Ono sto sam predvidjao u mom prethodnom postu, ostvarilo se 20.januara! Raskinuo sam vezu od skoro 5 godina...
Moja bivsa devojka odlicno izgleda i prava je svetica, ali mi nesto ipak ne odgovara, ne znam sta! Jako cudna stvar je sto uopste ne patim, samo mi bude zao jer sam srusio ceo njen svet. Znam da me mnogo voli, ali nekako smatram da je sebicno da zbog toga budem sa njom! Mora biti obostrano a u ovom trenutku imam osecaj da nije... mozda se varam, ali ako osetim u jednom trenutku da patim sam cu biti kriv... sada imam novu devojku (koja je mladja od mog prethodnog automobila - nema jos 18), i super mi je sa njom!
Evo slika mene i bivse...
Ova moja nova nije baš toliko mlada (21), ali sam shvatio da mi je u stvari bolje samom nego sa nekom za koju me veže samo njena zgodna figura. Što je najgore rođeni smo u isti dan (1. 2.), tako da sad moram da čekam još najmanje 7 dana pa da raskinem, ne bih hteo da joj upropastim rođendan... Jesam fini, ha?
A ja i dalje imam utisak da živim tuđi život, sve mi je i dalje nekako čudno, kao da sam odjednom upao u neki film i moram da pratim scenario koji mi se ne sviđa. Uglavnom sam OK, sem što izbegavam domaću muziku, često dođem kući rano (tj. ujutru ), i ponekad se po noći probudim i ne mogu da zaspim po nekoliko sati...
Eh, da, moram da kupim novi novčanik i pljosku, stare sam dobio od znate-već-koga, svaki put kada se mašim za njih iznerviram se.
@Spanijelu, legendo, svaka cast tako se to radi.Imas li nekih saveta za mladji narastaj, gde da juri i na koji nacin(Mada ya ove mog godista Kani moze najbolje da objasni sta prolazi ).
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Ono sto sam predvidjao u mom prethodnom postu, ostvarilo se 20.januara! Raskinuo sam vezu od skoro 5 godina...
Moja bivsa devojka odlicno izgleda i prava je svetica, ali mi nesto ipak ne odgovara, ne znam sta! Jako cudna stvar je sto uopste ne patim, samo mi bude zao jer sam srusio ceo njen svet. Znam da me mnogo voli, ali nekako smatram da je sebicno da zbog toga budem sa njom! Mora biti obostrano a u ovom trenutku imam osecaj da nije... mozda se varam, ali ako osetim u jednom trenutku da patim sam cu biti kriv... sada imam novu devojku (koja je mladja od mog prethodnog automobila - nema jos 18), i super mi je sa njom!
Evo slika mene i bivse...
Ajd sad reci sto si morao da kacis sliku bivshe a?
Egoisto klasicni
Kao prvo, mozda tvoja bivsha tebi izgleda odlicno, meni je iskreno bezveze, bez ljutnje. Hteo si reci: "meni izgleda odlicno", jel da?
Kao drugo - verovatno je do OO glupa ili zaljubljena do bola ( 5 godina? koja je tvoja tajna? ) cim je bila sa tobom 5 godina a da pritom nije primetila da je ne volis, vec da je tretiras kao kucnog ljubimca - eto zato ne patis za njom. A vec si nasao novog kucnog ljubimca, nije ti puno trebalo
Ovo o obostranosti i tako dalje - lep gest to sto mislis tako ali misliti i cvece brati nije isto. Iskreno, meni vise zvuci licemerno nego samokriticki no dobro, pogresi co'ek.
Ne bih te nazvao nezrelim u globalu, ali na osnovu nekoliko stvari koje si napisao ovde i u drugim temama nazvao bih te emotivno jako nezrelim, bar zasad. Poznajem ja jos dosta Ego-manijaka u stadijumu omnipotencije Imas ti jos da ucis o emocijama, simpatiji, empatiji i drugim stvarima.
Nemoj se ljutis, morao sam da ti kazem Ipak je ovo tema o iskrenosti Ne mislim nista lose o tebi zaista, samo eto, hocu da vidim bas kako ces da odreagujes
Comment