I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by zola_
    ... u sustini najgore sto mozes da uradis je da ljubomorises i spijuniras itd.
    ...kod mene se pokazalo kao kljucna stvar do sada...
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Ovo je jedna vrlo filosofska tema koja podrazumeva samo licno misljenje i nista vise. Nikakvo davanje saveta, tudja iskustva nece promeniti licno misljenje samog pojedinca vezano za samostalna iskustva, repove koji se vuku od vaspitanja, preteranog gledanja tv-a, uticaja okoline i sl.

Prema tome, sta god mislili u pravu ste - i niste. Sta god uradili upravu ste - i niste.

Sustina price je da svako zivi sa svojim odlukama i posledicama istih. Najbolje sto mozete da uradite je da razmislite o doticnoj situaciji hladne glave ako je to uopste moguce i dogovorite se sami sa sobom s cim mozete da zivite a s cim ne.

Izuzetno je vazno poznavati sebe, pre svega, a zatim i osobu s kojom ste u vezi/braku, sta god. Na osnovu interakcije svih podataka, aspiracija i nadanja moze vam se, uz dobru srecu, dogoditi i da donesete ispravnu odluku i budete zadovoljni sbog toga.

O&O, ostajem samo kao nemi posmatrac
      Cak mislim da ovoj temi nije ni mesto na ovom forumu.
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

imate za ovu temu svako malo na eksploreru repriza emisija o ljudskim instinktima koju vodi onaj simpaticni brkica. I kao sto je on rekao, ne razlikujemo se od zivotinja zato sto nemamo instinkte, vec zato sto ih imamo tako mnogo.
        I na kraju informacija iz jedne od emisija, svakom desetom detetu na svetu nije otac za koga se zvanicno misli da jeste.

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja video da je ta statistika jos gora..., ali pretpostavljam da neki mogu da zive sa tim!

Mislim da je tema vrlo interesantna! I da za nju u svakom slucaju za sada ima mesta. Samo bez polemike molim!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Čiča
            CBC Senator XXL
            • 14.12.2005
            • 1621
            • Beograd, Vidikovac

citiracu starije : "zena ne vara muza vec trazi zamenu za svoga, koji se izgubio..."

u bilo kojoj prevari nema jednostrane krivice.

prastanje u vezi je nesto sasvim drugo u odnosu na prasanje u braku, pa jos ako se doda i faktor dece... mnogo zaebano.

sve u svemu ako je moguce izvlaciti pouke iz tudjih iskustava, jer su licna jako bolna, a ispastaju uglavnom oni koji su najmanje krivi-deca
            Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
            "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

"Jer ne radi ku*va ONO zbog para neg' zato sto voli muza da vara..."
              Rambo Amadeus, svjetski mega car
              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

GT je reshio da ne iznosi svoj sluchaj...

Ako napravish haos trebash znati ZASHTO si to uradio. Ako se jedesh zbog tog istog haosa onda si zaheb'o stvar (t.j. sebe).

Dakle, za'ebo si.

Btw shto se mene tiche; takve pojave u ozbiljnoj vezi ne bih oprostio.
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

u svakom slucaju ... vreme leci sve...
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
                    Moderator
                    • 10.03.2005
                    • 4225
                    • Beograd-NBG-44
                    • Superb 2.0 4x4 DSG

...a nekim ljudima to toliko pomuti razum, da tek ilovaca izleci... Tragedija ima na svakom koraku zbog ovog pitanja!
                    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Znaci GT bez utoke ne izlazi iz gajbe ,onaj pobi pola sela zato sto nisu hteli da gase pozar, poremecenom umu samo meta fali jos ako ima kakav takav razlog ili ako nesto sumlja ....jezivo e pa brale posle onoga nema kajanja tudje je tudje

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

......ali tudje sladje...... znate kako kazu, dve naj gore stvari u zivotu su kad brojis tudje pare i hebes svoju zenu... u jevropi se bre hebe svak sa svakim a mi sad ovde cepidlacimo za jednu vezu... pih

Comment

• *Dixy*
                          CBC Veteran
                          • 14.05.2006
                          • 157
                          • BG

Pih ako se prevarom podrazumeva sexualni odnos na veche ili na odredjeno...ja stavrno ne znam...
                          Po meni to nije prevara, meni je mnogo gore od toga biti sa nekim u braku ili vezi a voleti sasvim nekog treceg. To je mnogo vishe od toga sexa jer voleti nekog zahteva mnogo vishe razumevanja, ljubavi, tolerancije iskrenosti a to na veche bih na 1 oprostila to su trenutne strasti kako doslo tako proslo...ne uzbudjavam se ja oko tog...samo napred...
                          *Cilj Opravdava Sredstva*

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

...i blago tvom muzu sa tobom... al cete da se naoprastate jedno drugom...
                            dixy, nije to bas tako,eto ti si izuzetak, izgleda da imas jako srce i malo vise razuma ili ti realnosti u rezonu cele te price. zene to primaju mnogo emotivnije a muskarci kapiraju kao atak na sujetu...

Comment

• *Dixy*
                              CBC Veteran
                              • 14.05.2006
                              • 157
                              • BG

Vidi ne mislim da isto vazi za zene...ja svog decka (muza) mogu da potpishem da necu prevariti...ali isto mogu da potpishem da cu mu svaku "prevaru" oprostiti...jbg muskarci su to a ima toliko lepih zena a i kakav to muskarac a ima samo jednu zenu...gde je tu logika...
                              Ne znam ja sam vec napisala da na to ne gledam kao na prevaru...meni je prevara pre da ima vezu-brak samnom a uporedo sa josh nekom tad bih ga sahranila...a to za noc, dve s vremena na vreme neka se igra covek...Ja nisam ljubomorna ako mi se posveti dovoljno paznje a umem i drug da budem kad sam u vezi...To moze neko i da potvrdi
                              *Cilj Opravdava Sredstva*

Comment

• ĆOMI
                                CBC Senator XXL
                                • 31.08.2006
                                • 1705
                                • Braće Jerković,Vozd
                                • Stilo JTD 16V

Dixy svaka ti cast,majke mi!
                                OPEL CLUB SERBIA

Comment

Working...