Originally posted by Sheta_Junior
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
sta je interesovanja za pesmicu jbte
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Spanjeli, eto vidis, imam koristi...
Ti si mi zivot celi,
bez tebe ne mogu ni dan,
nikada nisam nasmejan,
ne svicu mi dani beli.
Da mogu u tebi bi proveo zivot celi,
zeli moje srce sediste sa tobom da deli.
Kad udjem u tebe,
zaboravim sve svoje probleme
Najbolja si, tu nema dileme,
ali ja volim samo CITROENE!
Comment
-
-
Originally posted by MarkedjaniOriginally posted by TesteraSheto, ajde se zakuni da više nećeš o BX i Tati, molim te.
Pet dana sam na forumu i pratim Shetu i njegove poruke, mnogo je.
zapostavio sam obaveze totalno.
Mada ima to i lepšu stranu.
Comment
-
-
E stvarno da te nema,trebalo bi te izmisliti...
pao sam sa stoliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment