JOS JEDNA ZRTVA ULICNIH TRKA PO NOVOM SADU

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

krator vesti je mogao i drugacije da skrene paznju na to da je proslo cetiri dana, samo sto u tom slucaju to ne bi bilo tako senzacionalisticki...bas on zna da se radi o trkacima a ne o nekom pijanom debilu u povratku iz kafane.

uostalom, to je radio 021...
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Timothy Leary
      CBC Senator XXL
      • 23.04.2006
      • 439
      • Beograd

Originally posted by Honda
      Pa ne verujem bas da u Srbiji svaki dan neko pogine u saobracajnoj nesreci!?
      Prema podacima OC MUP Srbije-Uprava saobraćajne policije, u predhodnom danu u Srbiji je evidentirano 119 saobraćajnih nezgoda u kojima je 21 lica teže i lakše povređeno, nažalost 4 lica su poginula. U Beogradu je zabeleženo 78 saobraćajnih nezgoda u kojima je 7 osoba povređeno.
      izvor operativni centar AMSS

Ovo je cisto bila informacija za one koji nemaju predstavu koliko ljudi ginu u kolima pa i kod nas....

Inace tokom 90-tih sobracajne nezgode su bilo 9-ti po redu uzrok umiranja ljudi u svetu...tadasnje procene su glasile da ce se taj broj do 2020 popeti na 3-ce mesto.......mislite o tome

Comment

• Pop_Djujic
        CBC Član
        • 16.12.2006
        • 73
        • Beograd

Sta ste spopali decka ako se neko od vas nasao prozvan u njegovim postovima to je vas problem,a realno te fore kao svi smo mi mamini i tatini sinovi su bezveze kad se kaze za nekoga da je "tatin sin" zna se na sta se misli!ne generalizujem,ali poznajem par tih tatinih i maminih sinova i znam kako se ophode prema drugim ucesnicima u saobracaju,jel znaju da ako udare drugog tata ce da plati,ako povrede nekog tata ce da zataska...itd,itd...a sto se tice adrenalina,pa jel adrenalin treba da skace do te mere da ubijas ljude po putu,ja iskreno ne pridrzavam se preterano propisa,slobodno mogu reci daleko od toga da vozim ko baba,ali koliko god taj adrenalin da mi skoci uvek mi je na pameti da ako napravim neko sranje nece biti tate ili mame iza mene da to plate ili zataskaju,i da cu morati da odgovaram za svoje postupke,e a pojedini nemaju tu dozu odgovornosti i zbog toga i nastaju izmedju ostalog ovakve teske saobracajne nesrece.
        pozz , nadam se da nisam nikoga uvredio
        Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• Skyline GT-R
          CBC Senator XXL
          • 13.02.2005
          • 806
          • Chicago - My Kind Of Town

I naravno...ponovo ista prica...Sri je na strani policije , M sa njegovim komentarima ("A sto se tice crvenog...ja sam prosao 100 X i dalje cu.....za mene crveno ili zeleno totalno ne bitno...") se hvali umesto da cuti i ne javlja se , a 206...dobro nije reko "pa i treba...ko joj je kriv kad se vozi kasno nocu".

U ovakvim situacvijama, bolje je da nista ne pricate nego da dajete komentare kakve dajete.Malo deluje...cruel momci

Ja sam takodje neko ko NE ZNA normalno da vozi, i znam dobro sta znaci ADRENALIN, ali mi nije ni malo tesko da se stavim u poziciju njenog oca, majke, druga, momka...I pored toga sto se i sam trkam non-stop, daleko da mogu da budem ravnodusan a jos manje da mi se hebe kad cujem ovako nesto.

Poenta je NEefikasnost policije i to je nesto sto jako dugi traje i "kosta" jako mnogo.Kao sto sam odavno pricao...ovde se SVI trkaju, zene, 50-togodisnjaci..a o mladima, ne treba trositi reci..MILION street racing-a za vece i ako imamo dragway svuda oko gradova, ali NIKO, ponavljam NIKO ne prolazi na crveno.

Ah da...zaboravio sam...mi smo glupi ovde...

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Ma zezamo se....sta ste se popalili....aj malo da oladimo. Jeste da tema nije za zezanje...ali stvarno sta sada, mnogo primate k'srcu...poginula pa poginula...nije ni prva ni poslednja. Svaki dan se to desava... i onda kada izadje u novinama...skandal.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Sky, jel tu policija svaki dan daje saopstenja da je bila toliko saobracajki koju su izazvali taj i taj i u kojima su poginuli taj i taj ili se to radi samo kada se dese neke vece nesrece?

Koliko u Cikagu ima saobracajki dnevno? Jel se za sve izdaju saopstenja? Na to sam mislio.

Isto se odnosi i na druge vrste krivicnih dela?

Napisao sam da je tu verovatno sve bilo jasno, imaju pocinioca, uradili uvidjaj i sve predali sudu.

Prema podacima OC MUP Srbije-Uprava saobraćajne policije, u predhodnom danu u Srbiji je evidentirano 119 saobraćajnih nezgoda u kojima je 21 lica teže i lakše povređeno, nažalost 4 lica su poginula. U Beogradu je zabeleženo 78 saobraćajnih nezgoda u kojima je 7 osoba povređeno.
              Zamisli sada medije sa jedno 15 saopstenja samo iz saobracaja. Pa onda jos toliko iz priverednog kriminala, pa jos toliko iz narkomanije, pa jos toliko iz imovinskih delikata, pa jos toliko iz krvinh delikata......

Bas bi to bilo zanimljivo????

Saopstenja se izdaju kada se desi nesto znacajnije: saobracajka sa vise poginulih, lancani na auto put, zaplena nekoliko kg droge, a na za sve sta se desi i sto je najvaznije kada se trga za nekom debilom koji je pobio nekoga u saobracaju ili napravio neku slicnu glupost.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Uzimajuci u obzir na sta se ciljalo prilikom postavljanja teme a istovremeno postavljanjem zamke za daljnje komentare, jer mi smrdi na namerno manipulisanje sa ovom vesti, izjasnicu se u ime Cannon Team-a.

R.I.P. poginuloj devojci!!

A sad dalje:

Svedska je sa istim brojem stanovnika kao Srbija.

Ima 5.000.000 auta u saobracaju.

Prosecna snaga automobila je ca:200ks (standardno)

Najslabija auta koja se voze su retko ispod 130KS

Auta porlaze u proseku 25.000km

Broj poginulih u saobracaju je ispod 500 godisnje.

Ko imalo zna da racuna sve mu je jasno.

Dakle, prosecna auta koja se voze na putevima su za pojmove Srbije, visoko tunirana i nadrndana?!?!?!

Gde je greska?

Nije greska u snazi auta vec u zloupotrebi iste.

Ko to radi i usmrti nekoga naravno da treba i da biva od strane zakona sankcionisan po svim merama koje vladaju u drustvu.

Sve dalje je politika ... Srbije

a za to niko od tunera nije kriv, krivac je u duplom moralu medju stanovnistvom.

Tema pod

Ko zeli da diskutuje neka otvori novu temu i usmeri je korektno, pistolj nije opasan ako je u normalnim rukama, ovde je dignuta pompa na tuning i generalizovano je vishe stvari, razdvojte teme ubuduce!!!

PS: M vas pali ko malu decu
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by observer
                  Pozdrav,

Jutros sam na sajtu r021 procitao da je ista vest dopunjena, pa radi "istinitog i celovitog izvestavanja" ovde sledi copy&paste dopune, izvor: http://www.radio021.info/

"Policija je saopštila da je sudar izazvao Veselin M. (1982) koji je vozio pod dejstvom alkohola. U saopštenju se kaže da je on prošao kroz crveno i u raskrsnici udario golfa, koji je vozio Pero M. (1980. iz Futoga). Usled sudara došlo je do odbijanja ovih automobila koji su potom udarili forda koji je vozio Novica B. (1964. iz Novog Sada) i golfa koji je vozio Aleksandar B. (1966. iz Novog Sada). U saopštenju se navodi da je pod dejstvom alkohola bio i Novica B.

U sudaru je povredjeno osam osoba." kraj citata.
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

Working...
                  X