Originally posted by Dora
Fiat tužio kinesku firmu zbog plagijata
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma ne vredi, ovde dok ne zvekneš sikirče o astal niko ne ferma ič...
Comment
-
-
ne znam za automobilsku industriju ali ako fiat misli da im to zakaci morace da dokazu i pokazu tacno sta je iskopirano..jer kinezima je dovoljno da su neke stvari malo izmenili i da nije sve od delova 100 procenata precrtano i fiatu ce biti tesko to dokazati...
@brick-mali off
to za projekat voza na magnetnim jastucicima sam bas skoro gledao .2 sata trajala dokumentacija...nemci su imali nesrecu na probnoj voznji ,i tada je ceo projekat dobveden u znak pitanja ali ne zbog tehnike ili ne znam cega vec jednostavno ljudskog nemara...kinezi su dali dobru ponudu i pao je dogovor i samim tim i investicije i plan zavrsetka projekta..nemci su mesecima kasnili sa proizvodnjom,medjutim kinezi su isto imali poteskoce zbog njihovog poroznog zemljista--na kraju su uspeli i jendi i drugi da dovedu sve na nivo tacnosti od 1mm na nekih (lupam sada)1km(ne secam se vise uglavnom je tacnost zadivila nemce)odstupanja u sinama,gde su cak bolje odradili proracun opterecenja na tlo i postavli stubove na svakih 10-20m...ono sto si pisao u vezi poboljsanja samog sistema voza ,kinezi nisu odigrali ulogu vec dva inzenjera koji su samo poboljsali sistem i na "lokomotivi" i na sinama...
end off-a"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by DoraOćel sad Kina popušiti protiv Fiata ili ne?Nisam pametan...
Fiat je, kao što znamo osnovao 1993. godine Lord Henri Fiat prvobitno kao fabriku lepina i štrudli u Gilfordširu, da bi postepeno proširili delatnost sa proizvodnje pekarskih delikatesa na ambalažu i limenke, a potom i automobile, 2001. godine. Zbog jeftinije radne snage proizvodnja je premeštena u fabriku televizora i tuš kabina na jugoistoku Italije, gde se i danas paralelno proizvode automobili, limenke, kutije, televizori, tuš kabine, lepine, pletenice, štrudle i srca sa sirom izuzetne kakvoće uzrokovane eksploatacijom najkvalitetnijih afričkih sireva.
Kinezi nemaju osnova da tuže Fiat porodicu zbog plagijata jer iako je panda domesticijelna u Kini, ime koje je sin Lorda Henrija i Ledi Pininfarine, mladi Maserati Fiat predložio potiče iz himalajskog jezika, dok se na kineskom kaže 大熊貓, što nema nikakve sličnosti sa imenom Panda.
155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Nisam znao za Vortex i Rumuniju, a nije ni bitno i da je Tunguzija, sustina je ostala i ona je bitna, jer takav uredjaj ne bi prosao Evropske standarde NIKADA
uredjaji JESU prosli sve evropske standarde, i jesu prosli americke standarde, Vortex je samo nalepnica proizvodjac jeste kineski kompletno.
taj isti uredjaj prodaje se i pod drugim nalepnicama po svetu.
Grundig je propala firma koju su kupili Turci u pokusaju da spasu...
ako zelis klima uredjaj neces kupiti niti Bosch, niti Philips niti neki evropski brend proizveden u Evropi jer uglavnom su losijeg kvaliteta i daleko losijih mogucnosti upravljanja od kineskih brendiranih za isti cenovni rang.
ako zelis parket ili namestaj od prirodnog drveta, prirodnih materijala neces kupovati evropski (plasticni) vec azijski, npr ratan, bambus.
ako zelis DVD player ili recorder za po kuci neces kupovati Simens, Bosch ili tako nesto...itd.
nesto valja ili ne valja, neki konkretan proizvod. ko je pravio i cija je nalepnica ne menja tu prakticnu cinjenicu.
5 proizvoda imas svuda oko sebe gde god se okrenes.
i nije to nastalo kako ti nazivas odjednom, to je proces razvoja proizvodnih spososbnosti koji traje vec decenijama.
navescu ti dva imena koje zadovoljava sve tvoje kriterijume + je i cenjeni svetski brend. a sve je kinesko, i brend.
Huawei.
TP link
da ne objasnjavam zasebno, visoko tehnoloski proizvodi za ciju samostalnu konstrukciju treba jaaako mnogo inzenjerskih sati.
slika koju ti crtas je ok bila za okvir 70tih i 80tih godina proslog veka kada je pocinjala Kina ovaj smer razvoja.
ali danas je vec 2008. godina za koji mesec, i mnogo je toga nauceno na greskama i ispravljeno.
strah u auto biznisu nije od losih kineskih kopija, jer ko bi se normalan bojao da ce nesto lose da ugrozi nesto daleko bolje, mozda je strah i potezanje tuzbi upravo zato sto kineska produkcija nije tako losa u perspektivi pa moze da ugrozi i promeni postojece stanje stvari.
pa se onda po svaku cenu zeli uopste spreciti da obicni potrosaci dodju u priliku da probaju, da u praksi izbistre svoje predrasude i provere koji brend koliko nudi za koliko para.
Fiat umesto da jalovo izigrava tuzibabu i trosi vreme na sporedne stvari bolje da se zapita kako da samostalno organizuje prodaju te svoje Pande na povelikom trzistu Kine i pridobije eto ponudom i kvalitetom svoje robe prosecnog Kineza da bas pozeli da kupi Fiatov auto.
Fiatu niko ne zabranjuje da prodaje Pandu ili sta vec hoce po ceni koju hoce i kome god hoce..
da za trenutak napustimo kineski sindrom, sto Fiat danas kada se oporavio ne pokusa da organizuje prodaju u SAD, i tamo ima miliona potencijalnih kupaca.
bice da je problem u Fiatu, i ostalim prenaduvanim evropskim cenama, i time kolikoje proizvod konkurentan na globalnom nivou.
i nije samo Fiat sa takvim idejama. nedavno je Mercedes svim silama pokusao da ugasi prodaju kineskog malog auta ala Smart.
iako je potpuno jasno da nema govora o plagijatu postoji bojazan od konkurencije pa cak i kada je kvalitet izrade ocigledno bitno losiji.
takva identcina prica je bila sa japanskim autima tokom 80tih godina u Evropi, sa raznim vestackim zabranama i smicalicama kako spreciti da se nude japanski modeli u Evropi.
rezultat svi znamo, zaludan pokusaj da se spreci realnost.
ima jedna anegdota iz SAD, u zaru protekcionizma sluzbenik Vlade SAD poceo da obecava kako ce se spreciti masovan uvoz kineske oduce i obuce, kako ce se zabraniti, kako treba Amerikanci sami za sebe da prave patike i cipele itd..klasican agitprop.
i jedan novinar onako bojazljivo pita, javno pred kamerama, a hocemo li onda setati goli i bosi ??
Kineze ne mozes pobediti danas zabranama, mozda moze da se odlozi na koji mesec ono neminovno i nista vise.
to vazi i za Fiat i sve druge koji zele da drzavnom zastitom obezbedjuju sebi trziste.
to je ista prica kao sto u Zastavi tvrde a niko im ne veruje, da je njihov novi Jugo bolji, bezbedniji, ekonomicniji, kvalitetniji proizvod nego 3 godine star polovni uvezeni auto...i dugogodisnja prica da se uvozom polovnih kvari stanje voznog parka kod nas.
a ljudi koji kupuju polovne su blesavi...
strah od konkurencije, sindrom kao i sa Fiatom i ostalima
volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Sve je to tako, slazem se... Ali u nekoj drugoj temi, a ovde je u pitanju kradja! Ne mozes sa mojom idejom da izadjes na trziste i prodajes za 30% jeftinije samo zato sto si zaposlio babu i dedu i oni ti rade za kilo kupusa, to je ZABRANJENO!
Nemoj da sirimo pricu kako su Kinezi ovo ili ono, sposobni ili ne, ovo i jos gomila primera koje smo videli su UKRADENE stvari i oni ljudi sa tim opusteno izlaze na trziste!
Da ne tupim ja sada napamet koliko kosta razvoj jednog modela, pa sad Kinezi dodju i sve iskopiraju, stave svoj znak i teraj! Eh kad bi to tako moglo... Ustvari evo moze jer se niko ne buni, sve do sada!
Kakva je prica sa Microsoft-om?! Pa oni ti ne daju kopiju Windows-a da iskoristis vise od jednog puta, a ne da ti neko pokloni nesto i da ti oprosti!
Fiat ima puno pravo da ih tuzi i ne samo Fiat, vec i BMW i svi oni osteceni od strane Kineza za sve plagijate koje ovi najnormalnije predstavljaju kao svoje!
Izvoli sedi za sto i nacrtaj nesto svoje i napravi, pa se utrkuj sa kim god hoces, to je zakon zdravog trzista, a ne da pokrades moje ideje pa mi prodajes to za manje pare jer tvoj narod umire od gladi pa radi i za saku pirinca!
Neko ce reci:"sta, pa to je samo glupa , mala, jadna Panda..." e pa sedi i nacrtaj taj "jad i bedu" i stavi u proizvodnju, ulozi sav taj novac, zivi sa stresom kako ces prodati, a onda cu ja doci da ti jednostavno sve to iskopiram i prodajem za par desetina procenata jeftinije, hmmm...
Ukoliko se radi samo o dizajnu debelo su u prekrsaju, a da ne govorim o delovima, sklopu i svemu ostalom sto podleze zakonu...
Ne znam samo ko normalam moze da opravda nesto ovako i gde nalazi argumente da ovo ima smisla i logiku...
Takvima bih onda samo hteo da kazem da je onda sve "nase", to jest zajednicko, tako da se ne iznenade ako me sutra vide na dorucku sa njihovom zenom, hehehe...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Brick,
adsl router TP-LINK sam koristio nedelju dana pre nego sto je poceo da
pravi zvuk poput pistanja.Da ne duzim pricu,uzrok je bio otkaz low esr elektrolitskih kondenzatora u kolu switching napajanja.kondenzatori su "marke" mada stvarno ne znam kako to da nazovem "GJT" i ukratko-pukli su.Sajt proizvodjaca tih kondenzatora je smehotresan kao i proizvodni pogon .Nalaze se na svim crnim listama.Kontaktirao sam tehnicku podrsku tp-linka i nakon 3 dana neki lik mi je odgovorio da zamenim ruter tamo gde sam kupio.Avaj,ja sam to GO*** polupao macolom ispred kuce sutradan tako da...Ali nije mi zao jer bih u zamenu dobio sta??? Prvi put da sam tako postupio sa nekom tehnickom spravom.Zasto sam uopste to kupio?Na kutiji je velikim slovima pisalo ISO 9001.Ovaj svet je u ozbiljnom problemu sa korupiranoscu.Neko je od Kineza primio velike pare za to.
Sada pocinjem da primecujem kako Kinezi imaju nekako ravno lice,prosto idealno da primi udarac pesnicom iz bilo kog ugla?Izvinjavam se,ali ja sam ubedjen da Kinezi nisu prijatelji i da je njihovo ponasanje VRLO zloslutno
Comment
-
Comment