Kao što naslov kaže, pre nekih 20 minuta, moj komšija (ima oko 30 godina), tukao je svoju majku i polupao pola ku?e! Bio je pijan i drogiran i vrištao je kao nenormalan!!! U jednom trenutku ?uvar obližnje firme je pozvao policiju i obavestio ga o tome (ta?nije rekao mu da ?e zvati a ve? je pozvao)! ****** je napala i tog ?oveka i po?eo je svima da preti i proziva! Zvao je mog tatu, mene, drugog komšiju... sve redom da iza?emo i da se suprostavimo! Nisam obra?ao pažnju na to... Me?utim, posle nekoliko desetina sekundi on ule?e u moju ku?u i preti da ?e mi zapaliti ku?u jer mu smeta moj pas koji laje celu no? (?isto da nešto kaže)! Ja sam lepo rekao njemu da se smiri i da iza?e, nisam želeo probleme, jer imam bolesnu majku, koju sam morao na hitnu da vodim, a tu su mi i sestrini klinci iz Wiena, koje sam jedva smirio (deca su plakala i vikala: Ne?u da nas ubije!!!). Onda je krenuo napolje i jako zalupio vratima, a pretio je da ?e nas pobiti i da ?e zapaliti ku?u! Na izlasku iz dvorišta naleteo je na interventnu... Dobio je batine na licu mesta, a meni su obe?ali da ?e tek da dobije! Odvezli su ga i sad mene interesuje, koliko mogu da ga zadrže i da li ?e dobiti zabranu prilaza mom dvorištu???
Napominjem da je to prvi komšija! Kakvih ****** ima na ovom svetu to je strašno...
Napominjem da je to prvi komšija! Kakvih ****** ima na ovom svetu to je strašno...

Comment