I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Originally posted by bojanTI
    Sve je sticaj okolnosti i medjusobne interakcije ovih 6 500 000 ljudi na ovoj planeti
    Mnogo se smanjila ova planeta...6 500 000 000

@za sve
    Ja sam se od svoje 16 do neke 27 zakucao u dve "ozbiljne" i duge veze, prvo sam prežalio relativno lako, sa ovom drugom je bio mali problem, mirenja i svakakve gluposti,... onda je došao najlepši (do tada) period mog života, malo sam ja glumio sponzorušu
    Maksimalno zezanje, putovanja, žene... nije sve za javnost...

Onda je odjednom došla, što bi Dorina Marija rekla Nova Žena (i danas je tako zovemo ), koja je po svemu bila skroz OK, jednostavno se tako osetilo i poklopilo, ubrzo venčanje, posle Nova Beba (opet po Mariji), i sad nemam nikakvih problema, samo da su svi zdravi, sreće ima, para će biti...

U suštini čekaj trideset i neku, tada ste dovoljno zreli i ti i tvoja buduća, sredili ste obrazovanje, finansije i možete da se posvetite nekom svom životu, naravno podrazumeva se da ste se "našli". Naravno nemoj čekati previše to je kritičan period posle kog postaješ "zajeban" i sve te nervira i onda je jako teško naći nekog ko ti odgovara. (ovo drugo je iz iskustva drugih ljudi)

Gledam ove moje što su se poženili sa 22-24 svi imaju po dvoje dece i svi su već razvedeni ili pred razvodom...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Pa jel nas to ima vise?!

230
      potpuno si shvacen! Ali ono sto se u takvim situacijama ucini kao prvo sto treba uraditi je uglavnom put ka depresiji, mislim na alkohol i beg u neku nesredjenu dimenziju gde ne brines niocemu i ne mislis ninasta, spavanje do poslepodne, svakakve cure sumnjivog morala i ostalo... Ostani dosledan sebi jer to je na duze staze zdrav lek, koliko god sada izgledalo drugacije!
      Mislim, glupo je nekako savetovati ljude pogotovo u ovakvim situacijama, ali valjda iz svog iskustva najbolje znas, a opet svi smo mi jako slicni...
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Mene isto ispalil devojka(ova poslednja, ne ona sa honda skupa)!I ne nerviram se, boli me racku.Sada sam nasao jos bolju, em lepa, em pametna(gimnazijalka ), al' je takvu malo teze obraditi.
        @230, nemoj se nervirati, bolje pre nego kasnije.Vidis da je neko djubre.
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by 230
          Nema više ni lojalnosti, ni iskrenosti, niti ja imam živaca da prolazim kroz periode upoznavanja i prilagođavanja sa nekom drugom. Možda za par godina budem sav svoj, ali do tada sam razočaran, ne u devjke i žene, već u moderna vremena.
          Ima dosta istine u ovome, nazalost moderna vremena koja spominjes, problem nije u modernom vremenu na koje mislis, vec modernom vremenu koje je doslo prekoreda u okruzenje bez ekonomske osnove da bude tu.

BTW: jbg naviko si da krpis auto, pukne neto promenis idemo dalje , an ride as an ride
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Citam ove vase komentare i moram da kazem nesto,naime 83god. sam i nikada nisam imao devojku,tacnije ozbiljnu vezu...,imam sex svaki dan i to sa razlicitim ribama,trenutno ih imam tri i kad mi se digne ja pustim poruku nekoj od njih koja je slobodna,inace sve tri imaju momke,sinoc sam bio sa jednom koja je u toku naseg karanja razgovarala sa momkom i kad je momak pitao zasto je uzdihana ona mu je rekla da je dotrcala iz druge sobe po telefon i kreten je to poverovao...
            Ne znam,mozda to dolazi sa godinama,kad se ostari ali pravi muskarac ne bi trebalo da cmizdri za devojkama i da se buni sto ga je ona prevarila,(ako ga je ostavila,znaci da joj nije valjao ) Na osnovu onoga sto meni ove ribe pricaju o svojim momcima,ja otprilike znam sta TREBA da radim da bi devojka ostala zainteresovana za mene:
            -uvek i u svakom trenutku je obasipati komplimentima
            -slusati je kad prica(znam da je tesko ali mora se)
            -biti malo bezobrazan u smislu da joj se ne povladjuje sve,terati kontru,imati jak svoj stav i sl.
            -delovati nezainteresovano za nju(a u stvari jedva cekate da vas pozove),iznenadili bi ste se koliko to pali kod riba...
            -jos neke sitnice koje cu sacuvati za sebe...
            A da, devojke su 82,87 i 90god i sa ovom najmladjom imam najvise problema(najpametnija je )
            E sad,kako kaze jedna moja prijateljica (na koju se ozbiljno lozim al`ona to ne zna) ozbiljno,da sam ja jedan nezreli i bolesni seronja i da bi trebalo da razgovaram sa psihologom jer sam sa devojkama koje imaju momke i sto zivim takvim zivotom,mozda ja i imam neki problem ali to je nesto cega ne mogu da se otkacim,niti pusim,niti pijem(cak ni kafu),ribe su mi jedini porok i boli me uvo,lepo mi je i uzivam, i preporucio bih svima da prestanu da ocajavaju i isteraju iz zena zlo a uteraju im dobro...kako vec rece neko...
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Tek sada vidim temu, uh pa i ja imam tu neka iskustva...

Imam dugu vezu, preko 6 godina, za to vreme sam jednom napravio haos kada sam bio prevaren i jednom jos veci haos kada sam prevario (nazovimo tako). Kada sam konacno ukapirao o cemu se radi, kada je delimicno priznala pred mojim naletom lepo srocenih recenica uzeo sam broj telefona od tog lika, pozvao ga ispred nje, otisao mu na posao, izveo ga napolje... popili pice i popricali, lepo kulturno seli u kafic i pili pice, covek je tu najmanje kriv mada mu nije bilo svejedno, iako je krupniji od mene! E kada smo dovoljno popili onda sam se vratio u stan gde sam otavio "devojku" pa nastavio i sa njom da pricam, tj ona je samo slusala, doduse i komsije su cule deo monologa! E onda sam pao u krevet od gomile alkohola i kojecega... Mislio sam da nikada necu oprostiti prevaru ali emocije, je** ih onaj ko ih izmisli!!! E tu nismo bili bas kako treba neko vreme i pukne veza. Ja se svrckao u medjuvremenu i ona se vrati... Kada je saznala za drugu... A ta druga je tada vec bila otkacena, pocela da se zaljubljuje a to mi je tada bas smetalo. Bilo kako bilo pomirili se mi, ja ispednem nenormalan kreten jer u svrckanju nisam koristio zastitu, jbg ko je tada o tome razmisljao, na greskama se uci, ali je to nekako reseno. Ostaje odvratan osecaj odgovornosti sto sam to dozvolio, nije bitno to sada, prevazidjeni su ti problemi i evo kao sto sam vec napisao ta veza traje vec 6 godina, i malo preko toga, sada je ona prava veza, mozda ja imam pogresno razmisljanje ali mislim da svaka prava ljubav, ozbiljno vezivanje, MORA da prodje kroz neke krize, na koji nacin zavisi od to dvoje koliko su spremni da grese i da prastaju!

Au, pa o kolima nikad nisam ovoliko pisao!!! Pozdrav
              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Joooj

Neverovatno ali mislim da svi mi na neki nacin imamo slican zivot....je.bem mu mater ali tako ispada ili je to makar samo u mom slucaju,pazi citam i svugde me ima po malo negde iz klinackih dana,a negde iz sadasnjih. Smesno mi je jer neverujem kako je ovaj zivot skoro svima isti samo nekom pre nekom kasnije.

Ljudi volite svo je devojke i momke ali kad to ne
                ide nemojte tugovati,piti,drogirati se..... I njih i nas ima...niko od nas nije vredan da nestane zbog nekoga!
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Alfonso
                  CBC Član
                  • 08.06.2007
                  • 60
                  • Pogorica081

Originally posted by AlexRS
                  @230, ako ce ti biti lakse tvoja situacija i nije toliko strasna...
                  Ja sam sa devojkom ziveo dve godine, presao sam preko svega i svacega i svasta joj oprostio... Moji digli petocifreni kredit u banci da nam srede sprat.Krajem avgusta ona zatrudni ja sav happy ovo ono, zakazali vencanje za 29 septembar restoran, muziku, maticara ma sve kako treba.... i devojka mi izjavi za deset dana do svadbe da ona nije spremna na ovo sve i da ona jos nije za udaju... Spakuje stvari i ode kuci i posle jedno 3 - 4 dana abortira..... E sad mozes da zamislis kako sam se ja osecao, mislio sam prvih mesec dana da cu da puknem s mozgom. Medjutim kako vreme prolazi meni je sve bolje i bolje, tako da ono nemoj da se bedacis nije prva a ni poslednja!!!
                  Originally posted by 230
                  Respect!
                  Ostao sam bez teksta, ali mislim da je 230 pogodio!

Comment

• nikolaf7
                    CBC Veteran
                    • 23.12.2007
                    • 181
                    • beograd

Originally posted by spanjeli
                    Citam ove vase komentare i moram da kazem nesto,naime 83god. sam i nikada nisam imao devojku,tacnije ozbiljnu vezu...,imam sex svaki dan i to sa razlicitim ribama,trenutno ih imam tri i kad mi se digne ja pustim poruku nekoj od njih koja je slobodna,inace sve tri imaju momke,sinoc sam bio sa jednom koja je u toku naseg karanja razgovarala sa momkom i kad je momak pitao zasto je uzdihana ona mu je rekla da je dotrcala iz druge sobe po telefon i kreten je to poverovao...
                    Ne znam,mozda to dolazi sa godinama,kad se ostari ali pravi muskarac ne bi trebalo da cmizdri za devojkama i da se buni sto ga je ona prevarila,(ako ga je ostavila,znaci da joj nije valjao ) Na osnovu onoga sto meni ove ribe pricaju o svojim momcima,ja otprilike znam sta TREBA da radim da bi devojka ostala zainteresovana za mene:
                    -uvek i u svakom trenutku je obasipati komplimentima
                    -slusati je kad prica(znam da je tesko ali mora se)
                    -biti malo bezobrazan u smislu da joj se ne povladjuje sve,terati kontru,imati jak svoj stav i sl.
                    -delovati nezainteresovano za nju(a u stvari jedva cekate da vas pozove),iznenadili bi ste se koliko to pali kod riba...
                    -jos neke sitnice koje cu sacuvati za sebe...
                    A da, devojke su 82,87 i 90god i sa ovom najmladjom imam najvise problema(najpametnija je )
                    E sad,kako kaze jedna moja prijateljica (na koju se ozbiljno lozim al`ona to ne zna) ozbiljno,da sam ja jedan nezreli i bolesni biiiip! i da bi trebalo da razgovaram sa psihologom jer sam sa devojkama koje imaju momke i sto zivim takvim zivotom,mozda ja i imam neki problem ali to je nesto cega ne mogu da se otkacim,niti pusim,niti pijem(cak ni kafu),ribe su mi jedini porok i boli me uvo,lepo mi je i uzivam, i preporucio bih svima da prestanu da ocajavaju i isteraju iz zena zlo a uteraju im dobro...kako vec rece neko...
                    Ha, so true...
                    I ja evo 10 god(`79 god) uvjek imam 1-3 ribe na lageru(neke slobodne a neke imaju momke), a za to vrijeme sam imao 5 ozbiljih veza(sad sam u sestoj), i 2 dugogodisnje kres-kombinacije.
                    U jednom momentu sam imao 5 riba, i vidjao se sa svakom jednom mjesecno...ono odmoris 5-6 dana a onda je razneses, kako je to bilo dobro

Gledam oko mene likovi posesivni i ljubomorni do bola, bukvalno ne daju ribama da podju do drugarice a kamoli u grad a one....je li inat ili sta ali mislim da ih sve varaju. Zato ja sa svakom opusteno, pa mi se i nije desilo da me prevari - bar ne da ja znam

-delovati nezainteresovano za nju
                    Kako si u pravu za ovo, tako i ja radio ali nenamjerno(isti efekat)
                    Bio sa jednom devojkom davno, ne vidimo se 5-6 dana onda je izujem od sexa, pa je ne zovem dan-dva posle. Mislim sta ima da se cujemo svaki dan po dva puta, pa iako sam pricljiv nekad stvarno nemam sta da joj kazem, treba da je zovem da cutim na tel? Mrzim ta pravila. Malo ucim, malo se vozim, malo igrice i filmovi i malo ona...posle mjesec dana sretnem drugaricu koja je sa njom na faxu, ona u cudu. Kaze ova je odlijepila skroz, samo na tebe misli i o tebi prica, sta joj to radis da je pukla tako
                    If God rides a Harley............
                    The Devil rides a Duke!

Comment

• mrki
                      CBC Senator XXL
                      • 08.11.2006
                      • 550
                      • nis, serbia

ljudi, pravilo je da nema pravila!
                      ne odbijajte ih kad vam se nude, ali se trudite da prepoznate prave vrednosti.
                      osim smrti (ali ne uvek), u zivotu nista nije tragicno.
                      bitan je ugao iz koga se posmatraju stvari, a to se stice iskustvom!

Comment

• dintel011
                        CBC Senator XXL
                        • 12.03.2005
                        • 348
                        • Beograd, Vidikovac

Muski mozak je:

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

strava!
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dintel011
                            CBC Senator XXL
                            • 12.03.2005
                            • 348
                            • Beograd, Vidikovac

Nije strava, nego java, samo sto nece svako da prizna!

Comment

• mrki
                              CBC Senator XXL
                              • 08.11.2006
                              • 550
                              • nis, serbia

ja priznajem!

kako se sada bolje osecam!
                              kao da sam skinuo teret sa srca!

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

Svi smo se sami rodili, a sami cemo i umreti... Nikada, ali nikada nemojte nekome 100% da se date...

E da, kontrateza, za svakoga postoji jedna-dve osobe na planeti koje su najkompatibilnije, ali mozda jedan promil ljudi dozivi tu srecu!
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X