kako najlakse nastradati u saobracaju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Situacije koje opisujete se meni nedesavaju, obicno sam sam na putu, tek ponekad naleti po koja smetnja ali su kratkotrajnog karaktera, tako da nisu ni vredne secanja

Salu na stranu, samo COOL, nikad se nepalim na externe provokacione faktore, obicno sam sam sebi za to dovoljan, kad sam raspolozen
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Ajde da kazemo da je "uredu"kad te cima neka domaca b_udala ali kad vidim strane tablice pa jos qrceviti tip e da mogu pojeo bi ga sa sve gumama

Jedan primer u kojem sam pomislio da ce me strefiti infarkt od nervoze!Vracamo se devojka i ja letos sa mora i ispred Podgorice pravac,isprekidana linija,nailazim na kolonu i kao sto je Tetak reko nevolim da idem iz njih nego se trudim sve da ih obidjem.Obilazim redom jednog,drugog....i dodjem do GOLFA slovacke tablice.Vidim ja ide auto u susret ali imam dovoljno vremena da ga preteknem bez ikakvih posledica, odpocnem preticanje i na pola auta baja doda gas i ubacime u takvu situaciju da vise nemam izbora nego da kocim.Ja pritiskam kocnicu kako bi se vratio iza njega i naravno pocinjem da mu *ebem sve od reda,snimajuci me u retrovizor nabada kocnicu kako bi meni pokazao da je on faca i da sa njim nema zezanja.Ja opet pokusavam da ga obidjem ali neda(jbga jaci auto pa mozemu se)jos mu ja pokazujem rukom i magavcem da stane ali nece smrad,samo hoce da me nervira.E sad nije pojenta u tome sto je on mene cimao nego je iscimao jos najmanje 25-30 vozila koja su isla iza nas.Ja kipim,nema veze ali da nevolja bude jos veca covek sa bmw-om(pg-tablice)vidi sta se desava i da me ovaj cima bez razloga,obidje mene svirne mi, pokaze rukom na njega i prilikom preticanja sa golfom vidim da mu nesto mlatara rukom,verovatno mu skrece paznju da se ne mangupira i necima ljude bez veze pa kad ga je obiso tako je zabo na kocnicu i krenuo da ga cima, ja sam mislio da ce se cela kolona slupati zbog dva idiota.Cela kolona se cimala jedno 7min.zbog jedne ogromne budalentine i jedne malo manje koja je htela da istera pravdu na videlo

U principu kada ja vozim devojku vozim totalno korektno i "lagano"
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BOOST
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Nesekiraj se, ako ce ti bude lakse, ja sam tu da vas branim takodje sa stranim tablicama, letos je bilo slicno kad sam se vraco sa mora i jedan se poceo glupirati, kad sam mu naslonio branik na branik i poceo da ga guram posle 5 sekundi se smirio
        Ah da, imao je Madjarske tablice, a marku auta necu da spominjem, nije red

Laki, osvetio sam te
        move your mind

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

u pa ja se ovde svadjam sa 3 auta, ako nisu barem 2 ni ne razmisljam o cimanju

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Hvala cika BOOST-e. Nadam se samo da nisi mnogo ostetio tvoju makinicu.
            Aaaaaa sta cu da im radim kad uzmem lancijicuuuuu

Comment

• BOOST
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Napukla prednja tablica, plastika jbg

U oravu ste inace da se stranci ponasaju bash bahato, znam da pripadam u tu kategoriju i sam ali nikad mi nepada na pamet da provociram. Koliko puta sam pustio Fici da me obidje, i prikocim ili udarim po gasu ako vidim da je u krizi slucajno zbog mene da bi mu otvorio mesto da se vrati.

Najgoris su mi oni sa tuniranim golfovima sa crvenim oznakama i sa CH tablicama, neznam zasto ali imaju neke komplekse ljudi iz CH posebno ovi sa traktorima
              move your mind

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225

nista, bu_dala ostaje bu_dala, a ti samo mozes da napravis vece sr anje sebi ako dozvolis da te iznerviraju.
                Lepo kaze alan ford, ovaj Dora nikada ne znas na koju ces budalu da naletis, a i nije tvoj posao da se svadjas sa ******ma.

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Pa znas kako svajcarska,standard,gnoj ovo-ono
                  U globalu gledano neprave velike smetnje oni,sa njima se malo iznapusavas i utronjaju se ipak su na tvojoj teritoriji pa prekinu sa glupiranjem.

Mogu misliti sta je pomislio ovaj madjar sto si ga stemovao od pozadi
                  Ubi nas ova ******

Comment

• CLD
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2005
                    • 1225

tesko da se utronjaju, jel to nisu pravi svajcarci nego Turci ili neki drugi slicnog tipa, a oni retko kad idu sami, obicno ih je po 3-4 u koloni auta.

Comment

• BOOST
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Ma idi , jedno leto se vozamo saabo i ja i Ch glof sa nalepnicama tuning firme, napalio se da me obidje, ok, pustim ga, i odma ga obidjem, navuchemo se na oko 210 gde on mene obilazi i on nema vishe gasa. ja ga pustim i opet mu dodjem sa leve strane.
                      Unutra garantovano nasi, na tom putu nema turaka.
                      Covek reda 40 god sa zenom.
                      I dodjem mu polako sa leve strane, i pritisnem gas i odosmo..

Neki 2 kilometra nize, semafor, 2 trake ja uzmem traku za pravo, desna traka, kamion skrece levo u levoj traci. Crveno svetlo, ovaj sa golfom obilazi kamion sa oko 100-120km/h kroz crveno svetlo??
                      Eto, zaobiso me .. mislim, ne da ima ****** nego... svet je mali

Bio je spreman da pogine da me obidje

Ahh.. da... oni su bili u novom golfu 5 a mi u onoj staroj krntiji od crnog SAABa
                      move your mind

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Jbg, kada imas 200ccm vise.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Tek sam sada video...replika na prvu stranu
                          Mora da je bila moja devojka Sri zna kako vozi kroz Kneza Milosa

Vidi...bas tesko da ima belih jugica sa cannon nalepnicom.....bas me zanima ko je.
                          Ja istina uglavnom vozim brzo kroz Kneza Milosa jer je ono katastrofa ali uglavnom indiskretno da se to ne primeti. Umem i da izdivljam ako se teram sa nekim ali uglavnom to sa ovim to ne radim jer znam da brzi od stabilnosti....i ne idem preko pune u toj ulici ako nije zivot u pitanju.
                          I nisam skoro isao zajedno sa devojkom tom ulicom.

Oko koliko sati je to bilo i kada?
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by starac vujadin
                            Video sam M-ov auto...ovaj je jos obicniji i noviji. A i ovaj je isao kao obican...mene ne mogu da prevare naoko pitomi Yugici, imam iskustva s tim.

E pa to je auto M-ove devojke...

Nego isterivanje pravde je stvarno nesvrsishodan nacin prevaspitavanja nekoga. Treba znati kada, kako i gde se neko uci i na koji nacin. Nas nacin voznje se ne razlikuje puno od Grckog, Bugarskog, talijana sa juga i sl. i svi pokusavama na isti nacin da se kurcimo.

Ja jednostavno progutam neciju nenamernu gresku, a ako je namerno i ako me duze maltretira, naravno da sam spreman na sve. Ali vecina kada vidi odlucnost u mojim namerama odustaje.

Voziti je jako lepo za vecinu ljudi, pogotovo na forumu, ali je za uzivanje potrebno i malo medjusobnog uvazavanja. To ga ovde nedostaje i ne verujem da ce ikada i biti. Zato gledam da se sklonim, izbegnem ili previdim nesto, normalno trudeci se da vozim uvek veci automobil od drugih!!!!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Originally posted by Eon
                              Originally posted by starac vujadin
                              Video sam M-ov auto...ovaj je jos obicniji i noviji. A i ovaj je isao kao obican...mene ne mogu da prevare naoko pitomi Yugici, imam iskustva s tim.

E pa to je auto M-ove devojke...
                              Pa njen nije noviji...mozda tako izgleda jer je moj uzasno prljav ali sto se tice obicnosti moj je isto skroz obican sem cevi auspuha koja je malo veceg promera i nema zarolani zavrsetak.
                              I gde je ona...zezam se ja.... ona nije zanela auto u zivotu sem jednom na krov
                              Ali bas me zanima ko je u pitanju.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

@M

Bilo je pre 10-15 dana, negde izmedju 20 i 22h...totalno sumanuta voznja, koja se zavrsila tako sto je iz krajnje leve isekao za koji cm coveka da bi skrenuo u pravcu Sajma, a ovaj je isao kako treba u srednjoj za Dedinje.

Yugo je bio bas obican sa najtanjim serijskim tockovima, sem nalepnice nije imao nista sto bi ga izdavajalo...

Comment

Working...
                                X