Treba da precutim...sta? oenta posta je bila da se kaze da je devojka poginula? OK, zao mi je, ali ovo nije crna hronika, za to imate novine. Ovde pricamo o necem drugom.
Ali da iskljucuje tatine sinove i slicne "kategorije" samo zato sto nekome eto smeta (a u sustini je to u osnovi cele price, cista ljubomora, svidjalo se to nekome ili ne...), e to vec nece ici.
Ali da iskljucuje tatine sinove i slicne "kategorije" samo zato sto nekome eto smeta (a u sustini je to u osnovi cele price, cista ljubomora, svidjalo se to nekome ili ne...), e to vec nece ici.
Za mene je ponta bila, da u sekundi nestaje zivot, a zivot je iznad svega, neprocenjiv je, pogotovo tudji. I ne treba tudji zivot ugrozavati idotskim potezima. Svi ovde sigurno vole da proprze malo auto, i ja prvi, treba biti odgovoran, neodgovornost dovodi do ovakvih posledica i tragedija. Zato mislim da je edukativno prokomentraisati ovkao nesto. Mnogi ovde imaju decu, ostali ce imati, a sabani koji u centru grada u sred bela dana... ma..
Ja mislim da sam na ovom forumu u drustvu ozbiljnih ljudi i vozaca, koji sigurno nemaju ni najmanje veze sa ovakvim idiotlucima. Zadnjih 7 dana sam u gradu uradio 3 alkotesta, nema veze nek bude i vise. Ali kad vidim dva narkodilera iz kraja, drugove iz osnovne, kako voze, jasno je da ih saobracajna p. kulira, hvala bogu nikoga jos nisu zgazili.
Comment