Hej, pa ne hvalite se da Vi u Beogradu vozate i S2000 po drumovima. Slikano danas na putu Subotica-Palić.
Ajd priznajte ko je od vas danas išao na Palić, BG su table garant.
Hej, pa ne hvalite se da Vi u Beogradu vozate i S2000 po drumovima. Slikano danas na putu Subotica-Palić.
Daj, sto ga nisi stigao, reci imam dva vazdusna filtera za njega, posebna cena, iovako mi stoje 6 meseci...
Inace, danas bila prethodnica HCS- nas drugar Nikolicji imao posla u NS, pa navratio na kafu kod mene, ujedno smo otisli da centrira trap, kod mog kupca, raspitao se i za gumu sto mu treba, taman smo se ispricali...Jeste dobar Prelude, stariji model, ali Honda, covece...
Ja cesto vidjam jednu, iste boje, na padini nedaleko od mene tacnije kod okretnice 26-ice...
Hvala hvala Trio dobar posao smo napravili trap je super al su gume loshe nisam mogao preko 140, pochinje da trese. Da je sluzhbeni terao bih i preko ali nemam srca da je gazim dok sve nije na mestu.
Gledao sam i za onaj sprej al nisu imali ni crveni ni sivi samo plavi i zhuti pa sam odustao do sledecjeg dolaska.
Ubi me dilema da li da menjam boju u crno
Ili da je ostavim u ovoj boji nisam josh video 2gen u ovoj sivoj boji.
ajde malo pomocji.
Comment