Pa ne trazim ja mnogo, nego nemam vezu ( koja ti je izgleda neophodna kad nemas iskustvo ili licencu)....a necu da radim nesto drugo, sto sam onda ucio skolu
Tema za hladjenje glava
Collapse
X
-
-
Originally posted by littlekoji?Originally posted by EonOnda ti za odmor treba samo jedan faktor...
@Hermes> evo ti moj posao!
Fale ti slobodni dani!!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Bolje nego u barama na parkinzima.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Cek` malo i ja da se izvicem!
****m ti i forum i mene sto sam se navuko da gledam skoro svaku temu, kad malo-malo, pa neko otvori temu tipa ?jutros mi se digo na levu stranu, sta mislite o tome- ili ? danas ja u autobusu, I zamislite sta mi se desilo?- UH!
Comment
-
-
%@@#$%^%@#&#&%^*()(%&*$%@Y^@#$%^@%$@^$&#$&%#%^&#%^
i ostalu familiju vozacima koji na autoputu auto ili kamion koji ide 80 preticu brzinom 82 kmh, il i ako ne preticu idu 80 trakom za preticanje....
&@^&%&$%%$&@ i vozacu lade samare kom ej pukla guma na gazeli i lola stao na sred puta da mijenja,napravio zastoj od studenjaka do gazele, a 10 metara odatle jer prosirenje....posle odvajanja za sajam....
*@&#$^**#@^%
isto to i specijalcima koji prave guzvu po gradu,,,,kako samo izvedu da zaustave lijevu traku kod sava centra,,,,pratim malo preko ovih na cini mi se b92 sto snimaju grad i tacno vidis leekove koji lijezu na kocnicu cim na 50 metara ispred vide da je neko usporio, i tako se formira crv koji mili satima....
ETOOOOOOOOOO i ja se olaksah......bolje i ovako nego da zlatiborka radi
Comment
-
-
Mrzim je*ene AUTOMATSKE menjace koji crkavaju 4X i majstore kojima je VRUCE da bi danas radili,a ja na put sutra...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,poludecu majke mi,AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

EDIT:Mrzim i us*anu Wolksbank-u,i sve zaposlene u njoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-
****m ti ceo dan me kale ko potkovicu kad se kuje 50C, pa 19C, 50C pa 19C x100, AAAAAAAAA I onda na kraju dodjem kuci, nema vode!!!! !@%#^$%&^*&%$&%@% komsija nesto adaptira ^$#^^&^^$#%$&%!
Reko,ajd na ADU, kad evo sprema se monsun i tropske kise.
Uh.
Kad sam poceo i ovo da kazem.
Otkazale su mi kocnice juce, ali sam ipak stigao na vreme da gledam kako nas prcaju 3:2. Nece me ovih dana....
AAAA !
Comment
-

Comment