ma crvena je bezveze ova mi se cini da nije losa http://www.kupiauto.com/auto/oglasi/32f ... 6482e7ec35
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Originally posted by skarpa on kaze da je vozi osam god .i da je presao nekih sto i nesto hiljada a dda je kupio sa cetrdest tako nestoshuto-expressway.com
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by level3Presla minimum 250.000 km.
jazz je za 2 godine i 4 mjeseca presao 25 000 km."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverOriginally posted by MUDRijdm je. Br sasije je JHMEG43400SO16523, motor D15B2 90KS. Sutra idem da pogledam. Farban je prosle god. Nadam se da cu uskoro traziti neke ALU 15" za njega.
JDM i USDM imaju drugacije pozicije, i okvir zadnji za tablicu je uzi..Power is nothing without control....
Comment
-
-
@ skar
evo ovako,cuo sam se drugarom:entrijer je dobar,ocuvano,nalickano,volan mu je oguljen,izlizan(drugar kaze vise nego na mojoj hondi koja je presla 220000km) tako da je to znak da nije presao samo 150000km,pri kocenju na 80km?h sa pustenim volanom,auto vuce blago na desnu stranu(ili su diskovi krivi ili trap nije regliran).Auto lepo poteze ali kako i nebi kad je u pitanju B16A.Toliko ja znam od njega i toliko mogu da ti pomognemThe HONDA touch
Comment
-
Comment