Nema shta tu da se sumnja u intelekt ljudi koju slushaju tu povrshnu, utrbo, ultra, mega dzidzi, bidzi muziku......
Da se razumemo, to sam mislio za ljude koji slushaju tu muziku,a ne i na ljude koji znaju tekst pesme, jer su ti ljudi osudjeni da slushaju tu idiotsku muziku na svakom mestu!
Takodje, ako cemo iskreno, ni muzichka scena npr u USA nije najbajnija ..... pa pogledajte samo tekstove nekih njihovih Ultra Zvezda kao shto su 50 Cent i ostale reperske bulumente .......
Upravo ide na TV Duga:
"Sebi ruke Klintone, gospodine zuti, ne diraj u srpsku zemlju, bolje ti je cuti!"
interpretacija Nedje Kostica!
postavljao sam vec u sekciji zezanje, ali ko nije cuo neka ode na youtube i neka ukuca "Policijo oprosti mi"
sta se dobije kada zelite da mesate tradicionalnu bosansku muziku sa "modernom"...
"sestro moja planino zelena,sta da radim sa tom zenom mladom"
@Mosler rules .. kaki su "stameni" polomice binu ....
nikad mi nisu bile jasne te vulgarno,blentave,sexsualne " poskocice" kojese pevaju na mestima gde su kompletne familje sa malom decom...svadbe ,veselja i sl... aj u kafni razumem ,ali .....
O televiziji "Duga" iz Novog Sada ne treba troshiti rechi ..... ono samo umno bolestan chovek, koji izgleda kao sasvim normalna jedinka, a opet je shuntaviji/blentaviji u glavu od psijatrijskih sluchajeva, moze slusati onu muziku...... idiotizam, debilizam, na jednom mestu ...... i na shta kao persona moze lichiti dete kada odraste uz majku i oca koji "panje" ovu muziku?
Samo na jedno, a to je idiot/debil! Srbijo, Srbijo, kome si ti sve majka, ccccc !
Comment