@Neso, mislim da svi znamo kako je zaradila. Posteno, i teskim radom.
@Kani, ko slusa. Pa vidi ovako, ja idem u gimnaziju, i tu je neka "elita drustva". Sa svim rodjendanima ako nema 10 puta Afrike, nema niceg, uz Afriku ide "Tu Tu TU".
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
@stefanves: Potpisujem ovo sto si napisao, neke pesme koje se na takvim manifestacijama pustaju su stvarno...
U Sapcu ima jedan splav, stvarno je ekstra mesto, i ljudi kao razlog sto izlaze tamo navode "najbolje da cu da idem u sta_ti_ja_znam, tamo pustaju Grand i co." - u fazonu ja sam in, ne slusam to. Sine, kad DJ u cirka 1:45 presece i ljujne Crno Mece -> Aspirin.mp3 -> Napravi mi sina masa pada u sevdah....
@Superbird, da ne mislis mozda na CEPELIN(pisem velikim slovima zbog respecta )? Cuo sam da je tamo ludilo, prave(real) one malogradjanske orgulje(a.k.a. orgije). Takodje dobro me potseti na Crno mece, ne znam al' meni je to onako jos i najbolje. Covek sto peva, zna da je debil, pa i peva debilno, bar je iskren.
Nego sada jedno ozbiljno pitanje, gde vi idete i sta slusate? Poznato je da najbolje ribe idu na takva mesta, a ako one idu, nekako mi je logicno da i vi idete.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
" .. Zaljubljena moja žena u nekog kretena,
polako se prema meni gasi ljubav njena
I na zidu njegov poster ne mogu da shvatim,
piše lepo ispod slike pevač Riki Martin.
Refren: 2x
Hej Riki Martine brate shvati me ne motaj se oko nje
Hej Riki Martine brate shvati me dobit ćeš batine
Otišo sam ja sa posla presto sam da radim
ispred telefona sedim čekam da se javiš
Bio sam u ambasadi vizu ja da vadim
Joj Riki Martine, joj Riki Martine ,
joj Riki Martine šta ću da ti radim.
Refren: 2x
Hej Riki Martine brate shvati me ne motaj se oko nje
Hej Riki Martine brate shvati me dobit ćeš batine
Nema više s tobom priče prebit ću te liče
Imam vojsku iza sebe Srbija mi kliče.
Na mobilnom telefonu obriši njen broj
Ako želiš da poštedim bedni život tvoj."
budjav lebac. znaci vrti mi se po glavi vec dva dana
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
@AlexRS, tu si u pravu, većina omladine, ali ne svi. Ja se sećam da sam još dok sam bio klinac (7-8 god) povraćao na turbo folk i sve ostalo što je PINK propagirao a tad je to baš bilo u naletu.
Znači ako sam ja u tim godinama shvatao da je to šund i kič, onda mi ne ostaje ništa drugo nego da ljude koji to slušaju smatram mentalno zaostalima.
Drugo, smatram da se u poslednjih par godina situacija malo popravila. U Beogradu postoji barem 10 mesta (klubova, pa i splavova) na kojima se sluša normalna muzika. A postoje i mediji koji se trude da plasiraju ono što ima neku vrednost. Daleko od toga da će ikad imati medijsku pokrivenost kao ciganerija ali ipak danas postoji barem neka mogućnost izbora.
Comment