...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Originally posted by V-TecIsao sam da vidim sivog CRX-a...
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=49626
Jel isao jos neko sa foruma da ga vidi?
P.S.Jel moze auto da trokira ako ima vrlo malo goriva u rezervoaru?NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Originally posted by V-TecPrvi put sam se provozao u CRX-u i odusevio sam se
Pozicija vozaca je perfektna maltene kao karting
E sad, ono sto stvarno ne verujem je kako taj auto vuce i ako mi je lik rekao da je to mnooogo slabije od onoga kako bih trebalo da vuce.sta ce ti to
Comment
-
-
BTW, pozelite dobrodoslicu najnovijemo clanu HCS-Kachavendi!!
Decko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..
Inace, on je trebao da dodje na skup u NS, ali se zadesio u Italiji, i jurio da se vrati, ali kad gazda ga zeznuo...
I uzeo je bruta TSW felne za pristojne pare, a odlicno stoje Accordu, postavicu sliku kasnije, odoh da hrcem, posto idem za BGD za 6 sati...
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverDecko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by TRIO_driverDecko je i zvanicno postao clan, ja nosim njegove pare za clanarinu sutra Saletu..
Comment
-
-
Originally posted by 1nsaneZa te pare imas Prelude 4WES, 2.0 DOHC............ u ekstra stanju, sa klimom, plinom ( i jbg. automatskim menjacem). .....ja samo mislim da je to mnogo."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Vidi, nisam rekao da je CRX los auto, naprotiv..... Ali u pitanju su godiste, cena i oprema (1988, 2800e, klot), meni je to malo mnogo, ali sta znam, ako se nekome bas toliko svidja - zasto da ne.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
pa nadji mi 2000-to godiste crx-a i ja ga kupujem za koliko god euricatakvih automobila nema i ako ih ima 90% ih je u qrtzu. i ak je u oke stanju, nije puno. opet to je moje misljenje. osim toga ak si limitiran s lovom za kupovinu, bolje ne kupovati takav auto jer su dijelovi koji iole vrijede jako skupi.
i nemas takav osjecaj voznje u preludeu kao sto ga imas u crx-u. zato vrijedi . meni crx uvijek izmami osmijeh cim pritisnem papucicu gasa. sto nije slucaj kod svakog auta.
mislim, gle. moram tak reagirati jer si ga usporedio s gnojem. imas masu oglasa gdje se gnojevi prodaju po ciframa koje su stvarno visoke. gnoj ko gnoj. trip voznje gnoja je kao da se vozim u svojoj sluzbenoj skodi. quita od ofce. pa se prodaju za 5000 eura. i chobanchichi ih kupuju.
crx je auto za one koji znaju sto kupuju i zasto ga kupuju. gnojevi su za...ma dobro, nechu vrijedjati...zna se tko kupuje gnoja."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
@NemaN
Ja sam otišao do prvog autoelektričara i on je izašao sa voltmetrom koji je povezao na neku struju ispod haube, pogledao displej i rekao da puni.
Sve je trajalo 30-tak sekundi.
@svi_shto_hvale_CRX-a
Moraće neki od vas da mi da krug ili bar provoza na Adi Huji u CRX-u da osetim i Ja kako to ide kad ga svi hvalite.
Nisam nikad ni sedeo u njemu a kamoli probao.
Ili da se napravim kupac pa odem da probam neki kad se pojavi u oglasima.Nemam potpis!
Comment
-
Comment