Radmanoviću je bio važniji kamp u Americi od ovog prvenstva. Stojaković i Krstić su zbog povreda/operacija propustili dobar deo sezone. Pavlović nije potpisao ugovor... Sledeće takmičenje su kvalifikacije za Ep 2009, znači Albanija, Engleska, Crna Gora i sl.
Ep u Španiji
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
brukaaa...
Mislim da je malo kasno da neko u 50 godina uci trenerski a posebno selektorski poziv.Verovatno je to sustina stvari.Te momke tamo nije imao ko da vodi,na stranu to sto tu ima i ljudi koji ne znaju da se ponasaju,kao i onih koji su bili iznudjena resenja u datom trenutku.Selektor treba da bude covek koji ce u datom trenutku od igraca na raspolaganju napraviti tim a ne grupu talentovanih pojedinaca.Taj i takav covek treba da bude autoritet i strateg,a Moka to ocigledno nije bio.
Nama bre treba selektor kao sto je Pesic,nas covek nemackih manira,odgovoran,autoritet,da svakog stavi na svoje mesto makar to masto bilo i na tribinama.I ne samo on,imamo toliko dobrih trenera,a dozvoljavamo sebi ovako nesto.
Mladje selekcije bre razbise,a ovi se ovako brukaju... :xToyota Čačak
Comment
-
-
Sudije su nas ujebale shto se tiche tekme Grcka vs SRB znachi videlo se iz aviona a najjachi mi je Milichic kada je napljuvao sudije znachi chovek je psovao jedno 1min sigurnoInache tim nam je ok samo shto nema vishe zvezda kao shto su nekad bile.Sada je i Gurovic zajedno sa Jaricem ispao igrachina a ako mozete da se setite pre jedno 5 god da su u vecini sluchajeva josh dok su bili mladji i bolji sushili na klupi.Ovi novi mi se dopadaju kako igraju Erceg,Teodosic,Aleksandrov...Ne znam zashto ali imam neki osecaj da cemo dobro da prodjemo ovo EP.Nadam se nekoj medalji...makar bronza
Comment
-
Comment