...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
aj pocni od ovog....tj koliko set za koju generaciju civica.....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ronjao sam amorte sportske za Johnny-jevog Civica, ima samo Bilstein, ali jos ne znam cene i rokove isporuka, sad su praznici, pa ne rade...
A za Powerflex, nema nista, znam jer sam Miti gledao pre 20 dana, on nosi iste silene kao i vasa Honda, a od Hondi Poweflex ima samo za EP3, DC2, i jos jednu valjda, jaci je za evropska vozila...
Comment
-
-
Kachavenda pricao sa deckom sto vozi EP3, vozac zivi u Rimu, ali je auto u Srbiji, i bice tu i za skup, imamo broj od sefa servisnog tima, prosledjen je Level3, da ga pozove u ime kluba, izrazili su zelju, jedino treba auto da se sklapa, nadamo se da ce biti u voznom stanju za skup..
BTW, bravo Kachavenda!!
Comment
-
-
Code:Koliko ks ima taj motor? Koje cukice stavljas tu? Taj V8, koliko je imao ks? Koja je velicina felni i koliko si dao? Jel imao Pioneer-ov vufer izmedju sedista? Sale koliko je presao tvoj VTI? Ti motori sto spominjes su iz Austrije ili ih isto uvozite?
...
Comment
-
-
Originally posted by Bane®"ajde nešto da napišem u tredu i da budem viđen"
A pazi mene što postavljam pitanja u stilu V-teca
Ta moja "glupa" pitanja koje si spomenuo je postavljao skoro svako sa ovog foruma ko se nije razumeo u "tematiku".
Kada nesto ne razumem ili ne shvatam - pitam ljude koji znaju, za to forum i sluzi.Znas kako kazu: Ko pita, ne skita.
Originally posted by Bane®onda neka ga malo mrzi i da ponekad smara na forumushuto-expressway.com
Comment
-
Comment