Policija pendrecila Trance-ere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Neman, tačno je to što ti kažeš, ali svestan si i sam da se tako ne bori protiv droge.

mikimazda, ako poredimo opet sa tom USA ili čak zemljama u EU, mnogo se manje ljudi, pa tako i omladine, kod nas drogira...

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

brate veruj mi mozda je tako...ali kod nas se to radi otvoreno...svaki put kada dodjem za sabac,uvek cujem nesto novo,ili i sam vidim kad izlazim...musko zensko,ma rokaju se ko blesavi
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Vi stvarno mislite da se u sred noci naslo zaludnih 50 ili koliko vec policajaca koji su se skupili i otisli u BIGZ da se razonode penderecenjem, pa da nakon toga popune ostatak smene pisanjem raznih beleski, izvestaja i cega sve ne?????

Ajde, odrastite malo, nigde se bez razloga ne angazuje toliki broj ljudstva i vozila i ne udara se po nekome tek tako iz razonode, pogotovo ako ima gomile svedoka.

Znaci, imamo medije koji trube o stotinama prebijenih i izvestaj iz urgenetnog gde nije doslo ni 10 osoba.

Neko laze, a ko, zakljucite sami, makar se zna ko je podlozniji laganju, mediji ili urgentni.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Ajde cuti...ko da si ti bio u raciji
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Znaci, imamo medije koji trube o stotinama prebijenih i izvestaj iz urgenetnog gde nije doslo ni 10 osoba.
            Znaci, posto nikad nisam isao u urgentni, onda nikad nisam ni dobio batine od pandura?
            El si bio nekad prisutan kad 50 nindza kornjaca uleti u masu i pocne da gazi?
            Ja jesam vise puta, i 100% sam siguran da, ako neko i nije dobio batine znaci samo da je bio dovoljno brz, NIKAKO da su ga iskulirali jer nije nista uradio ili zato sto je dete ili devojka ili...
            zaboravili ste 1 stvar a to je da opisete situaciju kakva vlada u tim klubovima....jel koliko vidim niko od vas to ne zna!
            Prodaje se droga (laka - teska), javno se drogira u tim klubovima , koliko puta vidim likove izvlace crte preko ekrana od mobilnog o ostalim "lakim" drogama necu da pricam to se valjda podrazumeva, tabletice i ostalo to je sad malo prestalo ali kad dolazi neki poznatiji Dj to je obavezno ....
            And...???
            Znaci, nesposobni smo da pohapsimo koga treba, pa ajde da izgazimo 100 ljudi, sigurno se bar jedan od njih nekad drogirao?

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by alt+64
              Znaci, posto nikad nisam isao u urgentni, onda nikad nisam ni dobio batine od pandura?
              El si bio nekad prisutan kad 50 nindza kornjaca uleti u masu i pocne da gazi?
              Ja jesam vise puta, i 100% sam siguran da, ako neko i nije dobio batine znaci samo da je bio dovoljno brz, NIKAKO da su ga iskulirali jer nije nista uradio ili zato sto je dete ili devojka ili...
              Bas tako, po svim pravnim normama - ono sto nije prijavljeno, nije se ni desilo. Ako ne prijavis da ti je neko ukrao nesto, znaci da se to nije ni desilo, ako ne prijavis da te je neko tukao - nisi ni dobio batine.

Bio sam prisutan, ne brini.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• alt+64
                CBC Senator XXL
                • 27.02.2006
                • 571
                • bgd

Uh, svi smo ni pomalo brick, a?
                Ebes bre pravne norme.
                Da, jeste ti ukradeno i ako ne prijavis, i doticni jeste lopov i ako ga ne prijavis, kao sto ovi jesu stoka i ako ne odes u urgentni.

Comment

• Rendjo
                  CBC Senator XXL
                  • 26.06.2006
                  • 340
                  • Zadar HR

Dakle djeco što smo naućili danas..ako ne želite da dobijete batina stojte kući i gledajte televiziju..jer jedino ste tamo sigurni da netko u masi neće napraviti neku p...riju zbog koje će intervanirati policija i slomit vam kosti jer ste se našli gdje niste trebali Daj budite pametni =] Ako već ne možete ništa napraviti po tom pitanju onda bar nemojte opravdavati takve gluposti.Cure tući?ŽENE SE NE TUKU!Kakve su to p..e od policajaca?Mogla bit trudna neka od njih..nitko od tih praznoglavaca nije na to pomislio..reći ćete da što imaju trudnice tamo raditi..a možda neka od njih i ne zna da je trudna a možda kad sazna već bude kasno nakon što dobije onako pristojnu porciju batina..

Comment

• NemaN
                    CBC Senator XXL
                    • 29.11.2004
                    • 1560
                    • munze

ja sam ono samo napisao iz razloga poredjenja usa klubova i nashih....

naravno negde je gore ali porediti usa i ovo ovde....

pravi se frka bzvze....tukli pa shta....treba da odete u CG u klub kad bude racija da vidite sta je cvrsta ruka i pendrek
                    I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Originally posted by Rendjo
                      Cure tući?ŽENE SE NE TUKU!
                      Žene treba samo tući i j...

A što se tiče policijske prakse žene: lude, pijane, drogirane... su deset puta gore od muškaraca.
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Cela ta bulumenta je bila neobično hrabra dok su pljuvali i maltretirali ljude iz one prve ekipe.Kada su se pojavile respektivne snage reda, svi su odjednom postali "mladi", "omladina" i "mladež".
                        U Nemačkoj maloletnici ne mogu da se kreću bez roditelja posle 23 sata.Ko se zatekne posle ovog vremena biva priveden a tata i mama mogu da ga preuzmu ali kada prethodno popiju prijavu zbog zapuštanja maloletnika.
                        Veoma dobar zakon koji nikako da se primi na našim prostorima!
                        Naučite se da Evropska Unija i članstvo u njoj podrazumeva i odredjene obaveze(pre svega), a ne samo prava kako mi Srbi volimo da mislimo.
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Dobro...u tom slučaju vam je moj jedini savjet..kad vidite gužvu bježte

Comment

• dintel011
                            CBC Senator XXL
                            • 12.03.2005
                            • 348
                            • Beograd, Vidikovac

Originally posted by neman
                            zaboravili ste 1 stvar a to je da opisete situaciju kakva vlada u tim klubovima....jel koliko vidim niko od vas to ne zna!

Prodaje se droga (laka - teska), javno se drogira u tim klubovima , koliko puta vidim likove izvlace crte preko ekrana od mobilnog o ostalim "lakim" drogama necu da pricam to se valjda podrazumeva, tabletice i ostalo to je sad malo prestalo ali kad dolazi neki poznatiji Dj to je obavezno ....
                            Kao i na skoro svim mestima u Beogradu... a tesko da nadlezni neznaju ko prodaje i kako.
                            Ima jedan kafic, radi 24h u blizini Saborne crkve, posle 2am gornja galerija je puna umetnika - svi "crtaju" do 8-9am, tesko da policija nezna za to

Originally posted by mikimazda
                            da,samo trebala je onda policija da napravi raciju...a sigurno se i zna ko prodaje drogu,samo jebiga ako on ode iza resetaka od koga ce oni imati mito...ljudi moji ovo sad najozbiljnije kazem,koliko se omladine kod nas drogira,pa to nije normalno ...
                            Normalno da se zna, samo sto ovde jos nije bas toliko javna prodaja, na ulici, kao na filmu - parkiras auto i diler pritrcava a upravo sam to video u Becu u 5.bz(vidim odatle se javljas) .

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

U vezi sa drogom situacija nije ni malo ružičasta.Još smo daleko od zapada ali odlično napredujemo.Zarada u ovom poslu je tolika da kada jednog skinemo, nekako, sa ulice njegovo mesto zauzimaju dvojica.
                              Ključ je u adekvatnoj reakciji celog društva a pre svega u pravosudju.Primera radi jedan vrli sudija je pre neki dan dileru(povratniku) izrekao kaznu od neverovatnih 6 meseci zatvora........
                              Šta još reći!?
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• BOOST
                                Founder - Admin od Začetka
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

Ma, samo ubiti govna.

Koga?
                                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                                move your mind

Comment

Working...
                                X