Moj prijatelj na yugicu ima zadnje i zadnja bocna aluminizirana (kao ogledalo,tako ih tonirao prethodni vlasnik).Nista zivo se s'polja nevidi.Nikad ga niko nije zaustavljao i zezao zbog toga.
Koliko nas ima zatamnjena stakla
Collapse
X
-
Originally posted by NexJel' neko do sad, koga je cimala murija, DOBIO KAZNU ZA ZATEMNJENA STAKLA? Koga god sam pitao da je puko pare, platio je u stilu "dogovorio sam se sa njim"..Power of dreams !!!
Comment
-
-
Ozbiljno ,krenulo
Samo je bilo pitanje vremena kada će da krenu u akciju.
Kod nas je ovih dana akcija za plin al BAŠ,seku sve kao da je sablja,tako da sam juče bio i odradio atest.
Šta ću sa folijama to je još dilema velika,mislim naravno da prvi put ću da platim ako baš navale al za dalje kontam samo skidanje,al videću još.Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
a jel zna neko dal ima jos negde da se kupe kvalitetnije folije sem u Bolecu ?
i gde mogu da nadjem set ovakav http://cgi.ebay.co.uk/Professional-sque ... dZViewItem
ako ga igde i ima, ili bar ovaj istiskivac vazduha a ne onaj sa buvljaka sto grebe stakla kao blesav..
Comment
-
-
Imas u gang landu foliatec-ove folije,koliko ja znam o folijama oni su medju prvima po kvalitetu.
Jedna rolna ti je oko 1700din. i naravno dobijes i ovu spaklicu za vazduh.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by NexJel' neko do sad, koga je cimala murija, DOBIO KAZNU ZA ZATEMNJENA STAKLA? Koga god sam pitao da je puko pare, platio je u stilu "dogovorio sam se sa njim"..Naravno, nista nisu izgrebali, stakla su radjena u Italiji
Mozda mi zato nisu ni pisali kazne
Eto
Comment
-
-
Originally posted by mishioa kakva je spahtla ?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by LuckyOriginally posted by NexOk, moja greska, lose sam shvatio. Aj' ako ti nije frka skeniraj ili samo napisi po kom clanu, itd, bas me interesuje... Tnx unapred
Bas i ne vidim kakve ovo ima veze sa folijamaa i kazna za ovaj prekrsaj je 1000 a ne 2000 dinara.
Comment
-
-
Pa sta si ti mislio da oni tamne stakla u servisima sa folijama koje su kupljene na bubnju!?
To su ti sve profi folije tako da je glupo pricati o cifri i nikad neces zatamniti stakla kao momci iz servisa.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment