Uf ne smem da pisem mnogo, mnogi koriste internet pa ce jos da mi naprave sacekusu
Ali ajd koji popularan, ovaj je vrlo popularan medju VW vlasnicima, crvene opruge su najtvrdje... Nebitno koji je proizvodjac opruga, crvene su najtvrdje i najsportskije... Jos ako nadjes GTI opruge koje su crvene, pa to tako lezi pa jedva imas neki auto koji tako dobro lezi, mozda Lotus od jeftinijih, ali to tek neki Ferari moze da parira... To metnes i lezi ko zavaren
Lada Riva je kao F1, brate pa to ima duple viljuske napred, Mercedes je to resenje usvojio tek mnogo godina kasnije... Metnes na Ladu sire gume i ide kao po sinama... Nisam siguran jedino sta bi bilo kad bi na Ladi bile crvene opruge ili kad bi se nasli odredjeni ljudi i kad bi se takmicili Golf i Lada
Nemoze Yugo dobro da lezi, mozes ti da ulozis stotine evra, ali ima malo medjusovinsko rastojanje i nema sanse da lezi, auto mora da ima veliko rastojanje izmedju tockova... Ok, a mali Mini? Ma pusti ti Mini, to je Mini, nije to Yugo
Tako da je najveca greska Yuga sto nije Stojadin
Jel moze da se sece opruga 2 kruga, ne moze moze 1 krug tj opruga mora biti 38cm minimalno dugacka, opruge dolae u duzinama od 38 do 43cm bla bla bla (prica je u vezi Yuga), ali moj drug je imao opruge secene 3.5 kruga i sve je bilo super... Dam ove slike (prva je sa 3 kruga secena, druga sa 2):

Ali moj drug je sekao 3.5 kruga i sve je bilo super, nisu procureli amortizeri i bio je tvrd ali udoban... Druze ne moze to tako i napisem poduzi tekst sta i kako i kako da se proveri i da znam ne za jedan primer sa slike nego po 3-4 primera koja sam licno video i dobijem komentar, znaci mislis da ne moze 2 kruga, pa ja cu probati pa sta bude bude. video sam drugi koji su radili i isto su rekli da je sve ok... Situacija koja mi se ponovila preko 10 puta... Pita me za misljenje i onda me ubedjuje da nisam u pravu i da zna bolje iako nema iskustva niti poznaje materiju
Mislim da ne bude zabune, ne kazem da sam ekspert i da imam tonu iskustva, ali ako napravim nesto sto osvoji pehare na takmicenjima u inostranstvu onda valjda znam malo bolje od prosecnog coveka...

Ali moj drug je sekao 3.5 kruga i sve je bilo super, nisu procureli amortizeri i bio je tvrd ali udoban... Druze ne moze to tako i napisem poduzi tekst sta i kako i kako da se proveri i da znam ne za jedan primer sa slike nego po 3-4 primera koja sam licno video i dobijem komentar, znaci mislis da ne moze 2 kruga, pa ja cu probati pa sta bude bude. video sam drugi koji su radili i isto su rekli da je sve ok... Situacija koja mi se ponovila preko 10 puta... Pita me za misljenje i onda me ubedjuje da nisam u pravu i da zna bolje iako nema iskustva niti poznaje materiju

Comment