Pozajmljujete li auto od drugih i dajete li svoj?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Ne pozajmljujem svakome i ne pozajmljujem od svakoga. Uglavnom se to svodi na krug od nekoliko ljudi koje znam godinama i u ciju voznju imam poverenja, kao i oni u moju.

Naravno, tu je i medjusobni odnos da svi znamo da ne bi bilo problema oko nastanka nekih steta.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Takodje i ja, dajem auto samo osobama u ciju voznju imam poverenja, i to uglavnom kad sam ja u kolima. Dosta zavisi od emotivne vezanosti za sam auto, recimo Alfu nikad nisam dao nekom a da ja nisam u njoj (oni koji su znali emotivnu vezanost za auto nije im padalo na pamet da traze da idu negde), dok Camara dajem bez problema.

Pomenu neko motore.... Prica mi drug pre neki dan, kaze dao svom drugu, koji vozi godinama motore (ima R1) i u kog ima poverenja jer ga je 100 puta gledao i vozio se s njim, svoj ganc novi Triumph Daytona 675. Decko ga uzme da se provoza i pogine. Mozete da zamislite taj osecaj...

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

odvratno... ne mogu ni da zamislim...

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

O tome pricam....a to se cesto desava kod bajkova.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• LEZA
            CBC Senator
            • 10.08.2007
            • 280
            • Beograd

Kola i devojka NIKOME,pa ni najboljem prijatelju (u ovom slucaju mislim samo na kola )

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Pozajmljujem samo caletu, a drugarima samo dajem da voze kad sam ja u kolima, ne uzimam tudja kola jer imam svoja, a i ako uzmem to je cisto sa vlasnikom u drustvu da se proba auto, strogo po propisu. A obozavam da uzmem sluzbeni auto, mada ne divljam nego normalno vozim, zadnji je bio A6 1.8T, jos se smejem!!!
              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Kad je stani-pani cinim i jedno i drugo
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Ne pozajmljujem ni od koga niti bilo kome.
                  Kad nemam auto (popravka ili sta god) ima taxi, autobus, bolje se isplaniram i to je sve.
                  Mogu da sednem za volan tudjeg automobila na parkingu da malo probam i to je to.
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mishkom
                    CBC Senator XXL
                    • 07.08.2007
                    • 591
                    • N/A
                    • N/A

Originally posted by mishkom
                    Evo sad planiramo da idemo sutra na utakmicu u Lucane. . .Al stvarno je frka, odakle znam sta ce kolima da se desi. . . Nemam dozvolu , jos uvek nisam punoletan , a eto tako vozim. . . .
                    Hvala bogu, prezivesmo. . . Evo sad sam ustao. . .

E lako je vama sa kolima...sta cemo mi sa motorima.
                    E zato vise nikada nikome ne dajem. . . I meni jednom za malo da se desi incident. . . Vozio drugov motor po gradu, kur*io se i tako. . . Nejgore je to sto ne znas kako se motor ponasa kako koci, gde hvata kvacilo. . .

I tako, sreca te sam bio sam pa se iskontroliso, hladnokrvnost me spasila, bilo 120km/h, po kaldrmi. . .

A moj motor sad davao svima, kad sam kupio, i mnogi su se ucili na njemu, al nema vise!! Nikad nikome, kazem da motor ne dajem ni rodjenom caletu, a sad tamo nekom da ga dam. . . Ni kola kada budem posedovao necu davati. . .

Comment

• JNC
                      CBC Senator XXL
                      • 19.12.2006
                      • 1332
                      • Beograd

@mishkom

druze koliko sam razumeo ti nisi punoletan, nemas dozvolu, a vozis kola i time se hvalis, mislim da bi trebao da batalis voznju dok ne polozis, svaka cast tebi i sto mislis da znas da vozis, ali sacekaj dozvolu pa vozi druge, a i sebe.

Comment

• bagu
                        CBC Senator
                        • 21.06.2006
                        • 245
                        • NS

Kod nas u društvu desi se da neko nekada traži od nekoga auto i uvek ga dobije al to je retko,pošto svako ima svoj i ne praktikuje se pozamljivanje baš iz tog razloga što se s..nja tada dešavaju.Mislim kada stigne nov auto ,svi se izre?emo i to je to.Komšiluk i tako neki poznati likovi da me pitaju za auto ,ne bih dao.
                        Pre mesec lik ima SV 650 04god. i gari pita a dobri su da da da se prožira malo.
                        Ovaj tako blebne s njega da da je šteta oko 2soma,a gari nema ni posao a kamoli živu lovu i šta sad :x
                        Ja uzmem motor da probam uvek,ali ja motore vozim duže nego automobile i nikada ne divljam sa tu?im pa makar on i bio slabiji od mog.Sad nemam motorcikli al samo još malo pa onda brmbrmbrm
                        Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• TOKYO
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2006
                          • 1696
                          • Beograd- NBGD

Kada imam auto koji je spusten,tvrd,sa niskoprofilnim gumama i felnama koje vire preko guma a to je bar u 90% slucajeva onda ne dajem ni caletu, ima pandu pa nek se sa njom svrcka!

Kad je auto stock,onda nisam stipsa!

Motor sam davao i kurti i murti , i onome ko zna i ko ne zna da vozi, u suprotnom sam ****, a **** cu postati tek kad se neko skrlja i shvati da motor nije igracka,ali se plasim da tad ne bude kasno!
                          MY ex RWD Alfa
                          Drift & Donuts & Track

Comment

• mishkom
                            CBC Senator XXL
                            • 07.08.2007
                            • 591
                            • N/A
                            • N/A

Originally posted by JNC
                            @mishkom

druze koliko sam razumeo ti nisi punoletan, nemas dozvolu, a vozis kola i time se hvalis, mislim da bi trebao da batalis voznju dok ne polozis, svaka cast tebi i sto mislis da znas da vozis, ali sacekaj dozvolu pa vozi druge, a i sebe.
                            , znam da nisam u pravu, al jbg, sto me cale ranije nije napravio Bi ja, al ne uspevam da se obuzdam. . . NE, meni roditelji nikako ne dozvoljavaju da vozim!!! NIKAKO, ali , imam ja kopije kljuceva , izbegavam koliko je moguce to da radim, ali eto, jednom u 3meseca se provozam. Inace imao sam na srecu jedan susret sa policajcima. . . A da, zivim u malom gradu, tako da nije toliko opasno

Comment

• kizabgd
                              CBC Veteran
                              • 14.06.2007
                              • 162
                              • BG

Maznuto sa drugog foruma

I let my little sister (23) have my LP 640 for the next 3 days as her Rover got sent to California and she needed a ride ... Lets hope it comes back in one piece

oh and before the comments about how I'm putting her life in danger etc ... She's a very smart beautiful girl who has more common sense than I do ... I've sat shotgun with her while she drove the LP a couple times and she drives perfect ... She lives down town so when she goes out to dinner or the club it's like a one mile drive, no highways ...

Comment

• veljko
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2006
                                • 476
                                • Backi Jarak, NS
                                • Volvo V50 DRIVe

@mishkom

eh, da je saobracaj samo upravljanje volanom i pritiskanje papucica

onda bi svako dete iz lunaparka moglo pravo u neki sa automatik menjacem

stim da nije nikoga udarilo dok je vozilo u krug - naravno

u saobracaju postoji niz pravila - kao npr saobracajni znakovi ( ne samo stop) znaci sve tri-cetri osnovne vrste pa dopunske table pa sve ostale zaewbancije
                                pa ustupanje prvenstva prolaza
                                pa propustanje iako nisi u pravu

a gde je tek procena brzine drugog vozila, u sumrak, koji ti dolazi u susret i nema upaljena svetla a ti nameravas da preteknes kamioncic koji ima nacrtanog jazavicara iznad tablice ( zaboga, pa ko jos crta kera na kamionu ? ) a pored puta neki znak sa crnim ispunjenim krugom, al je nekako izbledeo, pa mozda i ne vazi

to ti je ko ona situacija

skrenuo deda sa traktorom u svoje dvoriste , naravno sa glavnog puta, al u njegovom selu
                                i neki lik se zapuca u njega

i komentar
                                "pa svi znaju da ja zivim ovde"
                                Bolje biti sretan nego pametan

Comment

Working...
                                X