Pa dobro bre dokle misle da prave budale od nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne znam šta je to prednost posla, i nikada nisam koristio takvu prednost.
    ono što zaslužim to i uzmem, i ništa preko toga.

li?no, kada sam prekora?io brzinu prosto sam otrpeo zakonske sankcije bez ikakvog pojasa ili licemerja.

ne vidim svrhu prihvatanja da postoji problem a onda podržavanja daljeg opstajanja problema narednih 2150 godina.

od nas sada i ovde zavisi šta ?e biti za 2150 godina, od onih budu?ih generacija ništa posebno ne zavisi ako im se ostavi haos i naopak sistem vrednosti.

da, ZOBS postoji i izmišljen je upravo radi regulacije saobra?aja.
    ako je višak i neko tako smatra najbolje da se ukine, pa kako se ko snadje u primitivnom sistemu divljeg zapada.

mislio sam da su takva vremena divljine srednjeg veka daleko od današnje civilizacije i shvatanja prava i obaveza života u jednoj zajednici vrdnosti.

riba smrdi od glave, tako da po?evši od ministara i njihove primitivne bahatosti kao primera i ostali državni podanici se odnose prema zakonu sli?nim veštinama.
    takodje i gradjani, pou?eni "svetlim" primerima divljanja po putevima.

i na kraju kada se podvu?e crta stiže se u realnost- Srbija je veoma opasna država sa ekstremno mnogo unesre?enih na putevima po raznim osnovama.

danas ti, sutra ja, preksutra naš prijatelj, dete, vreme ne bira žrtve...
    i šta onda, ?ekati Godoa 2015te ...

meni se ne svidja ta opcija zabijanja glave u pesak i prepuštanja haosu tek tako..
    a ne treba mnogo niti je posebno teško da se samo ne ugrožava namerno sloboda u saobra?aju i prava drugih u?esnika u saobra?aju.

nie teško biti saobra?ajno korektan
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

@brick
      od nas sada i ovde zavisi šta ?e biti za 2150 godina, od onih budu?ih generacija ništa posebno ne zavisi ako im se ostavi haos i naopak sistem vrednosti.

jesi ti bio titov pionir , sta mislis dali su titovi pioniri unapredili balkan ????

vidis sa moje strane gledista , to sto kazes
      @od onih budu?ih generacija ništa posebno ne zavisi ako im se ostavi haos i naopak sistem vrednosti.
      vidis ja to vidim drugacije , ja vidim da se ceka , da titovi pioniri prodju tako da BAS te nove generacije mogu da stupe na snagu i SVE poprave ...
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• mahi
        CBC Član
        • 29.01.2007
        • 40
        • Bolech,Beograd

ma kavi bre pioniri... A migavac,jaaooooo...pa to je misaona imenica!Koliko su me puta isekli,vidim stoje,i lagano idem, kad izlece ispred mene da skrene,bez migavca.Jao kako sam se iscimao,reko bice sranj a kad udarim pandure...srecom pa ukocih =]
        OPEL Astra H.I ni reci vise.

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Definitivno jesam položio pionirsku zakletvu, ali me to ne spečava da koristim mozak.Ja se upravo ježim od ovih novih generacija i njihovog, prepisanog sa zapada, sistema vrednosti gde je novac imenilac u svemu i svega.Svakodnevno sam u situaciji da ovo sagledavam, a svedok sam ovog moralnog "pada" jer smo npr. za zadnjih 25 godina prešli sa nivoa da je kradja muzike iz vozila bio dogadjaj(i na nivou BGD)tamo 1982, pa do situacije kada se npr. razbojništvo sagledava kao nešto sasvim normalno.E pa drugovi moji to kod druga "Starog" nije bilo normalno pa sam,da ilustrujem, mogao tamo osamdesetih da putujem motorom, na trke na Grobniku, lepo da spavam u vreći pored puta, a da uopšte ne razmišljam šta bi moglo da se dogodi i da li ću ujutro zateći motor i prtljag pored mene i sl...!Ovo nije nikakva agit-prop. akcija jer nikad (i kada je to bilo skoro obavezno) nisam bio drug član SKJ ili neke druge skraćenice tog tipa!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

saglasan, sistem vrednosti je otisao dodjavola i bezbednost je daleko gora nego ranije.
            i kod nas a i globalno.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394

h, sta kazes tetak , AH ta stara vremena , jes da me nisu toliko zatrefila , ali jedo 10 godina tih vremena sam prosao .
              jeste tacno da nove generaije nisu nesto posebno , ali opet , netreba gledati pojdinacno .
              sta je problem na balkanu , kako ja to vidim (da napomenem) problem je sto ljudi mogu da dodju do nekog novca , kupe sebi auto i onda dignu nos (da ponovim ,mislim na omladinu ) kao ono parkiranje po trotoarima , svadjanje sa starijim ljudima ,kao sto je jednom TAZUUBOY POMENUO , KAKO JE CERKU SETAO i covek se preprecio ispred njega na trotoaru i on mu prigovorio , ovaj mu reko da se J... , kao nemoze im niko nista , osecaju neku moc , to je problem na balkanu ...

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Da budem iskren ovaj forum je za mene(i dalje) prilično iznenadjenje, mislim u pozitivnom smislu, jer vidim da ima normalnih mladih ljudi spremnih na komunikaciju i pomoć drugima.Možda je to zato što nas sve ovde okuplja jedno zajedničko interesovanje, ali voleo bih da mislim da je to tako uopšte!

Comment

• nikolapanic
                  CBC Senator XXL
                  • 16.10.2005
                  • 657
                  • Petrovac

Da bi se sa neke mrtve tacke kod nas krenulo,potrebno je da policajci rade najmanje 100km dalje od mesta gde su ziveli,kao pre xx godina kada su na 5 godina dobijali prekomandu.Beograd je jedno ali u manjim mestima bi daleko drugacije bilo kada bi te zaustavio neko ko te uopste ne zna pa makar i da prokontrolise vozacku i saobracajnu.
                  A ne kao jedan slucaj gde policajac radi na pauku i prilazi mu dosta mladji kolega i kaze:Ovaj se parkirao na mestu gde je zabranjeno i stoji ceo dan,sto ga ne sklonis?A stariji kolega SPYDER mu kaze:To se tebe ne tice,pitao me da se tu parkira i ja sam odlucio da moze.
                  E da je neki policajac iz Bujanovca u sluzbi u Rumi,100% bi mogao neko da ga pita da se tu parkira i stoji ceo dan.
                  Dok se mi sami ne promenimo i ne naucimo da postujemo ljude pa onda i pravila,kazne i "lupanje po dzepu su neophodni" ali i revizor policije koji ce njih kaznjavati za svaku sitnicu.
                  Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394

naravno de se ljudi sami moraju promeniti , ali lupanje kazni je jedna od nacina koi tera ljude da se promene , kad tako nesto nepomaze , sta mislis koliko ce vremena trebati da se samoi od sebe promene ...

Comment

• nikolapanic
                      CBC Senator XXL
                      • 16.10.2005
                      • 657
                      • Petrovac

U nasim uslovima u zemlji Srbiji vise se nista samo od sebe ne menja!
                      Vec rekoh,kazne ce promeniti moju i tvoju generaciju i jos mozda generaciju-dve koje dolaze a onda ce se valjda po nekom nepisanom pravilu,radjati promenjene vec,u zemlji gde vlada neki red.Negde sam vec pisao o klincu u sred australijske nedodjije koji kad sedne u auto na zadnje sediste,prvo veze pojas.To je svest.E kod nas ako se sad pocne tako da vaspitava narod,za jedno stotinak godina ce mozda biti slicna situacija.
                      Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Nisam mogao da procitam celu temu mrzelo me je, ali mogu samo dati komentar za policajce 99% njih su najgori OLOS ovoga drustva, uvatio se baja znacke, kola i pistolja pa je neki jebac, evo situacija: zaustave nas, tj.mene i caleta, i lik onako sav kurcevit(i ako smo za 2 glave veci od njega) pocne nesto da sere....ja ga nisam ni slusao, i stavi desnu nogu na toca, tj.zavuce je izmedju gume i blatobrana, e tu sam ja popizdio vrlo pa sam mu ocitao bukvicu, i onda je on onako triumfalno rekao ajde ovaj put cu vas pustiti.Ja ne znam na sam pomen njih, kada ih vidim ja se najezim.Znaju da ********ju, a kada treba nesto da se radi za sta su placeni onda se podvija rep.Evo samo jos jedna situacija, vojna evidencija, ja prvi put idem udjem u sup, odem na portirnicu ili sta je vec, tamo sedi baja, ja kazem dosao sam za to i to...i pitam kako doci do ove sobe...a on ti meni ladno JESI TI GLUP?(uzgred stepenice se nigde nisu videle, samo neka 2-3 hodnika, a ja sam tamo bio prvi put)...i nista ja iskulirao i sta sada pitao nekog drugo lika tamo on mi objasnijo i pronadjem ja tu sobu.Nakon 30 minuta vidim ja tog istog pandura kao ulazi u Alfu 156, koju je zaradio svojom PAMECU(posto sam ja glup), i postenim radom.Ma sve u svemu sve bi ja njih >>>>>>>

P.S. izvinte na duzini posta, ali ovo mi izjeda organizam iz dubine, i morao sam se pozaliti
                        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Nadam se da se sada bolje ose?aš!?

Comment

• stopa
                            CBC Član
                            • 17.10.2006
                            • 46
                            • BG - Vozdovac

"mali igrokaz" sa nasom policijom
                            (drugar pricao, pa ako su lagali mene i ja lazem vas )

stari novosadski put, noc oko 2 ujutro, automobil sa tri ortaka

odjednom iz mraka, pojavljuje se pandur sa upaljenom lampom i signalizira im da stanu
                            pedala da poda i posle zaustavnog puta od 100m, covek ukoci, vrati se nazad i iznerviran kaze panduru "da i covece normalan? mogao sam da te zgazim"
                            iz zbunja se pojavljuje drugi pandur sa kalasnjikovim, i kaze "ja sam zaduzen za zaustavljanje" inace obojica su mrtvi pijani
                            krene ubedjivanje oko alko testa, vozac duva (ali manje od granice) i pita ga pandur koliko je popio. on odgovara "2 viskija", na to mu pandur kaze "nisi dva nego 3 i to pre sat vremena"
                            "otkud znas da su bila 3 i to bas pre sat vremena"

"PA NAS DVOJICA BAZDARIMO INSTRUMENT CELO POPODNE"

ps. velika slova su samo da se naglasi poenta

Comment

Working...
                            X