pa nemojte sada tamo da spamujete ako imamo ovde...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Juniore veliki si CAR majke mi...toliko ljubavi prema BX-u su ovde preneo da nema sanse da neko sa foruma ne primeti taj auto u gradu, a koliko do juce je sve bilo drugacije i BX je bio samo jedan od mnogih "starih krseva". JA danas snimio tri komada, od toga jedan kod moje firme, cak sam ga i zagledao u kakvom je stanju, pomislih posle bezi budalo zamisli neki ko Sheta da me snimi sa prozora da se muvam tu, pa da potegne kratez neki
Comment
-
-
Imas sada otkljucane teme pa trk tamo da pocnes sa hvalospevima....
Posle one tvoje pesmice,nema sanse da se vise naljutim na tebe...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Imaš srce baš velikoOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
zezaj ga ti,ali dok on trsi na hidraulici,tvoja ce riba da trazi da je vodis u hotel jer ti auto nema hidrauliku....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorNesto se bas ne pale...
P.S Prethodno ipak izmeni neke poruke, uglavnom one vezane za Tatu. Ne mora baš sve da zna.
Comment
-
Comment