jbg.bedak
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Ljudi, sad samo bio kod Robike, mogu vam reci da smo zapoceli ozbiljnu misiju preobracanja ljudi iz prosecnih opelasa i wagenasa, u zagrizene Hondase...
Malo po malo, ubacujemo ih u H pricu, i ima nas sve vise, jer prvo sto nas znaju, kod mene uzmu delove, Robi im servisira, i mirni su..
I uglavnom, kad budete dolazili organizovano za NS, zbog odredjenih razloga.., ili u posetu, najavite 2 nedelje ranije, i neka bude dan nedelja, jer smo brojali, postoji sansa da vas saceka do 20 razlicitih Hondi, a mozda i vise...
Eto prilike za druzenje, uclanjivanje i slicno...
A ovaj put cemo se potruditi da na Honda skupu NS bude priblizan BGD..
I kad smo kod toga, sta je bilo sa onom EG sedan 1.6 iz ZR, bordo boje, sa crvenim enterijerom?
Imamo zainteresovanog kupca, a moze i u klub da ga ubacimo..
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverI uglavnom, kad budete dolazili organizovano za NS, zbog odredjenih razloga.., ili u posetu, najavite 2 nedelje ranije, i neka bude dan nedelja, jer smo brojali, postoji sansa da vas saceka do 20 razlicitih Hondi, a mozda i vise...
A ovaj put cemo se potruditi da na Honda skupu NS bude priblizan BGD..svaka cast za broj hondi! pa nas ce da bude
da dodjemo iz bga sa manje hondi.
nego ako sam te razumeo, mi se najavimo dve nedelje ranije kada nam odgovara a u isto vreme vi imate dovoljno vremena da se organizujete i odredite datum vaseg skupa?
Comment
-
-
Danas sam jurio caletu plocice za njegovog dzipa(Tata Telcosport - indijac) i dam devojci u LAV auto kataloski broj plocica kad ono pasu plocice od Honde Legend
Kradu indijci od svih po malo i na kraju sklope nesto
Comment
-
-
koje su maglenke bolje? zute ili bijele?Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
ne mislim radi izgleda, zelim maglenke koje ce da rade poso, a ne da ih uvijek drzim upaljene kao neki styler
pa zato pitam, cuo sam da je sa zutima bolja vidljivost?Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
@Markokg1982: Ne, ne pravimo mi nista posebno, vec je bilo price da ce da navrati BGD ekipa do Novog Sada, da se druzimo, malo poslom, malo ovako, i kad vec dolazite, onda da se skupi sto vise NS Hondi, i svi lepo da se upoznamo, i da se uclani ko hoce u NS, a ja ocekujem da ce vecina njih doci na 5. skup, prosli put je bilo njih 6, sad bi trebalo vise...
Comment
-
Comment