najbolje odje da pitam da ne boi otvaro novi topic
malo prije sam uzeo neke sonijeve zvucnike, i za snagu im pise
Peak power 190w, rated power 40w
e sad meni na HU pise da je 4x50w. nisam se valjda za*ebo pa sad ne mogu pojacat do kraja. jer nasta se odnsi 4x50? na peak ili rated??
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
prebacih danas HU sa staroga, kad vidim zvucnici nevlajaju. reko da prebacim i zvucnike medjutim ni ti nisu bili u nekom stanju. te ja u prvu radnju i uzeh te sony 28 eura.
kad stavim lonac nece mi ni trebat
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Muke tvoje a i moje, ne volim da igram protiv hcs saboraca nikako, lepo kazem da mi napravimo klan pa vidimo ovi opeli mazde i ostala cuda sta znaju ;]
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Zelim ovim povodom da se javno izvinim svima kojima sam rekao da cu doci u nedelju na Banjicu!!!
Nazalost necu biti u situaciji da dojem zbog nekih porodicnih problema.
HCS-ovci...trudite se da barem uvek igrate na istoj strani...da ne rokamo jedni druge...a i zajebano igrati protiv ovog Dache i V-teca
Nisam imao vremena ovih dana, ali za vikend se spremite da idete pod noz
Ja i Steva smo sedeli na onom vasem mestu od 6h do pola osam, jer smo do tad imali fax, stedoh da vas pitam nesto, ali nije hitno sacekace sledecu nedelju
A morali smo posle da odemo, toliko smo bili gladni da nismo mogli da cekamo
Comment