Gde kupiti kvalitetne cvike za sunce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PINHEAD
    CBC Senator XXL
    • 30.03.2005
    • 373
    • BG, Vidikovac

Ja sam narucio Revo 4024 , sa e-bay-a.
    Izaslo me oko 140e + porez i carina ( ispao zajeb jer su supci napisali pravu cenu na kutiji ).

U "La Gatta" u Merkatoru su 250e. Pa vi vidite koja je ushteda.

Discover Revo's premium polarized sunglasses and goggles, engineered for superior clarity and protection. Experience the best vision outdoors. Shop now!

O kvalitetu necu raspravljati ovde. Kad su oci u pitanju kupujem samo najbolje! Znam da nekome 140e zvuci suludo dati za naocare ali......

Inace imaju polarizaciju, UV-filtar, IC-filtar....i jos gomilu nekih cuda ima na sajtu... ne moze bolje od toga, odmaram oci dok vozim

Ray Ban su standardno dobar izbor ali imaju relativno malo modela sa polarizovanim staklima. A ko jedanput dozivi cari polarizovanih stakala...taj ne uzima vise bez polarizacije
    EI9, EJ9, EK9......

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ove u munzeu su original 100%
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

Diopta pretresena, i preskocena. Em sto su sve neke, em sto su napuhali cene samo tako.

Comment

• panzer75
          CBC Član
          • 26.05.2007
          • 51
          • Novi Beograd

Originally posted by Marko001
          .... a one su foto gay .....
          Vectra B 1.6 16v 1998

Comment

• HotDog
            CBC Senator XXL
            • 06.05.2005
            • 965
            • BSG 75 (011)

i tako, prođe leto ja se ne oženih. Hoću samo sa vama da podelim iskustvo u onlajn šopingu, samo zarad faking cvikera sam izvadio Visu Virtuon, i upao u kolotečinu "naručiš sa sajta - odbiju ti pare sa kartice - čekaš neke konfirmacije par dana - odbiju ti narudžbu, sa ili bez objašnjenja - vrate ti pare na račun" i tako pet šest puta, dovoljno da prođe par meseci.

Comment

• PINHEAD
              CBC Senator XXL
              • 30.03.2005
              • 373
              • BG, Vidikovac

E zato to radis preko ljudi koji se time bave i znaju sta i kako.........das mu link, das mu pare, i dobijes cvike za mesec dana najdalje. Osim ako ti se ne iskomplikuje ko meni za spojlere pa cekas dva meseca jer treba ponovo da posalju posto su se stari izgubili negde
              EI9, EJ9, EK9......

Comment

• bagu
                CBC Senator
                • 21.06.2006
                • 245
                • NS

Druže i ja sam se napatio oko cvika.Trebalo mi je nešto za kola,motor,bajk i ovako.Nosio sam Police, Relax(ne skupe al dobre),Carreru i sad North Face koje sam uzeo a video si su naj do sada.
                Carrera nikako ,ramovi su krti i još ako su dugo bile na suncu hoće lako da puknu kad ispadnu
                Oakley topla preporuka kao i za N.Face
                Kod nas je bila firma NetMarket zatvorila se šteta,sve ti oni završe ,tako sam uzeo sat i sigurica sve stiže al jbg
                Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• HotDog
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 965
                  • BSG 75 (011)

evo tražih na netu po BG gde da kupim North Face, mislim da naši domaći sajtovi imaju ubedljivo najgore ključne reči za pretraživače, tj za neke sumnjam da ih uopšte i nemaju..al mi slabo ide. Evo oblačnih i kraćih dana, pa je malo opao prioritet...

Comment

Working...
                  X