@sri:
Hajde kad sam prolupao (desava se periodicno
) prosvetli me i pojasni kako funkcionise ?! Za tipa iz selendre znam jer sam ga povezao od Batocine do Mostarske petlje, cisto da vidim sta sve nosi uniformu.
Uniforme, cipele i sl. nikad nisu kostale mnogo i uvek je postojala neka kolicina (po coveku) koja je mogla i moze da se kupi po veoma povoljnim cenama i to je ok. U kvalitet ne ulazim. Koliko para toliko i muzike. Sto se kola tice, vidim svaki dan koliko su bahati i koliko ih nije briga za te automobile.
Kad sam pomenuo "svugde u svetu" mislio sam na normalne drzave...
Mi pretendujemo da budemo normalna drzava... kao ?!
I u toj Rusiji ces videti mnooooogo vise Lada i sl. u pandurskoj upotrebi nego stranih kola u istoj ulozi. Ovde se ta proporcija izgubila.
Hajde kad sam prolupao (desava se periodicno

Uniforme, cipele i sl. nikad nisu kostale mnogo i uvek je postojala neka kolicina (po coveku) koja je mogla i moze da se kupi po veoma povoljnim cenama i to je ok. U kvalitet ne ulazim. Koliko para toliko i muzike. Sto se kola tice, vidim svaki dan koliko su bahati i koliko ih nije briga za te automobile.
Kad sam pomenuo "svugde u svetu" mislio sam na normalne drzave...
Mi pretendujemo da budemo normalna drzava... kao ?!
I u toj Rusiji ces videti mnooooogo vise Lada i sl. u pandurskoj upotrebi nego stranih kola u istoj ulozi. Ovde se ta proporcija izgubila.
Comment