E, da vam se pohvalim, više ništa nije ni po mom, ni po bilo čemu. Nakon skoro 4 godine veze, više nemam devojku. Sada sam mrtav pijan (iskoristo sam sve prijatelje koji su mi bili večeras pri ruci da mi glume terapeute...), molim Boga da me nekako uspava večeras da više ne mislim o njoj, ali čini mi se da se to neće tako lako desiti.
najgore od svega je to što su svi moji planovi za budućnost (od glupe alergije na polen u aprilu, preko vožnje jahtom Mediteranom jednog dana, do dece koja traže da im kupim transformerse od po 50KM) uključivali nju, kao nešto što je jednostavno Bogom dato i tu je da bi uvek bilo, jer sam se vazda trudio da tako bude.
Nema više ni lojalnosti, ni iskrenosti, niti ja imam živaca da prolazim kroz periode upoznavanja i prilagođavanja sa nekom drugom. Možda za par godina budem sav svoj, ali do tada sam razočaran, ne u devjke i žene, već u moderna vremena. Verujem da se svi rađaju dobri, sredina je kriva za sve pizdarije koje ljudi prave. Kako ja sad da pkažem njoj šta je časno i pravično za uraditi, kad je ona već dvadeset i kusur godina pod uticajem pogrešnih vrednosti i shvatanja života.
Ne znam više šta da kažem, da joj nije bilo mene, ne bi znala da razlikuje tri osnovne vrste sira, a kamo li šta drugo...
Strašno je u kakvom poganom vremenu živimo...
Izvinite na bajatoj temi, ali vi ste mi neophodni peti ili šesti ventil koji danas koristim da dođem bar malo sebi, u nadi da će mi biti bar malo lakše....
Jako skakljiva tema....
Ja za svojih 5 godina koliko sam sa devojkom ni u jednom trenutku nisam pomislio da je prevarim.
Joj rodjace, i ja sam u vezi 5 godina, ali je kod mene malo drugacije... Ne pomisljam da je prevarim, ja je prevarim bez razmisljanja...
Moja devojka izgleda fantasticno, gde god se pojavimo, svi je gledaju, i musko i zensko, mozda sam i zbog toga sa njom, ne dam je drugome, ****m li ga... Problem je sto se covek svega zasiti...
U nekom trenutku pozelim nesto novo... lepo mi je sa mojom devojkom, ali ako se ponudi neka, ja je ne odbijam! Mozda zvuci kao da se hvalim, ali ja samo pricam ono sto jeste tako!
Istina je takodje, da uvek trazimo nesto vise, da zbog toga varamo, medjutim, postoji nesto jos gore... Ja ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ali covek mora da ima neki porok... a ja imam 2! Kockam se i jurim zene!!! Dakle, jos gore je kad ti udje u krv, bez toga ne mozes... Sa 22 sam mislio o braku po zavrsetku studija, a sada samo mislim kako da ga izbegnem!
Necu nikad da se zenim, pa makar crk'o sam k'o pacov...
E, da vam se pohvalim, više ništa nije ni po mom, ni po bilo čemu. Nakon skoro 4 godine veze, više nemam devojku. Sada sam mrtav pijan (iskoristo sam sve prijatelje koji su mi bili večeras pri ruci da mi glume terapeute...), molim Boga da me nekako uspava večeras da više ne mislim o njoj, ali čini mi se da se to neće tako lako desiti.
najgore od svega je to što su svi moji planovi za budućnost (od glupe alergije na polen u aprilu, preko vožnje jahtom Mediteranom jednog dana, do dece koja traže da im kupim transformerse od po 50KM) uključivali nju, kao nešto što je jednostavno Bogom dato i tu je da bi uvek bilo, jer sam se vazda trudio da tako bude.
Nema više ni lojalnosti, ni iskrenosti, niti ja imam živaca da prolazim kroz periode upoznavanja i prilagođavanja sa nekom drugom. Možda za par godina budem sav svoj, ali do tada sam razočaran, ne u devjke i žene, već u moderna vremena. Verujem da se svi rađaju dobri, sredina je kriva za sve biiiip! koje ljudi prave. Kako ja sad da pkažem njoj šta je časno i pravično za uraditi, kad je ona već dvadeset i kusur godina pod uticajem pogrešnih vrednosti i shvatanja života.
Ne znam više šta da kažem, da joj nije bilo mene, ne bi znala da razlikuje tri osnovne vrste sira, a kamo li šta drugo...
Strašno je u kakvom poganom vremenu živimo...
Izvinite na bajatoj temi, ali vi ste mi neophodni peti ili šesti ventil koji danas koristim da dođem bar malo sebi, u nadi da će mi biti bar malo lakše....
Brate moj pa ti si sada srecan covek!!! To i mene ocekuje uskoro 100%! Sve sto si rekao odgovara mojoj prici, i ja sam o svemu mastao, i stvarno je dobra, ali to nije dovoljno, ima nesto sto mi se ne svidja (nacin na koji razmislja o zivotu)...
Slusaj sta da radis, ako nisi do sada, nadji neku devojcicu za zez i uzivaj, ja uvek imam rezervu - trenutno sam sa jednom malom od 17 godina (nadam se da ne citaju policajci ovo), i veruj mi ponasa se iskusnije nego ja!!! Svet se skroz promenio, ili ja nisam bio na tom mestu gde je uvek bilo tako... Sada klinke od 17 znaju da rade ono sto mojoj od 24 ne pada na pamet... Ne znam sta da radim... mozda bi bilo bolje da pocnem da pijem... prolupao sam skroz...
ljudi sta je sa vama. udarile vam emocije u glavu kad ima vreme nije. hebes zene, bice zena uvek i svugde , vazno je drugarstvo sto bi eM reko. odkud ti 230 znas da sutra ences sresti neku koja ce ti biti potaman a mozda i neku koja ce biti jos gora. to se nikad ne zna i zato nemoj tu da pizdish i da se opijas jer je to nja gluplje sto mozes da radis. teraj kera dalje...
Shto eMe kazhe ili cete se pomiriti kako obichno biva u tako dugim vezama ili necete.Ako se ne pomirite znachi jednostavno vam nije bilo sudjeno.
Jbt vidim ja svi sad jure klinke,a kad sam ja to prichao svi gledali ko da sam prolupao Eto sad vidite shta ste propustili.Inache ne da znaju nego mogu i nas da nauche par stvari
Evo ja imam jedan ''problemcic'', a to je:
Imam ortaka sa kojim sam poprilicno dobar, a bili smo u nekoj ekipi, sa jos nekoliko lika. Sve je to lepo trajalo dok moj ortak nije nasao curu i totalno se ''zapucao''. Ne znam kako da Vam opisem to. Odrice se mnogo zbog nje. On je sa njom stvorio neki gheto, kada su zajedno, ne postoji nista drugo sem njih. Batalio izlaske, batalio ortake, drugove, sebe... Znaci odrekao svega, samo zbog nje. To je dovelo da ta nasa ekipa pukne. Ja sam ostao na njegovoj strani jer mi je ortak i par puta rekao je da to jako ceni. Kada je ta veza pocela da puca, raspametio se i jedva sam ga sklonio od trave, mislim, to vece sam sam jezik izlomio pricajuci i strepeci da ne ne napravi neko sranje. Za nedelju dana oni su sanirali odnos i ponovo su zajedno, ali sada je situacija malo drugacija. Ekipa se raspala, ortak je ponovo sa curom, i dalje je sve po starom. Odricanja i samo ona, ona, ona, po ceo dan. Onda sam ja dosao na zakljucak da sam izvisio, jer, odrekao sam se te ekipe zbog ortaka, a on se odrekao mene zbog devojke Bar se ja tako osecam.
Sada pitam, da li je neko imao takav problem? Mislim da bi bilo o.k. da razgovaram otvoreno sa ortakom, ali, njemu je razum pomucen... Mozda stekne osecaj da zelim kraj njihove veze ili nesto u tom fazonu...
Ne znam kako da pridjem problemu.
@230
Covece, samo nemoj da se opijas, drogiras, iskaljujes bes na nekim ljudima. Razum na prvom mestu
Pozdrav!
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Prije ili kasnije uvijek neko bude ostavljen, a znas kako, da si imao psa 4 god, bilo bi ti zao da je pobjegao ili uginuo, a ne nekoga sa kime si djelio dobro i zlo i josh mnogo toga. Ali uvijek imaj dvije stvari na pameti, sto te ne ubije to te ojacha, posebno u takvim situacijama, kad patish, kad si smoren, kad ti svakakve misli prolaze kroz glavu, ali sve to prodje, vjeruj mi sto se prije vratish u sjedlo, bolje za tebe i ko zna zashto je sve to dobro . M je u pravu, ili cete se pomiriti ili ne, mozda da znamo razlog neshto bi ti mozda ljepshe ili ruznije rekli, ali to je totalno ne bitno! Najacha terapija ti je sad trchanje i teretana, vjeruj mi nisi ni prvi ni poslednji koji prolazi ili ce proci kroz isto! greywiendog mislim da je proshao bra nekoliko puta kroz slichno, zato sad ima potpuno drugachiji pristup svemu, vidish i nude mu se ribe Bash chitam prije neki dan izjavu Dushana Ivkovica novog kosharkashkog selektora Srbije, pitaju ga o podmladjivanju reprezentacije, i mladim igrachima... Chovjek kaze, reci cu im isto shto sam rekao i Grcima, a oni su to shvatili na virijeme, nijeste igrachi za jedan ugovor, jedan stan, jedan auto, jednu djevojku, jednu buzuki noc... Neka ti to bude na pameti. E i da iskuliraj je, nemoj da budesh tu sad cimanje zvanje, DRUGARSTVO zaboravi, zauzmi stav, i idemo dalje!
A shta ja ovdje ispisah....
Alekre a to mora da mu je prva riba, pa se malo zanio, vjeruj mi chim neshto ode po zlu sa njom doci ce kod drugova, samo mi nije jasno sto ti imash da birash izmedju njega i drugova, ako ste drugovi druzite se pustite ko se skime vata, muva, izlazi, voli itd... Iskuliraje, okupite se kod nekoga gledajte Top Gear
Drugari, ekipa, drustvo i ostalo, sve je to deo detinjstva i definitivno prerasta u nesto drugo ili puca! To izlasci i druzenje, momkovanje i sve sto podrazumeva bancenje muskih do kasno u noc je proslost cim zene udju u taj krug i tu nema nista lose, tako stvari teku oduvek!
Mozda ta devojka nije za njega, ali nije na tebi da odlucujes u tome i ne mozes da ga spasis od muka koje je sam sebi pripremio, to moras da mu prepustis, mora sam da nauci! Ja sam pokusao drugara da "opametim" i da ga postedim patnje, ali to se samo meni obilo o glavu! No da ne duzim...
Ljudi vole da veruju u neku sudbinu, tako im je valjda lakse, ali nema tu mnogo istine i realnosti... Sve je sticaj okolnosti i medjusobne interakcije ovih 6 500 000 ljudi na ovoj planeti, svasta se tu moze desiti i iskombinovati samo od sebe! Pa tako i nema "prave" i "pravog", pitanje je koliko neko zeli da se prilagodi ili misli da to ima smisla ili nema! S toga ne bih uopste zalio kad nesto pukne (iako nemam dovoljno svesti i samosvesti da se i sam tako ponasam u tim situacijama), nesto ili radi ili ne, nema tu neke nauke!
Pre par dana napisem devojci poruku da sam shvatio zasto se ljudi zene, to jest kad i kako... Prodjes kroz neke veze, duze-krace, smoris se i kad vise nemas zivaca da sa nekim opet prodjes kroz pocetak i kraj, registrujes se i poprilicno sklonis taj kraj sa liste desavanja u narednih nekoliko godina, pa i decenija, a ono ljubav do kraja zivota, cistota emocija i osecanja... Pogledas neki ljigavi Americki film, ili procitas bljutavu knjigu od Mir-Jam...
Ko ovo shvata on je uglavnom razocaran i mora sto pre da pravi decu, zivot od njega zahteva novu epizodu, tako to valjda ide... Ko ne shvata, neka pati jos nekoliko puta, nema u tome nista lose...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Alekre, ne znam koliko ti drugar ima godina, ali to meni deluje na klasicno tinejdzersko zacoravanje. Ako mu je to prva devojka onda je normalno sto tako reaguje. Ne sekiraj se, brzo ce ga proci. Ne mora on bukvalno da raskine sa njom, ali s vremenom ce shvatiti neke stvari i malo doci sebi. Secam se kad sam se ja prvi put zaljubio u curu. Imao sam 15 godina i je*ote kako sam se zacorio... Otprilike da mi je ona bila centar univerzuma. Medjutim, s vremenom prodje to pubertetsko balavljenje i ili se rodi prava ljubav, ili se jednostavno razidju. Tako da nemoj da se sekiras, drugar ti samo prolazi kroz fazu.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment