Ep u Španiji

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane_Saabijach
    CBC Veteran
    • 08.08.2007
    • 108
    • Veliki Popovich

Radmanoviću je bio važniji kamp u Americi od ovog prvenstva. Stojaković i Krstić su zbog povreda/operacija propustili dobar deo sezone. Pavlović nije potpisao ugovor... Sledeće takmičenje su kvalifikacije za Ep 2009, znači Albanija, Engleska, Crna Gora i sl.

Comment

• gt nebojsa
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 348
      • Preljina,Cacak

brukaaa...

Mislim da je malo kasno da neko u 50 godina uci trenerski a posebno selektorski poziv.Verovatno je to sustina stvari.Te momke tamo nije imao ko da vodi,na stranu to sto tu ima i ljudi koji ne znaju da se ponasaju,kao i onih koji su bili iznudjena resenja u datom trenutku.Selektor treba da bude covek koji ce u datom trenutku od igraca na raspolaganju napraviti tim a ne grupu talentovanih pojedinaca.Taj i takav covek treba da bude autoritet i strateg,a Moka to ocigledno nije bio.
      Nama bre treba selektor kao sto je Pesic,nas covek nemackih manira,odgovoran,autoritet,da svakog stavi na svoje mesto makar to masto bilo i na tribinama.I ne samo on,imamo toliko dobrih trenera,a dozvoljavamo sebi ovako nesto.
      Mladje selekcije bre razbise,a ovi se ovako brukaju... :x
      Toyota Čačak

Comment

• Timothy Leary
        CBC Senator XXL
        • 23.04.2006
        • 439
        • Beograd

, tu i jeste problem. Stvar je u tome sto sa ovom postavom koja je u KSS-u niko od ozbiljnih trenera nece da radi, ali bash niko, tako da je Slavnic postavljen eto da izigrava selektora.

Comment

• Bane_Saabijach
          CBC Veteran
          • 08.08.2007
          • 108
          • Veliki Popovich

Napred Hrvati. Ovaj Izrael se opasno nameračio na bivšu SFRJ. Izbacili iz kvalifikacija Makedoniju i Bosnu, zatim dobili nas, još im ostali Hrvati i Slovenci.

Comment

• Timothy Leary
            CBC Senator XXL
            • 23.04.2006
            • 439
            • Beograd

Evo izjave nase mlade "zvezde" posle meca sa Grckom

mislim...

Comment

• xami_coupe
              CBC Veteran
              • 04.09.2007
              • 130
              • Novi Beograd

Sudije su nas ujebale shto se tiche tekme Grcka vs SRB znachi videlo se iz aviona a najjachi mi je Milichic kada je napljuvao sudije znachi chovek je psovao jedno 1min sigurno Inache tim nam je ok samo shto nema vishe zvezda kao shto su nekad bile.Sada je i Gurovic zajedno sa Jaricem ispao igrachina a ako mozete da se setite pre jedno 5 god da su u vecini sluchajeva josh dok su bili mladji i bolji sushili na klupi.Ovi novi mi se dopadaju kako igraju Erceg,Teodosic,Aleksandrov...Ne znam zashto ali imam neki osecaj da cemo dobro da prodjemo ovo EP.Nadam se nekoj medalji...makar bronza

Comment

• Bane_Saabijach
                CBC Veteran
                • 08.08.2007
                • 108
                • Veliki Popovich

I ja isto mislim da bi smo mogli do bronze

Da dodam,
                Hrvatska pokradena!

Comment

• xami_coupe
                  CBC Veteran
                  • 04.09.2007
                  • 130
                  • Novi Beograd

Mozemo nego shta tako bi mozda na kraju i bilo realno jer mi smo pre neki vikend tukli Grcku(koja je jedan od favorita) tako da svi timovi znaju da se sa Srbima teshko igra kosharka

Comment

Working...
                  X