...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Za te pare imas Prelude 4WES, 2.0 DOHC............ u ekstra stanju, sa klimom, plinom ( i jbg. automatskim menjacem). Jedino je malo bolno za registraciju - 150ks. Ti crksevi su postali precenjeni kao ......... (zamalo da kazem golf), pa ja sam toliko platio moju rikshu. No, tvoje pare, tvoja stvar, radi kako hoces, ja samo mislim da je to mnogo.Originally posted by V-TecIsao sam da vidim sivog CRX-a...
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=49626
Jel isao jos neko sa foruma da ga vidi?
P.S.Jel moze auto da trokira ako ima vrlo malo goriva u rezervoaru?
NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
eto, to ti ja pricam..tako da ..batali i pomisao na type R ili VTI-jaOriginally posted by V-TecPrvi put sam se provozao u CRX-u i odusevio sam se
Pozicija vozaca je perfektna maltene kao karting
E sad, ono sto stvarno ne verujem je kako taj auto vuce i ako mi je lik rekao da je to mnooogo slabije od onoga kako bih trebalo da vuce.
sta ce ti to
Comment
-
-
BTW, pozelite dobrodoslicu najnovijemo clanu HCS-Kachavendi!!
Decko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..
Inace, on je trebao da dodje na skup u NS, ali se zadesio u Italiji, i jurio da se vrati, ali kad gazda ga zeznuo...
I uzeo je bruta TSW felne za pristojne pare, a odlicno stoje Accordu, postavicu sliku kasnije, odoh da hrcem, posto idem za BGD za 6 sati...
Comment
-
-
To znaci da se sutra ide u neki ugostiteljski objekat u BG?Originally posted by TRIO_driverDecko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ne znam, ja sam samo transporter...Majice, pare, delovi, zene, ovo, ono...Originally posted by sri98To znaci da se sutra ide u neki ugostiteljski objekat u BG?Originally posted by TRIO_driverDecko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..
Comment
-
-
prelude i crx nije isto. ja, nakon 8 godina exploatacije crx-a kazem da vrijedi svakog eura sto sam ga platio i da vrijedi svakog eura sto sam nadogradio i restaurirao ga. ali to je samo moje misljenje.Originally posted by 1nsaneZa te pare imas Prelude 4WES, 2.0 DOHC............ u ekstra stanju, sa klimom, plinom ( i jbg. automatskim menjacem). .....ja samo mislim da je to mnogo."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Vidi, nisam rekao da je CRX los auto, naprotiv..... Ali u pitanju su godiste, cena i oprema (1988, 2800e, klot), meni je to malo mnogo, ali sta znam, ako se nekome bas toliko svidja - zasto da ne.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
pa nadji mi 2000-to godiste crx-a i ja ga kupujem za koliko god eurica
takvih automobila nema i ako ih ima 90% ih je u qrtzu. i ak je u oke stanju, nije puno. opet to je moje misljenje. osim toga ak si limitiran s lovom za kupovinu, bolje ne kupovati takav auto jer su dijelovi koji iole vrijede jako skupi.
i nemas takav osjecaj voznje u preludeu kao sto ga imas u crx-u. zato vrijedi . meni crx uvijek izmami osmijeh cim pritisnem papucicu gasa. sto nije slucaj kod svakog auta.
mislim, gle. moram tak reagirati jer si ga usporedio s gnojem. imas masu oglasa gdje se gnojevi prodaju po ciframa koje su stvarno visoke. gnoj ko gnoj. trip voznje gnoja je kao da se vozim u svojoj sluzbenoj skodi. quita od ofce. pa se prodaju za 5000 eura. i chobanchichi ih kupuju.
crx je auto za one koji znaju sto kupuju i zasto ga kupuju. gnojevi su za...ma dobro, nechu vrijedjati...zna se tko kupuje gnoja."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
@NemaN
Ja sam otišao do prvog autoelektričara i on je izašao sa voltmetrom koji je povezao na neku struju ispod haube, pogledao displej i rekao da puni.
Sve je trajalo 30-tak sekundi.
@svi_shto_hvale_CRX-a
Moraće neki od vas da mi da krug ili bar provoza na Adi Huji u CRX-u da osetim i Ja kako to ide kad ga svi hvalite.
Nisam nikad ni sedeo u njemu a kamoli probao.
Ili da se napravim kupac pa odem da probam neki kad se pojavi u oglasima.
Nemam potpis!
Comment
-
Comment