Besmislene price o automobilima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zola_
    CBC Senator XXL
    • 24.06.2006
    • 319
    • Novi Beograd

Besmislene price o automobilima

zadesilo mi se da ostanem sam u kaficu sa drugom od moje drugarice i krenuo bezveze da citam oglase, i pita me lik da li ima oglasima mozda civic 2003-4 bez motora. ja ga pitam sta ce ti, on kaze imam nov daimlerov v6 narucen iz fabrike i hocu da ga ubacim u civica, ja reko to i ako se nekako uglavi nece biti ni za k....c, klizace preko nosa itd. a on kao nece, civic ima jake amortizere napred, on to moze da izdrzi !!!!! tu vec shvatim da pricam sa budalom i pitam ga koji je to v6 i koliko konja ima, on kaze ma daimlerov nov iz fabrike, sam mu namestis koliko konja hoces, moze on i na 400 ali ja necu toliko!!!!!!!!! i ja tu odustanem od bilo kakve dalje price sa covekom i nastavim da klimam glavom...
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

DEGEN, steluje motor Ima jake amortizere, pa nisi rekao da ce mu propasti vec klizati.
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

ap takvi likovu su normalna pojava.. nemaju pojma sa kolima, a ubedjeni kako znaju sve sto se moze znati.... onda samo cutis i klimas glavom jer ako krenes da se objasnjavas sa njim potucices se 100%

Comment

• Manfred
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2007
        • 905
        • Beograd

ima takvih, kao sto ima i onih koji ugradjuju 525td u 750 il...

ljudska glupost je strashna.

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Majde dobro to sto on hoce taj motor da ubaci u civica ali da ga nadje 2004 godiste bez motora
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• jevrem
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2006
            • 948
            • Smederevska Palanka
            • A4 2.0TDI quattro

Kod mene je prosle godine dolazio jedan covek i poceo da mi se hvali kakav je auto uzeo. Poceo da navodi podatke, ja ga pitam sta ima od opreme a on ce ladno "od opreme ima 2000 kubika". Ja samo sto nisam pao. Jos je ponovio nekoliko puta.
            Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
            Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Kad smo vec kod takvih
              Otishao ja da pogledam nekog corrada za drugara.G60 neki je bio u pitanju.
              I pogledam auto (nije ni za k......c).I ja mu sad kazhem g-lader ti je u urcu.On kao pa dobro skinesh ako bash ne valja,ja u fazonu ma brate ne valja to nece nikako da ide.
              I on meni na keca pa gde je tebi??Inache imam 2.0 16v.Ja reko pa nemam ja g-lader.Nisam stigao da nastavim on kao pa eto vidish.Ja reko matori samo jedan motor ima g-lader.Kad on ni 5 ni 6 nego 34.Pa svaki corrado je g60.I vr6 i svi.I ubedjuje me chovek i ubedjuje ja vec prestao da se ubedjujem sa njim.I zove on svog majstora da mu ovaj potvrdi.I masjtor mu lepo objasni da je samo 1.8 8v g60 i da nema drugih.I on kao aha da da.Neshto sam se istripovao kao.
              Ima pacijenata kolko osh.

I love my

Comment

• dare156
                CBC Senator
                • 07.03.2007
                • 282
                • Beograd

moj golf II je najaci na svetu, plus crven, i dizel i jos petoro vrata a ima i siber, trosi 3l po gradu. Nisam iso kod majstora nikad...to je auto.

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Originally posted by Manfred
                  ima takvih, kao sto ima i onih koji ugradjuju 525td u 750 il...

ljudska glupost je strashna.
                  Izvini ovo stvarno nekapiram?
                  Sta ima lose u tome da se jedan E32 spase otpada?
                  Nevidim mesta gluposti???
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• milan_g1
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2007
                    • 863
                    • Karaburma

Koliko sam ukapirao taj 750 IL nije za otpad, nego je malo neekonomican
                    Treba ovo nahraniti!

"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

U ja cesto imam taj problem sa takvim diskusijama i obavezno izgubim u raspravi.
                      Mnogo bre nemam zivaca za takve razgovore ....stvarno ima bisera teskih.

PS: Citiram jednog: "Budzenje je spushcanje siceva ventila i obrada koljenastog vratila"
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Nazalost sve te veeelike masine kada udju u godine imaju samo dve opcije. Ili idu na otpad ili su u besprekornom stanju i voze se samo u posebnim prilikama.
                        Bila je poslebna tema ali pomalo neozbiljna pa je boost zakljucao.
                        Postoji fama ugradnje plina u te masine. Neki od clanova smatraju da je to svetogrdje ali...
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Licno nisam neki pobornik menjanja motora ali ipak u pitanju je V12 koga treba napojiti a u korist ide i cinjenica da je taj motor 2.5 td kasnije ugradjivan u sledeci model sedmice tako da.......

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

ma to su one price tipa: kibrelajzna, cincilator... ko nema zivaca nek klima glavom. ja necu i svadjacu se. jedino sto odustanem kad dodjemo do trenutka opklade, jer nije fer kladiti se u nesto u sta si potpuno siguran da je istina.

*najteze je osobi kad prica price u okruzenju koje je gore od njega po neznanju i svi ga drze za majstora, pa posle toga naleti na pravog eksperta s kojim ne moze da komunicira ni na najnizem nivou. tada ce se drzati svoje neverovatne price ko pijan plota, kao po pravilu. umesto da nauce nesto novo i prihvate tudje iskustvo, pre ce da se pobiju na mrtvo na bi li dokazali svoje.

nije sramota ne znati. sramota je ne znati a ne pitati.

tragicno je kod svakog novog ucenja to - sto u startu mislis "ok, ja o ovome znam prilicno mnogo". kad se svim snagama udubis u materiju, skapiras da nisi ni vrh ledenog brega zagrebao...

**sto se tice 5l V12 pre bih kupio americki 5.7l Hemi V8, bar da znam gde su mi pare otisle

.

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Pa otisle bi ti niz potok, u vetar...

Comment

Working...
                              X