I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Tako je i moja devojka pricala, ali...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

"Ne boli me glava za ono sto ne znam?" Samo da ne saznam
      Vice versa ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ĆOMI
        CBC Senator XXL
        • 31.08.2006
        • 1705
        • Braće Jerković,Vozd
        • Stilo JTD 16V

Brate,nikad ne znas kao ces da odreagujes,sa koje god si strane "medalje".Sad mozemo da pricamo sta hocemo,ali kad (ako) se to desi....

P.S.Nesto najgore je ziveti u neznanju!
        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

dixy, ako je tako kao sto kazes, tebi svaka cast, ali sto rece uros., tako sve pricaju pa posle cupaju kosu jer naj gore sto moze da ti se desi je kad postanes posesivan/a. to je vec boles.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• *Dixy*
            CBC Veteran
            • 14.05.2006
            • 157
            • BG

Opet ja kazem ne pricam ja tako razmisljam i tako se ponasham u vezi...znachi nema uporedo veze ja sam broj 1 "prevare " dozvoljne ako sam ja zadovoljna vezom (a ne trazim ne znam ni ja shta) i naravno da ja to prva saznam...
            Ne znam shta ostale devojke o tome misle, niti kako se posle toga ponasaju niti me zanima....Sebe sam ovako naucila i sve dok mi je tako lepo ne menjam se.
            *Cilj Opravdava Sredstva*

Comment

• Cici
              CBC Početnik
              • 13.04.2007
              • 9
              • Novi Beograd

Hmm, zanimljivo je citati kako to sve izgleda iz muskog ugla... Ja sam ranije za sebe tvrdila da nisam ljubomorna, ali... ex vereniku sam oprostila "prevaru" na jednu noc...ali mislim da sam ga posle toga ubila u pojam...a i sebe...Bili smo zajedno skoro 5g...i posle tog ispada je potrajalo jos 2 meseca i to je to... Ipak sada lepo priznajem da sam mnogo ljubomorna...presla bih opet preko "jedne noci" ali verujem da bih tog nekog opet "masakrirala" i nabijala na nos to svaki dan, tako da bi se neslavno zavrsilo...Ne, ne... Niti ja varam , niti cu da prastam... Samo mogu da pricam "ako si musko, varaj me da to nikada ne saznam"

p.s. a jesam razmazena, znam "moje, moje, samo moje"

Comment

• Alfonso
                CBC Član
                • 08.06.2007
                • 60
                • Pogorica081

Pa momci mislim da je krajnje vrijeme da pochnete zene da bijete onako bez razloga da nebi pogrijeshila. U sushtini, zene vole da se titra oko njih, ali da se ne izgubi ono musko, slobodno s vremena na vrijeme joj treba reci, ko te ****, ne treba gubiti dostojanstvo. Najlakshe i najgore joj je kad im kazete kako god hocesh, ili kad neshto pita dobro aj sad prijatno... Ali pricham za neku populaciju tu do 24-5. Posle toga neisam porobao

Mislim svashta sam prochitao ali scena iz alfe je... Katastrofa, znachi u tom trenutku, bih je polomio na komade, ispljuvao, i sredio josh milion nekih prirodnih katastrofa, da joj se zgadi zivot. A da joj oprostim... Pa mozda bi joj oprostio, dam joj pistolj u ruke i kazem idi zbogom, sve ti je oprosteno drugo ne dolazi u obzir.

Sto se mene tiche, zene moraju da budu stub porodice, a ne neke sitne droljkicice shto vole vishe kitu od salame i tako to... Takve koje mogu da svrljaju kako stignu i kako stignu zasluzuju samo i da se vrte u krug a za drugo nijesu... Tako da kad vec udjete u vezu, procijenite kakav je ko i ocijenite shta trazite, to nije mozda siguran put ali ima mnogo vishe prednosti nego mana.

A i da se ne lazemo, muskarci su uvijek trchali i trchace za suknjom. I uvijek je bilo ljepshe zabranjeno voce, i ko se igra vatrom uvijek se izgori. Zato pamet u glavu, i motku u ruke,pa da se na ko kosi a ko vodu nosi!

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Originally posted by prolupator
                  Ovo je jedna vrlo filosofska tema koja podrazumeva samo licno misljenje i nista vise. Nikakvo davanje saveta, tudja iskustva nece promeniti licno misljenje samog pojedinca vezano za samostalna iskustva, repove koji se vuku od vaspitanja, preteranog gledanja tv-a, uticaja okoline i sl.

Prema tome, sta god mislili u pravu ste - i niste. Sta god uradili upravu ste - i niste.
                  Do ovde sam stigao sa citanjem teme i nema dalje posto je prolupator ovime sve rekao.

Ja cu samo da dodam a to je i prle spomenuo je da ako dobro hebes nece te varati...ako ne hebes kako treba naebo si.
                  Evo ja moju zenu ne hebem vec duze vreme da vidim sta ce se desiti...pa cu vam javiti
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

mozda neces primetiti
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• prle
                      CBC Senator
                      • 04.09.2006
                      • 223
                      • Beograd - Konjarnik

Originally posted by M-power
                      Evo ja moju zenu ne hebem vec duze vreme da vidim sta ce se desiti...pa cu vam javiti
                      Kada sam bio na elektrijadi prošle godine, druga zove riba, i on joj govori evo me sa nekim klinkicama, i još, pa dušo ti znaš da ja ****m retko, i to kada radim radim loše

možda vam je ta taktika odlična

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

O Boze...
                        Ocigledno ima svako svoj ugao gledanja istog problema ili kako vec to nazvati... samo treba naci preklapanja u svim ovim postovima i eto odgovora... a GT se i dalje ne javlja...
                        "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                        - Lousie Smith

Comment

• Sasha
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 4126
                          • Novi Sad

Pa GT je bio onaj u 147-ci....
                          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Originally posted by M-power
                            Bio bi red da objasnis i zasto, da ne pomisljaju ljudi svasta
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Aj dobro......... pa ne moze da mi se digne
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

Originally posted by Sasha
                                Pa GT je bio onaj u 147-ci....
                                zato se on ne javlja.....jos ako stanuje tamo kod genexa
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X