B 11.04.1977
Kada ste polozili vozacki ispit i koje kategorije imate
Collapse
X
-
-
Kad sam napisao kad sam služio vojsku, pitali me jel sam poznavao Hanibala, sad ?e neko da me pita jel sam polagao kod Džemsa Vata
Comment
-
-
Ne omalovazam nikoga, ali moram da odgovorim na ovaj post.Najzad neko iskusan (uz Sri-ja)!
Kakve veze ima ako neko ima vozacku 10, a neko 20 godina. Ne mora da znaci da je taj bolji vozac. Tu jednostavno nema pravila...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Ipak ima nekog pravila, dobar voza? se ne postaje za 3 godine. Isto tako si u pravu, dobar voza? ne mora biti ni sa 30 godina staža.
Comment
-
-
-
-
Comment
-
-
b-1993
c-1994
koliko km presao....nemam pojma...
najvise se ponosim sa sledecim da nijednu saobracajku nisam imao svojom krivicom,a ne svojom samo 1...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
slazem se, evo ja vozim 13Originally posted by HondaNe omalovazam nikoga, ali moram da odgovorim na ovaj post.Najzad neko iskusan (uz Sri-ja)!
Kakve veze ima ako neko ima vozacku 10, a neko 20 godina. Ne mora da znaci da je taj bolji vozac. Tu jednostavno nema pravila...
godina, a moj otac oko 35 godina i ja sam ubedjen 100% da ja bolje vozim 
a moj deda (od majke otac), vozi pa nemam pojma koliko, izmedju 45 i 50 godina i vozi i dan danas bolje od mene i caleta zajedno
a vozi cak i brze od nas... i dan danas ga zaustavljaju stalno policajci ali kad cuju da je maltene 50 godina radio u policiji pocevsi od saobracajca do inspektora i nacelnika uvek ga puste...
al jbg, covek je bio policajac i ceo zivot vozio sve zivo od fice i nekih krsh motora do onih bmw motora sto i dans vozi policija i novijih mecki i bmw-ova (automobila)...
inace nikad nijedan udes nije imao
doduse par puta su njega cukali u gradu, ali on nikad nikog
Comment
-
-
PSP 1990.
B - 25.01.1991.
C, E - 22.12.1991. Vozio kamione, poceo u vojsci a nastavio i kasnije sve vreme studiranja.
D - 03.11.2003. Vozio samo mini buseve, nekih 2 god. dok nisam otisao preko.
Planiram i A ali nikako da stignem.
Comment
-

Comment