Kao što naslov kaže, pre nekih 20 minuta, moj komšija (ima oko 30 godina), tukao je svoju majku i polupao pola ku?e! Bio je pijan i drogiran i vrištao je kao nenormalan!!! U jednom trenutku ?uvar obližnje firme je pozvao policiju i obavestio ga o tome (ta?nije rekao mu da ?e zvati a ve? je pozvao)! ****** je napala i tog ?oveka i po?eo je svima da preti i proziva! Zvao je mog tatu, mene, drugog komšiju... sve redom da iza?emo i da se suprostavimo! Nisam obra?ao pažnju na to... Me?utim, posle nekoliko desetina sekundi on ule?e u moju ku?u i preti da ?e mi zapaliti ku?u jer mu smeta moj pas koji laje celu no? (?isto da nešto kaže)! Ja sam lepo rekao njemu da se smiri i da iza?e, nisam želeo probleme, jer imam bolesnu majku, koju sam morao na hitnu da vodim, a tu su mi i sestrini klinci iz Wiena, koje sam jedva smirio (deca su plakala i vikala: Ne?u da nas ubije!!!). Onda je krenuo napolje i jako zalupio vratima, a pretio je da ?e nas pobiti i da ?e zapaliti ku?u! Na izlasku iz dvorišta naleteo je na interventnu... Dobio je batine na licu mesta, a meni su obe?ali da ?e tek da dobije! Odvezli su ga i sad mene interesuje, koliko mogu da ga zadrže i da li ?e dobiti zabranu prilaza mom dvorištu???
Napominjem da je to prvi komšija! Kakvih ****** ima na ovom svetu to je strašno...
Napominjem da je to prvi komšija! Kakvih ****** ima na ovom svetu to je strašno...
Kako se bude ponašao treba procijeniti..ako bude pognuo glavu kad te sljedeći put sretne značit će da je odgojno represivna metoda dala rezultat,a ako bude galamio i dalje hospitalizacija zatvorenog tipa je također dobro riješenje..

Comment