samo da mi se honda ne naljuti ali ovde bre uglavnom rukiji.
dzimi je polozio '98. i to jedva. i testove i voznju po 6 puta polago, voznju cak 7 posto je tatko reko da dzaba polazem tamo u skoli , dok kod njega ne polozim nema nista i posle par godina sam saznao da su me namerno obarali zato sto je on tako naredio misleci da cu odustati sve dok nisu rekli aman bre zoki decko zna da vozi, steta je.... razlozi su uglavnom bili : ne vozis traktor pa da motas dlanom, ne vataj volan od ispod... auuuuu decko, koliko je ogranicenje u gradu, 50 a koliko si ti vozio 60 i td... i tako polozim ja februara meseca '98. i prvo vatreno krstenje mi je bilo nakon par nedelja. Pristina-BGD-Pristina (oko 730km u cugu) mitsubishi pajero 3.0 24V za 8 sati sa pauzom za banjalucki cevap koji bese nekad preko puta CK. Tu voznju nikada necu da zaboravim.Kad sam stigo kuci jedva sam izaso iz kola. nisam mogao da verujem, sve me je bolelo. Do sada sam ubio sigurno preko 300k km i guram i dalje.... dokle, videcemo...
e da , zaboravih da kazem. prvi put sam sam seo u auto '95. god na parking iza zgrade i to u kevinu ficu. cale gleda sa terase a jakao da probam. Voznja je trajala vrlo kratko posto cim sam isparkiro i iz rikverca prebacio u prvu stisnuo sam gas patos, dok sam se vracao na parking video sam matorog kako mi mase i pokazuje da stanem. ja stajem i otvaram prozor a on ce:" parkiraj , vrati kljuceve i zaboravi na voznju"
Sramota je da neko padne testove ?ak i jednom, a ne šest ili sedam puta. To je toliko malo gradiva za u?enje, recimo, na nivou osnovne škole, a u toj je meri i jednostavno.
Doduše, ne ?udi me preterano. Ionako je više od 90 procenata stanovništva u Srbiji nepismeno.
Pa... kad sam ja polagao i nije bilo tako jednostavno.
Sve skole su bile drzavne, islo se na predavanja par meseci, kostalo je dooosta, a ispit se sastojao iz polaganja Prve Pomoci (to svi poloze) i iz pismenog dela (teorije).
A sam cim polaganja je trajao 1.5 sat za koje se moralo odgovoriti na 80-ak pitanja koja su nosila bod ili dva. Ukupan skor na testu je bio 100 bodova, a prolazilo se sa 98 ili vise.
Ja sam, recimo, pao na pitanju opremljenosti zapreznih kola za ucestvovanje u prometu (dva pitanja vezana za to i tri boda ukupno).
"Usmeni" - praksu sam pao jer se instruktorima nadiglo.
Polagao sam na raspadnutom Yugu, sa kvacilom toliko visokim da sam kolenom udarao u krov kad bih ga otpustao, imao je i raspale HK zglobove, a menjac je bio lutrija sto se biranja brzina tice. Sa mnom u autu su bili instruktor ~120 kg, clan komisije ~140 kg i pandur ~120kg. Tip iza mene je bio toliko velik da mi je bubrege izbio kolenima i nije bilo sanse da se normalno namestim u toj konzervi.
Na jednoj raskrsnici sam prosao kroz zeleno koje se u toku prolaska (vec sam bio u sred raskrsnice) promenilo u zuto i to je bio razlog za obaranje. Njihova izjava je bila da sam prosao na crveno.
Kad su mi to saopstili, ispsovao sam ih najstrasnije, kao niko nikad, urlao sam na njih pola sata.
Sledeci put su me cimali okolo 45 minuta, otvarali, zatvarali prozore, glasno se smejali, zapitkivali me kojesta, vrteli se u sedistima i na svaki moguci nacin pokusavali da mi ometu koncentraciju i da me obore. Auto je bio jos veci krs od prethodnog. I nisu uspeli.
Sad ave? lupaš gluposti!!!
Neki ljudi su tremaroši, pa se uplaše i ne urade ništa, a nau?ili su.
I koliko puta se ljudima desilo da omanu pri ozna?avanju ta?nmog odgovara te te obore zbog toga...
Ja nisam pri?ao o slu?ajnim greškama i okolnostima gde je neko ko ve?inu stvari zna pao na testu.
Ono što sam napisao se odnosilo na slu?ajeve koji svesno izlaze na test više puta iako i sami znaju da opet nisu u?ili, ali se nadaju nekakvoj sre?i.
car je u pravu, test moze da se nauci a ako ucis i padnes onda si stvarno pglu a ako ne ucis i padnes kao sto sma ja radio tj meni je fora bila da izadjem sto pre , ko debil + ko sto sam napisao, namerno su me obarali i za ono sto nisma bio siguran na testu pogresno pokazivali jer je moj matori tako naredio. Nepismeni su care oni sto pored dozvole ne postuju saobracajne propise, ne daju migavac, ne znaju da se prestroje... nadam se da nisi medju njima a vidim znas da mudrujes...
Uzeh i A kategoriju ovde. Platis 150 evra, odes jednom na kurs teorije (3-4 sata), dva puta na kurs voznje koji je na jednom velikom parkingu i tu se vozikas dva dana po 4 sata i dobijes dozvolu, bez da ijednom izadjes u saobracaj. Da padnes taj kurs neznam kakav treba da si, ali dvoje koje je proslo samnom iskreno nebi smelo da im se dopusti ni biciklu sa pomocnim tockovima da voze.
Da neko ne pomisli da sam lud i da odmah posle toga sedam za motor (nikad nisam vozio pre toga), to sam uradio da nebi morao u Evropi da idem sve iz pocetka i uzimam sve casove, vec da mogu da uzmem par kurseva i idem direktno na polaganje. Ako bih isao sve iz pocetka u EU, kosta od 1000-1500 evra.
Comment