Komšija tukao majku, a zatim ušao u moju kuću i pretio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Komšija tukao majku, a zatim ušao u moju kuću i pretio

Kao što naslov kaže, pre nekih 20 minuta, moj komšija (ima oko 30 godina), tukao je svoju majku i polupao pola ku?e! Bio je pijan i drogiran i vrištao je kao nenormalan!!! U jednom trenutku ?uvar obližnje firme je pozvao policiju i obavestio ga o tome (ta?nije rekao mu da ?e zvati a ve? je pozvao)! ****** je napala i tog ?oveka i po?eo je svima da preti i proziva! Zvao je mog tatu, mene, drugog komšiju... sve redom da iza?emo i da se suprostavimo! Nisam obra?ao pažnju na to... Me?utim, posle nekoliko desetina sekundi on ule?e u moju ku?u i preti da ?e mi zapaliti ku?u jer mu smeta moj pas koji laje celu no? (?isto da nešto kaže)! Ja sam lepo rekao njemu da se smiri i da iza?e, nisam želeo probleme, jer imam bolesnu majku, koju sam morao na hitnu da vodim, a tu su mi i sestrini klinci iz Wiena, koje sam jedva smirio (deca su plakala i vikala: Ne?u da nas ubije!!!). Onda je krenuo napolje i jako zalupio vratima, a pretio je da ?e nas pobiti i da ?e zapaliti ku?u! Na izlasku iz dvorišta naleteo je na interventnu... Dobio je batine na licu mesta, a meni su obe?ali da ?e tek da dobije! Odvezli su ga i sad mene interesuje, koliko mogu da ga zadrže i da li ?e dobiti zabranu prilaza mom dvorištu???
    Napominjem da je to prvi komšija! Kakvih ****** ima na ovom svetu to je strašno...
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
  • markokg1982
    CBC Senator XXL
    • 19.05.2007
    • 409
    • Kg-Bg

ne razumem se u zakon al ako ti je interventna rekla da ce tek da dobije batine, budi siguran da ce tako i da bude tj ti momci zive za to.
    verovatno se taj tvoj komsija osecao mocno tj na foru niko mu nista ne moze dok nije naisao na interventnu ispred kuce a kada se vrati od interventne svojoj kuci i ako nastavi sa pretnjama,,e onda bi trebalo da se zabrines jer je u pitanju definitivno bolestan mozak kome je u zivotu jako dosadno.
    do tada ne brini..nemoj da razmisljas o zakonu jer tome nema kraja + ste prve komsije pa nemoj da se spustas na njegov nivo vec nadji neki zajednicki jezik tj budi pametniji
    http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Mnogo gledaš ameri?ke filmove, a i u stvarnosti se zakoni mnogo razlikuju, nisi imao pravo skoro ništa da uradiš, ali to ne zna?i da on nije mogao da se "spotakne" (pijan i drogiran) i udari glavom u dovratak i tako 5-6 puta...

Eto njega sutra kad se otrezni, a da li ?eš još i ti da ga tužiš privatno,... treba da vidiš šta ?e uopšte policija da mu piše, prekršaj (javni red) ili krivi?no (tu?a)...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Mozes da podneses privatnu tuzbu protiv njega.To sto ti je upao u kucu to mu je dodatno otezavajuca okolnost.Naravno za to ti treba advokat koji nece bas jeftino da te izadje
        Moram samo da priznam da mi ova ideja od uglavnom_bezopasnog o slucajnom spoticanju zvuci zanimljivo

Comment

• Rendjo
          CBC Senator XXL
          • 26.06.2006
          • 340
          • Zadar HR

Neće taj ništa da napravi..ne boj se..Ako je bio pod utjecajem opijata vjerojatno se ne sjeća pola ludosti koje je u svom rastrojstvu i bunilu prosipao.Nakon batina i otrežnjenja će vidjeti daje mogao i bez toga jer koliko god puta bude radio s*anja toliko će puta da dobije batine..i to svaki put sve žešće,a on je taj koji može to uvijek prekinuti ako se smiri utoliko više jer iz tvoje priće mi nije jasno što se okomio na tebe?Što si mu ti kriv?Ako nakon toga i dalje bude galamio na tebe i ostale bit će nužna hospitalizacija i to zatvorenog tipa jer ja u svojoj blizini ne volim imati nikoga ko ljudima prijeti ubojstvom Kako se bude ponašao treba procijeniti..ako bude pognuo glavu kad te sljedeći put sretne značit će da je odgojno represivna metoda dala rezultat,a ako bude galamio i dalje hospitalizacija zatvorenog tipa je također dobro riješenje..

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

a i tog kera malo ucutkaj..ipak si u gradu..
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Originally posted by MOSLER
              Moram samo da priznam da mi ova ideja od uglavnom_bezopasnog o slucajnom spoticanju zvuci zanimljivo
              Pa ne?e njega ni policija tu?i, to nije po zakonu, nego je bio toliko pijan da je svaki ?as padao niz stepenice, udarao glavom u zid...

Pa bio je pre neki dan i snimak u zezanju, kako tip pijan ustaje sa stolice i glavom probija gipsani zid u policiji, e sad kod nas su zidovi malo tvr?i...
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• veljko
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2006
                • 476
                • Backi Jarak, NS
                • Volvo V50 DRIVe

kupi kilo banana - da se nadje kao opravdanje, i zakljucavaj kapiju
                Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Uzmi dobru motku i osini iz daleka ... pa nek' on tuzi tebe.
                  Policija ti tu nece pomoci dok god neko ne bude povredjen (zaista) a tad je sve kasno... Niko ti nece cuvati kapiju osim tebe samog i niko nece cuvati ni to parce ulice. Gde bi oni (policija) bili kad bi nadgledali svaku budalu?! Mora se prvo pokaznjavati obican gradjanin .
                  Sto se samo kazne tice, proci ce s batinama (definitivno) i uslovnom kaznom. To sto je bio pijan i drogiran je samo olaksavajuca okolnost jer "nije znao sta radi".
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Nenad
                    CBC Senator XXL
                    • 06.01.2005
                    • 1364
                    • BBgd/Mow

Originally posted by prolupator
                    Policija ti tu nece pomoci dok god neko ne bude povredjen (zaista) a tad je sve kasno... Niko ti nece cuvati kapiju osim tebe samog i niko nece cuvati ni to parce ulice. Gde bi oni (policija) bili kad bi nadgledali svaku biiiip!?!
                    +1 Narod kaze, "pijan radi sto trezan misli".
                    Boost or bust...

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Mnogo nezgodno, i ja imam komsiju narkomana a imam i labradora. Znam kako se ponasaju. Kada je uradjen onda je miran, mozes prst da mu iseces nebi osetio. Kada je u krizi, e onda se dernja, vice, razbija po kuci.
                      Do sada nije ulazio kod mene u stan, niti mi je direktno pretio. Mada dok urla kod njega u stanu cuje se da i meni preti ili me bar pominje.
                      Stalno razmisljam sta bih morao da uradim kada bi on nasrnuo. Sigurno bih pokusao da ga smirim, ali iskreno mala vajda od toga. U najcrnjem morao bih da ga zaustavim (ako stignem). E onda tek nastaju problemi...
                      P.S.
                      Policija i dileri su ovog mog tako prebijali da sam mislio da se nikada nece oporaviti. Bio je plav danima. Nas lokalni pozornik samo kaze znamo mi njega i zovite kad nesto uradi? Mislim se kad uradi bice kasno...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• greywiendog
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 421
                        • Stara Pazova

Upravo tako, ne mogu mu ni oni nista, jer je on "samo" pretio, a njegova majka je rekla da je nije tukao (a nije mogla da ustane)!!! Dakle, dok nesto ne uradi nema zatvora, a ako ga ja upucam ili dodje do tuce, odgovaracu! To je klasika! Neko rece, da zivim u gradu, i da pazim na psa! Stara Pazova, nije Beograd, to je malo mesto, plus ja zivim na periferiji! To je bio samo izgovor, jer je bio toliko besan, pa je morao da se "izduva"! Secam se kad sam bio klinac, i dosao mi brat (koji je crn, celav, kick boxer), i on mom bratu iz njegovog dvorista, vice:"Cigane, cigane!" Burazer prelece kod njega, i sa nekoliko poteza mu lomi ruku i bas ga je "ubio"!
                        Slazem se sa onima koji su rekli da cu moci da sagledam situaciju tek kad se otrezni, jer kao prvo sa mnom nikad nije imao problema, caletu duguje neke pare pa nije ni dolazio 10 godina (volim kad nekog kupim sa 50e, pa da ga vise ne vidim), i ocekujem da ce ga biti sramota sledeci put kad prodje pored mene! I jos nesto, sigurno da ima "malih" problema u glavi, i da bi bilo najpametnije takvu budalu odvesti u ludnicu, tamo bi se ubio posle 2 dana (a i ne zasluzuje da zivi)! Verujem da nece prilaziti, bar u narednih mesec dana, ali ako bude pokusao makar nesto, nece se dobro zavrsiti po njega! Cuo sam u jednom trenutku, kada je bio jos napolju, rekao je:"Burzuji, sve cu da vas zapalim!" (ko mu je kriv sto ne radi i nema, kao mi), i dernjao se:" Srbija, Srbija, ko je pravi srbin da vas vidim, dodjite!" Jos je i policajcu rekao kako je lako zapaliti moju kucu, video je gde moze... posle par sekundi dobio je cvorugu na glavi... a majci je rekao, kada je odlazio: Cao mama, vidimo se uskoro...
                        Ja se izvinjavam sto vas smaram, ali ovo je jedan nesvakidasnji dogadjaj za mesto kakva je Stara Pazova, u kome mozete da zivite i da uzivate, ili barem mislim da je nekad moglo...

Comment

• X9
                          CBC Senator XXL
                          • 28.06.2005
                          • 3179
                          • Wien-Sabac
                          • RX-8 i X-9

"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• greywiendog
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2006
                            • 421
                            • Stara Pazova

Sestrini klinci su kod mene ve? nekih 30 dana i obožavaju da dodju u Srbiju! Nekoliko trenutaka pošto je ludak izašao, klinci su vriskali, Aca (ima 6,5 godina), je ponavljao:"Ne?u da me ubije!!!" Mala Katarina (ima 3,5 godina), je odmah rekla da ho?e da ide u Be? i da nikad ne do?e! Eto šta jedan pa?enik može da napravi! Imam bazen blizu njegovog dvorišta, deca nece smeti da se kupaju sad... Tresu se kad neko ulazi na vrata... A moj nema?ki ov?ar je sada pušten i bi?e stalno, pa nek onda uleti u dvorište ako sme!

Comment

• ljube-kugla
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 1531
                              • batajnica

imao sam slican problem pre par godina,covek je bio,sedeo sa nama,ne pije kafu ali u fazonu da ispostuje domacicu uzece,nije ni pipnuo,radili smo mu neke delove za trkacki auto koji nije vozio te sezone iako je rekao da ce izaci,otisao je od nas i posle dva dana zove,preti ubistvom,bombom i ne secam se vise reci koje je upotrebio,jer nije to ono sto je on mislio,takavi pozivi su bili naredna dva dana,ali posto smo imali njegov kontakt telefon,upozoren je na finjaka i da pripazi na recnik,da je razgovor sniljen iako nije bio,ali posto je to bilo ozbiljna pretnja,obavetena je i stanica policije,a posto nas i poznaju,mopj cale im je rekao da ga nece cekati goloruk,ali posto se u trenutku jedne rasprave i pretnji nasao zet,koji nema dlake na jeziku,ispitao je detalje i pozvao broj,rekao njegovo ime i prezime i mesto,dok smo pili kafu zvonio mu je telefon i cuo se muski glas da vise nije u stanju da uzme telefon u ruke,ubrzo posle toga je i pohapsena neka ekipa pod tim prezimenom zbog nekih ne zakonitih radnji,sto znaci treba imati zeta na pravom mestu u pravo vreme u pitanju je CG a zet mi je iz cg,pa ima poznanike na pravim mestima

nigde nije sigurno ali ima svakvih ljudi,koji nisu svesni posledica
                              ko na nas krene iz mesta je naje&o
                              a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
                              X