Mene više boli registracija motora, tako da za Suzu GSXR 1100(ima neki kubik više, majku mu japansku) ima da platim oko 300 evra, a gde mi je prolećni servis, pa nova zadnja guma pa......
Uzgred motor vozim praktično samo nekoliko letnjih meseci i to uglavnom vikendom.........
Ovo sam slikao samo zbog tebe.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Ljudi, momci..još smo mi ovde "dobri"...Zaprepastio sam se kad sam ?uo da u Beogradu, stariji ljudi, penzioneri "piju" tablete za umirenje da bi prespavali jedan obrok i na taj na?in uštede..ovo se nadovezujem na
MOSLER
U Belgiji covek sigurno moze da zivi od prosecne plate,ovde moze samo da vegetira
Šta re?i...bio sam danas na "press-day-u" salona automobila, cene su...bolje da vam ne pri?am...Ostaje opet naša nada da ?e biti bolje?
opet se siri prica na nesto sto nema veze sa temom, pa hebiga da kod nas imaju ljudi iste mogucnosti kao u Belgiji ili Holandiji ili nekoj drugoj zemlji EU, vec bi odavno bili u EU. Samim tim auto u Srbiji predstavlja luksuz.
Ispada da je kod nas ipak nije tako strasno skupo iazuzimajuci amere koji imaju Irak kao provinciju pa im nafte ne nedostaje i zato su u fazonu da samo sto vise prodaju vozila.
Za moju mareu 1.6 u sedmom mesecu prosle godine kompletna registracija je iznela 14 500 din. E sad ako za jugica iznosi oko 8000 onda meni i nije tako strasno
A sto se tice kubikaze i vece cene za veci broj kubika , pa svako zadovoljstvo se placa, niste deca , znate da nigde nema dzabe.
I ja sam letos kada sam menjao auto rzmisljao o jedom autu od 2.8 ali
kad preracunas cve troskove oko taksi i registracije ispade preko 50000 sto je po meni premnogo
Tako da sam se odlucio sa biciklu od 1.6, pa kad se steknu uslovi videcemo.
Mada js se ne nadam da ce biti jeftinije nego sad , ako ikad udjemo u tu jevropu mozemo ocekivati samo vecu cenu nego sad.
Hvala Sri prijatelju.
Ne bih da zvuči kao ono, "ko o čemu baba o uštipcima",ali da bar hoće da dopuste da registrujemo vozilo na period koliko ćemo ga koristiti, kao što to Nemci rade.Evo primera, npr. "motohoum" kod nas mora da se registruje za celu godinu, a zaista se koristi samo za jedno putovanje godišnje, ludilo, zar ne?
Eto... zines dve reci i sta se desi ? Odma' politika...
Lako je vama, mene ceka registracija a para nemam... moracu da vozim zenin auto par dana do plate, jel' to pravna drzava?!
Zna li neko koliko ce drzava da me oglobi za Nubiru 1.6ccm=105KS(77KW)+plin?
Zna li neko koliko dugo vazi tehnicki ? Znao sam, no, zaboravih... nekad bilo mesec dana?!
Comment