me ne cuju. Dovoljno je samo da pomislim sta bi bilo da ih nema i odmah se smirim. U svakom slucaju voleo bi da sutra moje dete moze otici u diskoteku bez straha da mu se nesto desi sa bilo koje strane.

Comment

• NemaN
                        CBC Senator XXL
                        • 29.11.2004
                        • 1560
                        • munze

ni 1 ni zadnji put......to sam ja rekao kad sam 1 put dobio batine od pandura pa onda dobio josh 2X ali valja po malo cisto da se ochelichish....mrzi me da pishem uglavnom dva puta bilo sa razlogom jednom bez.....

nikad nisam imao lose misljenje o njima voleo bih da ih ima malo vishe...

ajd malo humora ....kazem ja dedi danas e si video sto su prebili ove u onom klubu.....

deda znam gledao sam prebili su one.....i razmislja covek.......i kaze tenisere.....

trenseri deda trenseri znas ono tuc -tuc....
                        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806

Originally posted by dfast
                          Stvar je u tome da odnosi policije i gradjana jos nisu legli kako treba. Policija je dosla na poziv obezbedjenja i bila izlozena raznoraznom verbalnom pljuvanju kao sto to dolikuje kada se negde pojave. Pretpostavljam, mlada ekipa u klubu podgrejana dobrom atmosferom i picem je nasla sebi zabavu u tom momentu. Zatim sledi drugi poziv, koji kaze, nedolicno i devijantno ponasanje u klubu, akcija neophodna radi smirivanja strasti. Posledice svega su ipak samo batine i rane koje ce brzo da zacele, malo nesrecnih okolnosti za one koji nisu nista skrivili, zbog veceri u kome policajci nisu imali mnogo posla na drugim stranama pa su dosli u punom broju.
                          @dFast , jel ti cujes sebe sta pricas??? ZNaci ti se slazes sa tim sto je policija odvalila od batina 500-600 CURA i momaka zbog 2-3 lika koji su psovali policiju ISPRED kluba.
                          MAlo ih tukli? ...ljudi isli na usuvanje glave..curi krvava LEDJA..itd itd...kako li po tebi stvarno treba da se bije ako je ovo sitnica.
                          To sto ti pretpostvaljas je nesto sasvim drugo.Ocigledno nezas kakva ekipa dolazi na trance i da tim likovima nista drugo osim MUZIKE nije bitno, i da je atmosfera uvek pozitivna (sem par ljudi koji dolaze da bi pravili probleme) i da trance-eri su sve smao NE problematicni.Slazem se (sto je i verovatno) da se par likova pokoskalo sa policijom, ali sta..jel TO razlog da upadnu u klub i tuku kog stugnu..ma daaaaajj.

Ah da..a na kraju svog posta navodis da se NADAS da tvoje dete nece doziveti istu sudbinu u klubu.Ne, nego kad se isto desi tvom detetu...neko ce reci - "PA sta sad...interevnisala milicija...malo ih tukli...ali procice im to".Voleo bih onda da vidim tvoju reakciju.

@206
                          Molim te da NIKAKO ne poredis policiju u US i policiju u Srbiji.Dva razlicta sveta!

Comment

• Danilo
                            CBC Senator XXL
                            • 02.10.2004
                            • 908
                            • Beograd, Dorcol

Panduri su oduvke bili pi*ke i smradovi i uvek su znali na koga smeju a koga ne, mene koji vozam Yuga drka sat vremena (bukvalno) zato sto imam dve felne u gepeku za koje on misli da su mozda kradene i zato sto imam zatamnjena stakla, maltretira me da skidam folije i da mu pokazem racun od felni (starih 20 godina, btw), sumnjiv sam mu sto nemam ram za tablicu (ne karikiram, stvarno je tako bilo), a preko puta sa semafora krece neki AMG E klasa kao raketa i samo sto ne poleti, svih 300 glupih zandara blenu u njega i nista, nastavljaju mene da smaraju, posle 2 minuta Cayenne obilazi dva auta koji stoje na samaforu i prolazi lagano kroz crveno sa sigurno 120-130. I nista. Lagano, pogledaju i okrenu se k meni...
                            Zbog toga mi se gade, samo sam dva puta u zivotu video da posteno zaustavljaju neki auto i osobu koja bi mogla biti "sumnjiva" i to samo intervetna, ovi prasinari sa 307 i Floridi ne smeju ni da pogledaju nikoga sem pacenika koji ne vezuju pojas u nebitnim kolima.
                            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• dfast
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2005
                              • 1302
                              • Hoofddorp NL /Bgd

Sky@
                              Ne veruj svemu sto vidis na tv-u, 500 ljudi isprebijano od kojih je par zavrsilo na urgentnom, i od njih par imamo jedan prelom ruke i ranu na glavi od tri sava. Gde su ostalih 495 sa prelomima i savovima.
                              Sto se tice trencera, znam u kom su fazonu ali su ovi nasi dobili nesto u obrazovanju i vaspitanju u nasledje, iz poslednjih 15 godina sto nije po meri. Ja sam rastao u vreme kada nisi smeo tek tako da se zezas sa policijom i ovakvih stvari nije ni bilo.

Slazem se cos@ da ima toga, desavalo se i meni mnogo puta. Nekoliko puta sam bio prisutan kad se dobijalo po ledjima i glavi, i mogu reci da je uvek bilo sa razlogom. A zatim pozelis da stvari vratis nazad ali ne moze, kola krenula niz brdo. Masa je cudo, nadjes se ni kriv ni duzan negde u sredini. Ali kad jednom dobijes onda znas za dalje, i da, tacno je da se glavne mutivode cesto izvuku, uzburkaju baru i zapale u stranu, a oni naivni kad se pendrek priblizi, shvate da im tu nije mesto.

Comment

• TURBO
                                CBC Član
                                • 29.04.2006
                                • 48
                                • Beograd\Vrnjacka Banja

@ cosworth

Respect

Comment

Working...
                                X