Ako mora hehe, salim se nije problem da izvrtim sat dva, a mogu da pomognem i sa nekom opremom ako bude trebalo... Inace i ovaj drugar sa mnom na slici je hondas i clan kluba ali nije aktivan na forumu, njegova je ona ljubicasta prelude koja je bila na 4. skupu, tako da smo u "rejverskim" vodama i medju klabing svetom i ja i on tj. kinetic vibe ponosni hondashi i promoteri honde ;]
Vise sam hteo da skrenem paznju na majce da se urade jos neka dizajnerska resenja ili druge boje, dolazi prolece - leto a dobar su vid promocije.
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
ovaj dio ne mogu da skontam
NOTE : Check Other Ebayers Selling Type-R Shift Knobs on ebay and you will notice that are not the same as the genuine Honda one and the color is not close to the Genuine Honda one . Just make sure you compare apples to apples before you buy .
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Aj ne pričajte napamet. Doneo sam ja munzetu iz usa shotshifter sa tim knobom i metalan je, naravno. Mislim, parče metala, u kini košta da se napravi cent, ako i toliko, druga stvar je što to honda naplaćuje kolko joj se može.
jel ta kod nemana sto je bane donio iz usa? jel isto sa e-baya?
btw danas sam dobio type-r znakice, morace malo da se modifikuju
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment