kad sad kupovao bocno staklo za astru nudili su mi u 2 nivoa toniranosti,ja sam uzeo onaj svetliji,naravno gm je bilo original 180e,inace vozio sam 2-3 puta auto sa zatamnjenim staklima i uopste mi se ne dopada,nemam tu preglednost uopste
Naravno, ni meni se nije dopalo da vozim auto sa zatamnjenim staklima, jer mi je prebolje glednost bila osetno smanjena. Zato kada sam kupio sadašnjeg BMW-a sa folijama, odmah sam ih poskidao i meni se čini da mi auto sada izgleda mnogo bolje (inače unutrašnjost je crna).
hmm, pre neki dan. ulazim u raskrsnicu kroz zeleno, sa desne strane audi a4 cini mi se, katastrofalno zatamnjena sva stakla. i ulazim sa nekih ~50, lik se vec dovukao na pesacki i naravno, prolece kroz crveno ukljucujuci se ispred mene.
super sto je i stopke zatamnio tako da ne znam dal ce kreten odma posle da zakoci da bi uzeo cigare na trafici. naravno, uprkos njegovoj "umesnosti" u izletanju i mocnom autu, ja morah da zgazim malo kocnicu da ga ne pokupim.
kad vec raspravljamo o tome, bocna stakla ajd i nekako, al za stopke bi trebalo pisati ogromne kazne. dodatno sto se na pola auta i kad su u normalnom stanju stopke ne primecuju a kamoli jos kad ih zatamne (vrhunac je kad na 128-ci zatamne stopke).
bash je to coool.
Lično se ni meni ne sviđa kada su stopke zatamnjene i migavci prednji. Smatram da se mnogo lošije vidi kad neko koči ili skreće, pogotovu što se kod nas najčešće to vrši na najprostiji način: kupiš bilo koji crni mat sprej i išpricaš, pa šta ispadne.
Meni su blago zatamnjena stakla, vidljivost je malo slabija nocu ali moze da se vozi bez opterecenja... Na jednom autu sam imao skroz zatamnjena stakla i rekao sam nikada vise... Vidljivost nocu je katastrofalna, moglo bi se reci opasna za saobracaj... Inace sam auto blago zatamnio jer lepse izgleda, a vidim i da mi se leti sedista, posto su kozna, ne upale mnogo nego moze normalno da se sedne...
Ljudi greše kada zatamne štopove na mrtvo ili sa koje kakvi čudima.
S druge strane može da se nađe kompromis.
Motip sprej pravi za te stvari ,ali kada se nanosi u jednom eventualno u dva sloja dobija se blaga zatamnjenost a propusnost svetla je odlična.
Svi zadovoljni
hmm, da bagu, doduse umerenost je vecini ljudi nedostizna vrlina.
ipak ostaje problem vidljivosti svetala u osnovnoj varijanti.
na nekim modelima bi trebal oizmeniti kompletnu svetlosnu grupu, jer em imaju slabe sijalice, em mala polja.
Ma nisu me nista cimali. Ali kao preporucuju mi da skinem. Inace nisu me zbog toga zaustavili vec zbog zute trake, kao to ce da mi progledaju kroz prste, ali ce da mi napise zbog stakala jer je akcija u toku.
Jel' neko do sad, koga je cimala murija, DOBIO KAZNU ZA ZATEMNJENA STAKLA? Koga god sam pitao da je puko pare, platio je u stilu "dogovorio sam se sa njim"..
Comment